חמש

A N I g M A

New member
../images/Emo9.gif חמש

בואו נשחק משחק. שכל אחד (כל אחד
) ישרשר לכאן 5 סיבות שבגללן הוא שמח להתחיל שוב את השבוע, או 5 סיבות שבגללן שווה להתחיל את השבוע. קדימה

orguy

New member
אוקיי

1. מחר אני הולך לקבל תשובה אם יש תקן בשבילי ללהקת חייל האויר. 2. בסוף השבוע אני נוסע עם חבר'ה לצפון חמישי שישי והולך להיות ממש כיף 3. אני מקווה שאני לא הולך להתענג במקום מעאפן מאוד שאני לא יודע אם מותר להגיד אותו פה - הוא קשור לצבא 4. בסוף השבוע מחכה לי כוסכוס טעים של אחותי הגדולה, לפחות אני מקווה ככה 5. מחר מגיע הספר שלי מהדפוס!!!! זהו, שבוע מעולה!

inbal287

New member
הו, אופטימיות../images/Emo99.gif

1. כי הוא קצר [אני לומדת רק שלושה ימים
]. 2. ביום חמישי יש חזרה של המקהלה ושלא כמו בחזרה הקודמת הפעם אני כבר לא חולה ואוכל לשיר נורמלי. 3. פיתוח קול ביום שישי, וזה הכי כיף בעולם
. 4. מתחילים להכין טקסים לפולין, וזה מרגש... וגם זה אומר שאנחנו ממש קרובים לטיסה. 5. כי בשישי יוצאים סוף סוף, ומזמן לא יצאתי
. שבוע נהדר לכולם
.

גם אני רוצה :]

-1- מחר מתחילה שיעור גיטרה ראשון (!) -2- לומדת שלושה ימים רק...בגלל סוכות -3- ביום חמישי פיתוח קול :] לא מצאתי עוד שני דברים...

OneJew

New member
טוב אז ככה...

בעה"י הרבה זמן לא השתתפתי בפורום, אני בישיבה (=פנימיי'ה, 3 שבועות לא היית בבית...) אבל בכל אופן: 1. יש לי חופש בשבוע וחצי הקרובים 2. אני לומד / מאלתר חליל
3. אני מתכנן ת'טיול לשבוע הבא 4. אני צריך לעבוד תה' 5. אני חייב להביא תמשיח!!!!! לילה אחלה לכולם! אוהב אותכם אחים שלי!

Miss Naama

New member
[[:

1. הבראתי מהוירוס בטן ;_; 2. בהריון עם שיר חדש
3. בית-ספר זה כיף [[: [עזבו את זה שלא הלכתי היום
] 4. כיףףףףףףף לחיות.
5. אני אוהבת שוקולד. [הסוף] *skipping away while spreading pinkish flowers on your staring heads*

Yoko Nakajima

New member
אניאניאניאני ^_^

1. השבוע (היוםםם!) יוצא the open door של אוונסנס D= 2. כי היה כיפור ועכשיו אני נקייה
...בערך XD 3. כי נשארה הרגשה טובה מכל השבוע שעבר ומהתחלת השבוע הזה.... היה ממש כיף =] חזרנו כל יום בחמש והיינו מסטולים לגמרי (ועכשיו לרגע של פלצנות: רואים שלא צריך לשתות כדי להנות?!...או להיראות סתומים, מחוקים, אידיוטיים, לעשות שטויות..?... -_-'') 4. כי סוכות השבוע! [ואולי בראשית] 5. כי... כי קבעתי תאריכי יעד להפיק משהו מכל הדפים עם השירים שנערמים במגירה והלחנים שתקועים בראש.. ^.^ יאי ^.^

מממ...בואו נראה...

=) 1. כי ביום רביעי (מחר) מתחילה העונה השניה של נמלטים!!! 2. כי ביום שישי סוכות ואני מתה על החג הזההה 3. כי ביום שני בעזרת השם אנחנו הולכים כל המשפחה (ושאני אומרת כל המשפחה אני מתכוונת למרוקאים - משפחה מרובת ילדים כמו שאומרים) גם המשפחה הרחבה לטיול בנזונההה!!!! מסלולים בלאגניםםם!!! 4. אני מצפה בקוצר רוח להקלטות בתל אביב (בעזרת השם אם הכל יצא לפועל אז אני ארחיב על זה יותר..) 5. כי בא גם לי לשם שינוי להיות שמחה פעם אחת... =) המשך ערב מהנה לכולם

noam273

New member
גיגיגיגי

אני פשוט לא יכולה לראות את המילה : משפחה, ואת המילה : בננזונה באותו משפטXD אני רוצה עוד פירוט על ההקלטות, מה זה הדבר הזה?.

noam273

New member
פינה נחמדע מאוד.

1. יש חופשXD 2.יש הרכבים ביום רביעי=] 3. לפגוש מלא חברים,ולדבר 4.הכנות לחג מעלות בנוע"ל
5.התחלות חדשות בבית ספר, כיף. 3>נעמיקה

למעלה