היי שלום כולם קוראים לי סיון ואני חדשה פה... אז שלוםםםםםםםם
S sd14 New member 20/2/04 #1 ../images/Emo9.gifהיי שלום כולם קוראים לי סיון ואני חדשה פה... אז שלוםםםםםםםם
B Bow Wow2004 New member 20/2/04 #3 לא, את לא!! הנה הודעה שלך מה-9/2 - לפני 11 ימים!!! אני יודע מה את מנסה לעשות... פשוט בושה, הכל הצגה! את רוצה להפוך את זה שאת פה למשהו יותר רשמי בכך שתציגי את עצמך בפני כולם. אם ככה אז ברוכה הבאה פוסטים נעימים!
לא, את לא!! הנה הודעה שלך מה-9/2 - לפני 11 ימים!!! אני יודע מה את מנסה לעשות... פשוט בושה, הכל הצגה! את רוצה להפוך את זה שאת פה למשהו יותר רשמי בכך שתציגי את עצמך בפני כולם. אם ככה אז ברוכה הבאה פוסטים נעימים!
P python 4 New member 20/2/04 #4 תרגע באו, היא פשוט רוצה את השוקו שלה, שמגיע לה בזכות ולא בחסד. אז הנה, SD יקירה - על חשבון ה- . (יש לי הרגשה שאני האחרון פה ששומר על המסורת הזו - קצת tradition אנשים!)
תרגע באו, היא פשוט רוצה את השוקו שלה, שמגיע לה בזכות ולא בחסד. אז הנה, SD יקירה - על חשבון ה- . (יש לי הרגשה שאני האחרון פה ששומר על המסורת הזו - קצת tradition אנשים!)
B Bow Wow2004 New member 20/2/04 #5 אני גם יודע מה אתה מנסה לעשות... עכשיו הכל ברור לי... אתה רוצה לגרום לי להפסיק לכתוב הודעות שהתוכן שלהם הוא: "עכשיו הכל ברור לי" - זה לא יצליח לך מיסטר!
אני גם יודע מה אתה מנסה לעשות... עכשיו הכל ברור לי... אתה רוצה לגרום לי להפסיק לכתוב הודעות שהתוכן שלהם הוא: "עכשיו הכל ברור לי" - זה לא יצליח לך מיסטר!
A AsHtOn GiRl 3 New member 20/2/04 #7 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif אני שרון תהני
S sd14 New member 20/2/04 #9 אמ......... ת'אמת אני לא ממש חדשה פה אפילו שלחתי כמה הודעות ותמונות וכאלה פשוט רציתי שידעו בפורם שאני קיימת
אמ......... ת'אמת אני לא ממש חדשה פה אפילו שלחתי כמה הודעות ותמונות וכאלה פשוט רציתי שידעו בפורם שאני קיימת
P Principesa Reut New member 21/2/04 #15 שלום שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif הנה על חשבון ה . השוקו בדיוק נגמר היום, מצטערת חחחחח ברוכה הבאה
שלום שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif הנה על חשבון ה . השוקו בדיוק נגמר היום, מצטערת חחחחח ברוכה הבאה