הלו פיפול...

pet1air1son

New member
../images/Emo9.gifהלו פיפול...

מה קורה
אני יכול לשאול שאלה
נגיד שאמרתם כן...... מישוו יכול להגיד לי מה היה ביום ראשון ? היתי צריך להתכוננן לבגרות חורף באנגלית....אז לא ראיתי... אה...*אפפצ'יי*....*כחכוך בגרון*....איפה הייתי..אה כן ..אני חדש

Yuvalenko

New member
ואי, אנשים מה זה הייבוש הזה???...

עומד לפניכם נציג כיתת מוגבלים, ואתם מדברים?? אורנה, זו כיתת של"ח!
מצטער, יאיר, הפורום הזה נהפך מיום ליום לפורום סנוביזם כנראה.. ברוך הבא יאיר לפורומינו הקט!
אני יובל, אני המארח, וכל היתר לא חשובים בכלל. מעכשיו כל מה שיגידו לך אחרים כאן - הוא שקר (מרגיש כמו שאלת פסיכומטרי). אני? אני לא אגיד כלום עליהם. מבחינתי הם אחלה בחלה בחלה בחלה בחלה בחלה? = בחלה.
בכל אופן, לגבי יום א', היה נחמד, אני באופן אישי לא התלהבתי ממש מהתוכנית, אולי לי אישית מתחיל להימאס קצת מההומור הקבוע וסוג הבדיחות הרגיל שלהם... ושוב - וולקאם.

kfm

New member
וולקאאאאאאאאאאם

סליחה על הדילאאאאאאיי.. ויובל קצת סניל. אולי הרבה. ככה זה הגיל, עושה את שלו.

Yuvalenko

New member
לא צפוי בכלל, מתן...

את יודעת, עצם זה שאת כל פעם חוזרת על מה שאת אומרת, שוב ושוב, זה מראה שאת סנילית הרבה יותר ממני!

kfm

New member
ואתה מודע לעובדה שכרגע

כשאמרת שאני חוזרת על עצמי אז חזרת על עצמך בעצמך כי גם אתה תמיד חוזר על עצמך אחרי שאני חוזרת על עצמי! אין מה לעשות אדוני, עבר זמנךךך |ההוא מהחטא ועונשו|
(סתם סתם אתה יודע שלא אל תבכה זה לא בריא
)

פIלי

New member
אני יכול להגיד לך משהו אחד

זה לא כל כך קשור למה שהיה ביום ראשון, אבל זה יעזור לך בהמשך הדרך. יובל הוא רשע, והוא זקן ממורמר. מקווה שהצלחתי לסייע לך. וברוך הבא לפורום.. והם חורשים על עוזי כהן, וזה כבר לא מצחיק. מצד שני, מרגול שולטת.

Yuvalenko

New member
להגיד את זה כל פעם מחדש לאנשים

תמהונים כאן (זה לא אישי) אתה מסוגל, אבל להגיד שלום באייסיקיו אתה לא יכול כבר? נבלעה לשונך?? חשבתי שאני ה"זקן" כאן ששוכח הכל..

פIלי

New member
יא נביילה

אתה עובד כל היום, אני ישן כל הלילה מתי אתה רוצה שאני יגיד לך שלום?! הא?!?!?

Kido2222

New member
*כניסה דרמטית* שלומות! :)

אממממממ... מה היה יום ראשון. אני מצטער... הייתי חייב... :) להגיד לך מה היה... :) אמממממ... בוא נגיד שזה בעיה לכתוב כל מה שהיה בפרק... אבל אם אתה מתכוון למה קרה בצילומים... יש כאן הודעה על זה... בכל מקרה! אני אביעד... וברוכים הבאים לפורום... :)

~*~gaL

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

אל תבהל מהתגובות שקיבלת.. :))) זה נורמאלי לגמרי.

Yuvalenko

New member
אל תיבהל, זו רק גל.. היא תמיד

עושה את עצמה נורמלית, אני יודע, זה מפחיד בהתחלה, אבל מתרגלים לזה. הרי שנינו יודעים שלא הגיוני שיהיו שפויים בפורום קיציס פרידמן.

למעלה