חזרתי לחלום

27חומד

New member
../images/Emo9.gifחזרתי לחלום

כבר חודשים שלא חלמתי. בגלל ההריון, בגלל השמירה, בגלל הלילות שהיא אכלה כל שעתיים - שלוש. ופתאום היא ישנה כבר חמש שעות רצוף וחזרו לי החלומות, עם צבעים, עם סיפורים מוזרים, עם אנשים שאני כבר פוגשת רק בחלומות, הלילה עם אחותי שלא גרה בארץ, והכי מוזר לפחות בנתיים אלמה לא מופיעה שם בכלל, כאילו היא לא קיימת, כאילו אני לא אמא החלומות שלי חזרו והם גורמים לבוקר להראות אחרת

yaelia

New member
אצלי החלומות באים בתקופות

עכשיו אני בתקופה של חלומות מטורפים. מאחרי הלידה גם אני כמעט לא זוכרת חלומות. למי שאוהבת לחלום, זה כל כך כיף.

lulyK

New member
אצלי הם חזרו רק לאחרונה,

אחרי יותר משנה וחצי והם דווקא מבאסים אותי בגדול.

ציף שלי

New member
כייף לחזור לחלום../images/Emo40.gif

ואגב, הבת שלך נולדה באותו יום כמו הבן שלי בהפרש של שנה...

rona25

New member
אצלי יש בעיקר חלומות על העבודה

ולעיתים עולים לי פתרונות ממש יצירתיים מתוך שינה שאני מיישמת למחרת בפרויקטים שלי אבל הלילה היה לי ממש סיוט - חלמתי על חמותי!!!

sharonmx

New member
אצלי יש שמחה וששון במוח בלילה

יש לי חלומות שמערבים אנשים מכל מיני מקומות וזמנים בחיים שאין סיכוי שהם נפגשו, וסיטואציות משונות ביותר. פעם אני אבדוק את זה לעומק.... לדעתי חלומות זה דבר מרתק וחשוב נורא.

אדר שלי

New member
ואני הפסקתי לחלום../images/Emo141.gif

לאחר שכמה חודשים מאז הלידה היו לי סיוטים על איך הבן שלי מת, או נאבד, או שבכלל לא ילדתי אותו וכו'. אז אולי עדיף לי בלי חלומות.

מעיןבר

New member
לא הפסקתי לחלום מעולם

כנראה שהתהפוכות ההורמונליות עושות את שלהן ואני כל הזמן חולמת. החלקים הקשים הם החלומות שמשהו נוראי קורה לה או שאני שוכחת אותה

עינבלית

New member
יש לי חלומות תמיד

והלילה היה לי חלום רע. חלמתי שמכריחים אותי להכניס את ליה לגן. היא נהנית שם במשך היום אך בוכה בבוקר כי לא בא לה ללכת. ואני סובלת כשהיא שם ורע לי כשאני באה לקחת אותה. ואפאחד לא מבין אותי כי חייבים וזהו. פיווווו איזה מזל שזה רק חלום! ולפני יומיים חלמתי על תינוק מתוק ושמנמן שמחייך אליי...אולי זה פיצי?

אפרת12

New member
חלומות זה כייף, לרוב

אני חושבת שלא הפסקתי לחלום. אני לא חולמת לעולם (אולי לעתים נדירות) על הקרובים לי. לפני כמה זמן חלמתי בבירור שאני זוכה בלוטו...

חולמת כל לילה חלומות בהמשכים

מסובכים עם עלילה סבוכה........ מעולם זה לא הפסיק.

למעלה