הצלחתי

../images/Emo9.gifהצלחתי

היום הגננת של עופרי וטל - סיפרה לנו שהם כל הזמן מחבקים ומנשקים וגם אוהבים לקבל חיבוקים ונשיקות. ואני הרגשתי שהצלחתי!!! אני שוברת מסורת ארוכת שנים של פולניות וקרירות וחוסר מגע. עשה לי את היום

T noki

New member
איך אני אוהבת את ההודעה הזו שלך

מקסים. (תקווה לכל הפולניות?
)

cookie1

New member
../images/Emo24.gif כמה נפלא

וחייבת לנצל"ש: יובל היום בא ואמר לי "אמא אני מאד אוהב אותך", והרגשתי בדיוק, אבל בדיוק כמו שאת מתארת - הצלחתי !!! הילד שלי אומר את מה שאני מעולם לא אמרתי להורי

dorlim

New member
איזו הודעה חמודה ../images/Emo9.gif

את נוטפת מתיקות!!!! איך העלת בדעתך שיצאו לך פולנים קרים?!?

../images/Emo45.gif

מאד מבינה את המקום שממנו את באה. מרגע שעתליה נולדה אני אומרת לה המון בקול רם כמה אני אוהבת אותה. אצלנו בבית לא נשמעו משפטים כאלה...

../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif מייללת מהתרגשות../images/Emo7.gif

מתה על הקטנים שלך! הם מדהימים! ואני רוצה להגיד לך שבהחלט את נותנת להם דוגמא טובה - את כל-כך פתוחה ובלתי אמצעית ומשדרת אהבה מסביב - מה עוד צריך בשביל לשבור את הפולניות? (אוי, מכירה את זה כל-כך טוב...)

אמברון

New member
נפלא ../images/Emo99.gif

הצלחה מסחררת! מרשה לי להתעלק ולהשוויץ שגם אצלנו הם אלופי העולם בחיבוקים ונשיקות?

daldan

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif

אני באה מבית של חיבוקים ונשיקות, אצל בעלי זה בדיוק ההיפך הגמור. וגם לי מאד חשוב לשמור על הדרך הזו של המגע, על הדרך הזו להראות שאוהבים והנתינה הגדולה הזו שיש בחיבוק - מקווה שנצליח (אין ספק שאצל בעלי אני רואה את השינוי ועוד יותר בקשר שלו עם יואב) מבינה אותך מאד

sharonmx

New member
איזה כיף לך!!!

אני מחבקת ומנשקת כל היום והגברת שלי מסכימה להתרפק רק כשהיא מאוד עייפה- מאוד מתסכל. חיבוקים ונשיקות היא תמיד מוכנה לקבל, וגם לתת נשיקות באויר, אבל לחבק? למה מה קרה?... יש סודות מקצועיים?

../images/Emo140.gif תודה רבה לכולכם

כייף לכתוב פה ולקבל כאלה תגובות. אנחנו החברות כבר מזמן יש לנו את הסיסמה של הדור שלנו: "דור שלם דורש חיבוק" מדהים כמה זה לא היה בנמצא אז. שהילדים שלי מתחילים גן - אני מבהירה לגננות כמה זה חשוב לי שיגעו בהם ויחברקו אותם - ואם אני ארגיש שלא עושים את זה מספיק - אני אוציא אותם מהגן. טלי רשמתי אותם למשמרות ואולי תגלי לי מה אני מקבלת מתנה ואם שווה לבוא במיוחד?

POOH*

New member
לגן עדן?

ממש לא ממליצה... אבל מכירה אותם רק מעין שמר. את מוזמנת להתקשר/לשלוח מסר לפירוט... POOH

למעלה