הלו פיפול

Principesa Reut

New member
../images/Emo9.gif הלו פיפול ../images/Emo9.gif

דרושים
:
מלצרים לחמישה ימים הקרובים
פותחי שרשור הפרק היומי לחמישה ימים הקרובים לא, אני לא הולכת לשום מקום, פשוט אין לי זמן בגרוש... ואני ממש מצטערת שאני מזניחה אתכם אבל מבטיחה שאני אפצה אתכם
באמת

Principesa Reut

New member
ראו ביטול ../images/Emo26.gif

כבר לא צריכה מחליפים לחמישה ימים הקרובים... רק ליום חמישי... מישו יכול

Wiinie The Pooh

New member
נצל"ש בנושא חשוב...../images/Emo70.gif

טוב אז אני די חדשה כאן ורציתי מאוד לדעת מי הדמויות החדשות שכולם כאן מדברים עליהם...? בוסקו? רבקה? שחקנים חדשים...? אני נורא אשמח אם מישהו יהיה נחמד ויענה לי... תודה אנשים!

adi48

New member
תשובות../images/Emo36.gif

בוסקו הוא בכלל שחקן ממשמרת שלישית ורבקה משחקת את אמא של גוון, היא תצטרף בשלב יותר מאוחר לסדרה...

python 4

New member
ובכן,../images/Emo58.gif

בוסקו הוא הבן החדש של פילאר. כן, יש לה עוד אחד. מסתבר שבעברה לפילאר היה רומן עם ד"ר ראסל (למי לא?) ובוסקו לופז-פי'צרלד הוא התוצאה של רומן זה. רבקה היא אמא של גוון. ואגב, ברוכה הבאה,
,
וכו'.

shuis4ever

New member
התכוונת לבוסקו לופז-ראסל../images/Emo26.gif

איך בדיוק הפיצג'רלד נכנס לתמונה
אלא אם הד"ר שלנו 'טיפלה' גם במרטין המנוח...
חשוב אין לחלק את השם 'פיצג'רלד' לכל אחד כאילו היה הוא בתוליה של איב, או עוגת מרק העגבניות של גרייסי! להלן הקריטריונים הנדרשים לנשיאת השם פיצג'רלד(לקוח מתוך הלנ"ך של הפורום-לואיסים נביאים כתובים):
לוק לטיני הורס- שרירי בטן וחזה מפותחים(לגברים) ועיניי-פנסים חומות(לנשים) בתוספת של חיוך כובש.
שימוש חוזר מוגזם במילים מסוימות כגון: "FATE" "thanks Kay, you're such a good FRIEND"
"I can't believe Sheridan is dead!"
להתאהב עד כלות הנשמה\לפתח אובססיה לגברים\נשים(רצוי למחוק את המיותר) בעלי רעמה בלונדינית (עדיפות לבני משפחת קריין וזומבים).
להיות בעל כשרונות מיחודים כגון: -ריקוד (ט-נ-ג-ו) -שירה (עדיפות לדואטים בבקתות סקי נידחות) -וכן היכולת לסבול יצורים טהורים וטובים-עד-כדי-בחילה.
טיפ
- יש להמצא כמה שפחות בבית המשפחה, ואם אפילו אמא שלך לא מזהה אותך-מה טוב!
ברוך לואיס כוסונינו, כוסון אחד. (ולא נעשה לנו כוסון אחר למבדו!) אמן!

python 4

New member
אהה!

אבל אני לא זוכר שלמרטין פיצ'רלד היו לוק לטיני הורס וכאלה שרירי בטן וחזה! התיאוריה שלך מתייחסת לצירוף היחודי-משהו של השמות לופז ופיצ'רלד. אין ספק כי בני ובנות הלו"פ ירשו את הלוק שלהם מהלופז, ואת האופי הטהור-מבחיל משהו מהפיצ'רלד. אגב בוסקו ראסל-לופז, גם ראסל אינו שם שניתן סתם כך לכל המעוניין: כדי לזכות בשם הזה צריך להצטייד ברעמת שיער מגוחכת במיוחד, בגבה אחת בלבד ובמוסר כפול.

