חזייה...סיום הנקה רשמי

פרלמנים

New member
../images/Emo9.gifחזייה...סיום הנקה רשמי../images/Emo124.gif

זהו! אין כמעט חלב... הגודש נגמר אתמול סופסוף והחזיות מלפני ההריון עולות עלי
זהו... חזיות ההנקה עפות (בינתיים) למגירה לטובת החזיות היפות והאהובות... ג'סיקה

סבתא53

New member
צינורית חלב סתומה

בנות...משהי שמעה על מצב של צינורית חלב סתומה??? היום היינו אצל הרופא של אמא של אורון היות ועדיין יש לה כאבים חזקים והוא אמר שהדלקת עברה והוא חושב שהכאבים נובעים מצינורית חלב סתומה. הוא אמרלה לעשות קומפרסים חמים בתקוה שזה יעזור....מה דעתכן? בי סבתא

פרלמנים

New member
סבתא-שימי ../images/Emo23.gif

ראשית, האם מדובר בגניקולוג? בד"כ הידע שלהם בהנקה הוא מינימלי ביותר. ממליצה בחום לפגוש בהקדם יועצת הנקה. כמו כן, תכתבי שאלה בפורום הנקה ותקבלי תשובה ממומחיות ממש מהר. אגב, ככל הידוע לי צינורית סתומה נפתחת ע"י הנקה תכופה-אורון יכול לעשות את העבודה הכי טוב במקרה הזה. חבל שהיא תאבד את ההנקה, צרו קשר עם עזרנה מקצועית.... לי היתה סתימה בשבוע שעבר בגלל הגמילה והיא נפתרה אחרי פגישה עם מדריכת הנקה. ג'סיקה

סבתא53

New member
גסיקה

נכון זה גניקולוג...הוא התקשר לאשתו שהיא יועצת הנקה והתיעץ איתה....בחיי זאת לא בדיחה... אורון יונק כל הזמן. אמא שלו עקשנית אמיתית ולא מוותרת למרות הכאבים כך שהוא לא מקבל שום בקבוק. צלצלנו ליועצת ההנקה שלנו אבל היא עדיין לא ענתה..נקווה שתענה בקרוב לילה טוב ותודה רבה סבתא

nush האחד

New member
סבתא53, כיצד...

מתנהלת ההנקה? האם אורון יונק בלבד (הבנתי שלא מקבל כלל תחליפים) אך האם אימו גם שואבת? מנסיוני האישי (הגדולה שלי ינקה עד גיל שנתיים והקטנצ'יק בן שנה ו-4 ועדיין יונק) אמבטיות חמות לעתים תכופות אכן מאד עוזרות. אגב, לפי מה הרופא קבע כי מדובר בצינורית סתומה? האם היה לאמא של אורון חום? במידה ואת מעוניינת, אשמח אם תשלחי לי מסר עם פרטים לגבי ההנקה, אשמח לנסות לעזור

סבתא53

New member
הי נוש

לפני שבוע לאמא של אורון היה חום גבוה ודלקת חמורה בציצי. הרופא נתן אוגמנטין למשך שבוע מה שהוריד את החום וגם גרם לדלקת די להעלם. בבדיקה אתמול הרופא אמר שאין דלקת והכאבים הם מצינורית חלב סתומה. אשתו שהיא יועצת הנקה הציעה קומפרסים חמים. אורון יונק מלא כל ארוחה. אין יותר שאיבות או בקבוקים עם חלב שאוב. לאט לאט הוא משתפר באחיזה ומתחבר יותר בקלות. אמא שלו מאד התעקשה להיניק והצליחה!!! הוא עולה יפה במשקל כך שהחלב כנראה מספיק לו. יועצת ההנקה שלנו התקשרה היום ואמרה שאולי צריך לשנות תנוחה בהנקה ואז הזרימה תהיה יותר טובה והסתימה תפתח. אז היום מנסים לשנות קצת את התנוחה ומקווים שהכאבים שהם נקודתיים יעברו. המון המון תודה על העדוד נשמח צאד אם יש לך איזה רעיון שיכול לעזור שבת שלום סבתא

nush האחד

New member
נשמע שאמא של אורון...

בדרך הנכונה. כל זמן שאין חום אזי אין דלקת וזה בהחלט סימן טוב. במקרה הזה, הייתי מנסה להתקלח עם מים חמים ככל שניתן ולעסות את השד הכאוב תוך כדי. האם הכאב בשני הצדדים? אגב, נהדר שאין יותר שימוש בבקבוק. מקוה שהנקה תכופה תפתור את הבעיה. אגב, האם לאחר הנקה, ישנה הקלה בכאב? נ.ב- ראיתי שג'סיקה נתנה לך את הקישור לאתר של נעלי ג'ון מיטשל. אשת הקשר שלהם היא אישה מאד נחמדה בשם אמילי פרגסון. היא נותנת מענה מהיר מאד ודי בתחילת הדרך היתה לנו בעיה עם איזשהו חלק של הנעליים (החלק השחור שנמצא על הבר)- הוא נשבר מרוב שהקטנצ'יק שלנו דפק עם הנעליים על כל דבר... שלחנו לה דוא"ל וכבר באותו שבוע הגיע אלינו שליח עד הבית עם החלק המבוקש וזאת ללא חיוב. אין ספק שהאמריקאים יכולים להעביר שעור אחד או שניים לישראלים באיך לתת שירות... בכל אופן, תרגישי חופשי לשאול כל שאלה בכלל ובקשר להנקה ולנעליים בפרט. אם תירצו לראות את הנעליים, נשמח לארח אתכם
לילה טוב ושבת שלום

סבתא53

New member
תודה רבה

על העידוד והרצון הטוב לעזור. הכאב הוא רק בצד אחד. בזמן ההנקה הוא מאד מתגבר ועובר גם מאחור עד לגב כשההנקה נגמרת הכאב חוזר להיות כמו לפני ההנקה. היא ממשיכה להניק למרות הכאב. נקווה שהאמבטיות יעזרו.... את צודקת אין כמו השרות של האמריקאים וגם הצרכנים אינם ותרנים ויודעים לדרוש את מה שמגיע להם. אנחנו נשמח מאד לראות את הנעליים. אני אשלח לך מסר עוד בערך שבועיים ונתאם. המון תודה על ההזמנה. שבת שלום סבתא

nush האחד

New member
כל הכבוד על הנחישות! ../images/Emo45.gif

אין ספק שזה לא קל (ובטח לא כיף) להניק עם כאבים שכאלו. לצערי לא מצליחה לחשוב על משהו שיקל על הכאב מלבד בדיקת הנושא בפורומי ההנקה למיניהם ובמידה וזה לא יעזור, לפנות ליועצת הנקה. אין שום סיבה לסבול!! בקשר להזמנה- בשמחה! אני זוכרת כמה שלי עזר לראות את הנעליים (בזכותה של אינה ו, גם היא משתתפת בפורום.שוב תודה אינהל'ה!!
). בזכותה הבנתי שהשד לא כ"כ נורא... שבוע טוב ובשורות טובות!!

למעלה