חינםםםם!!! בלאק אייד פיז באים לארץ כניסה חופשית!!
H HaDaRoSh New member 31/7/07 #3 יודעים ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif הבעיה שגם באיזה שהוא מקום רשום שההופעה ב 360 שקל אז זה לא ברור עדיין...
יודעים ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif הבעיה שגם באיזה שהוא מקום רשום שההופעה ב 360 שקל אז זה לא ברור עדיין...
D Down And Away New member 31/7/07 #4 |ג'ייד|../images/Emo112.gif כמו הדודי המפגר הזה אתמול בצ'אט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "בלאק אייד פיז באיםםםםם" "אומייגאד באמתתתתתתתתתת לא ידענווווווו תישבע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|ג'ייד|../images/Emo112.gif כמו הדודי המפגר הזה אתמול בצ'אט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "בלאק אייד פיז באיםםםםם" "אומייגאד באמתתתתתתתתתת לא ידענווווווו תישבע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חיידק הסלמונלה New member 31/7/07 #5 נאור נאור המלך הזה../images/Emo6.gif הווו נשבע שונא אותך הו אבי נמני כפרעל גילי .
H HaDaRoSh New member 31/7/07 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif שני משוגעים XDDDD אני באמת צריכה לראות את שניכם במשחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif שני משוגעים XDDDD אני באמת צריכה לראות את שניכם במשחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חיידק הסלמונלה New member 31/7/07 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני כל יום שבת בחיפה מתחילת העונה ...אתם תמיד מוזמנים .
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני כל יום שבת בחיפה מתחילת העונה ...אתם תמיד מוזמנים .
C Cuttie Cat New member 31/7/07 #11 וואיייי חחח פעם הלכתי עם חברה שלי שהיא בכלל מכורה למכבי והיינו לבד ביציע חחחחחחחחחח זה היה יציע השמאלי לג' קיצר היינו לבד ורק צחוקים רצתי בכל היציע וקפצתי וזה חחח אם היתם שם היתם מבינים =/
וואיייי חחח פעם הלכתי עם חברה שלי שהיא בכלל מכורה למכבי והיינו לבד ביציע חחחחחחחחחח זה היה יציע השמאלי לג' קיצר היינו לבד ורק צחוקים רצתי בכל היציע וקפצתי וזה חחח אם היתם שם היתם מבינים =/
C Cuttie Cat New member 31/7/07 #10 חחחחח כפרה עלק אנה .. סתם חחח אוהבת אותך דודי.. למרות שאתה פדופיל
A AdiHamagnivaXD New member 31/7/07 #7 ../images/Emo15.gif../images/Emo176.gifזה לא חינם.. הדרן מוכרת את הכרטיסים לג'רוזלם רוקס...