shuis4ever

New member
אני טועה או ש....../images/Emo4.gif

שפילאר היא הצד הקדוש במשפחה
ולא בעלה שנטש את בניו ובתו הקטנים והכוסונים.
ולהזכריך
הזוועה המהלכת שגם ידועה ככפיל-מרטין שנפל דרך זכוכיות המסערה בניו ירז איב(המופקרת!) היה רק כפיל! מכאן, שהמרטין האמיתי יכול להיות בעל שרירי חזה שלא יביישו את מר-עולם, ולעולם לא נדע על כך. בוא נסגור על זה שהיופי בא מהלופז וגם מהפיצג'רלד(בגלל זה הם כ"כ מושלמים), והגודנס בא רק מהלופז (כי בכל זאת תרזה קצת ביצ').

python 4

New member
יש פה סתירה פנימית -

לא יכול להיות שמרטין האמיתי הוא גרסה מבוגרת של לואיס, בגלל שמרטין הכפיל היה דומה לו שני טיפות מים! את חושבת שלואיס ופילאר וכולם היו משוכנעים שפסאודו-מרטין הוא מרטין האמיתי, אם מרטין האמיתי היה בעצם שוורצנגר מתחזה? לא, שום טיפת יופי לא באה מהפיצ'רלד, הכל של פילאר, lock stock and barrel. לבני הלו"פ יש יופי לטיני בלי טיפת אופי אירי לרפואה, מה שגורם לי לחשוב שפילאר היתה קצת יותר שרלילה ממה שחשבנו. ושוויטני תפסיק לשיר!

shuis4ever

New member
לגבי השירה של ויטני../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif

אני מסכימה לגמרי
למה צ'אד רוצה להיזכר במפגע הסביבתי הזה שוב ושוב
ועוד לפתוח ככה את הפרק
יאאאאק
! אבל לגבי השאר
: זה שהוא כפיל זה ממש לא אומר שהם היו באותו כושר. לא נראה לי שג'ולי לקח בחשבון שאחד הילדים ירים למרטין את החולצה ויגיד
אהה
אין לו ריבועים--- אז זה לא אבא שלי! ואין סיבה שהכפיל לא יהיה קצת מלא יותר בצדדים. (
מישהו?)

python 4

New member
את ממש מצחיקה

הרי הכפיל היה בנאדם די שמן, אז נניח שהוא לא דומה שתי טיפות מים לפיצ' המקורי, אבל עד כדי כך? הרי אם כל ילדיו (אתמו"ל לו"פ) היו בטוחים שזה הוא אז נראה לך שהדבר היחיד שהיה יכול לגרום להם לחשוב אחרת זה האם יש לו או אין לו ריבועים בבטן? לאאאא, אתמו"ל לא ירשו את היופי ממרטין וגם לא מפילאאאא. בואי פשוט נסגור על זה שהמלהקת של הסדרה החליטה ללהק לתפקיד שלהם אנשים יפים? (אם כי עם מיגל היא טעתה, אבל לא נכנס לזה).

python 4

New member
רק למקרה שלא הייתי ברור מספיק,

אתמו"ל = אנטוניו, תרזה, מיגל ולואיס, למרות שהם אנשי המחר. ר"ת, את יודעת.

LauraLF

New member
ו...

פלומה..! לא לשכוח אותה..! היא אמורה להיות הכי יפה במשפחה..

python 4

New member
לא לא!

תמיד שהכל מסתדר פילאר חייבת להמציא לעצמה עוד בת. מצטער - עד שפלומה לא תראה נוכחות, או לפחות תתקשר להגיד שהיא חיה, אנחנו נשארים אם האתמו"ל. כשפלומה תצטרף זה כבר יהיה מיגל, פלומה, לואיס, תרזה או מפול"ת, בקיצור.

Bow Wow4

New member
או

שיתגלה יום אחד שפילאר היא מתחזה, אז היא תוריד את המסיכה ונראה שכל השנים היא הייתה בעצם לובה ואז זה יהיה באופן רשמי (לקרוא במבטא רוסי כבר): מפאל"ת

python 4

New member
את חייבת להרוס!

בקצב הזה שבו פילאר מייצרת ילדים זה יהיה עוד מעט אתמלכפבהיטרמכ"ג.

python 4

New member
יש לי יש לי!

בהנחה שאין לה עוד ילדים מוחבאים בעולם, נראה שפילאר מאלפ"ת את ילדיה ביד קשה. לא שכחתי אף אחד?

למעלה