חשבתי על משהו שווה!!!!

../images/Emo9.gifחשבתי על משהו שווה!!!!../images/Emo9.gif

אם אני נכנס למסעדה עם בת זוג או חברים ובמופגן שולף פנקס ורושם רשימות לעצמי ויוצר רושם שאני מבקר מסעדות ומעתיק מחירים מהתפריט יש סיכוי לקבל יותר יחס,גודל מנה,השקעה, אם המלצר יחשוב שאתה מבקר מסעדות בטוח הוא יעביר את זה הלאה למטבח ולהנהלה! ואז יימש ידאגו שתצא מחייך! פעם הבאה שאני הולך למסעדה אני מביא פנקס+עט!

תלתלית

New member
לי אישית זה נשמע

קצת פתאטי ..הרי צריכים להיות נחמדים אליך, רק כי אתה שם, ולא כי הם פוחדים במיקורות. פשוט כנורמה השירות אמור להיות ברמה.. למה צריך להראות כאילו משהו אחר, כדי לקבל יחס "שווה"? מצד שני, כרעיון חד פעמי או ניסוי אנתרופולגי זה עשוי להיות משעשע, מה תענה כשישאלו "איפה אתה כותב"? אולי תגיד להם שליטי שלחה אותך למשימה חשאית.. ? בתאבון.

liti

New member
יש בזה משהו ../images/Emo26.gif

אני שולחת אותך למשימה חשאית - לנסות ולדווח לנו מהשטח!

אתה לא הראשון שחשב על זה

בילדותי - ולא אומר לפני כמה זמן זה היה - ראיתי סרט שהתרחש בפולין במשטר הקומוניסטי. היה אז פחד גדול בכל מקום מפני ביקורות למיניהן. אדם נכנס למסעדה, שלף מאזניים קטנים, שקל כל מנה ורשם רישומים בפנקס. בכל המסעדות חשבו כמובן שהוא מפקח והוציאו מיד מהמטבח את המנות שבדרך כלל לא הגיעו אל הסועדים, אלא נלקחו ע"י העובדים הביתה (משטר קומוניסטי, זוכרים, אין שום דבר פרטי, אין אינטרס למכור, רק כמה שיותר לסדר את מקום העבודה). בתום הארוחה הוא לא קיבל אף פעם חשבון וכך סעד את ליבו משך חודשים, עד שיום אחד... הוא פגש במסעדה עוד מישהו עם מאזניים, זה היה מפקח אמיתי. הוא המשיך לקבל ארוחות חינם על חשבון המדינה, הפעם בכלא.

למעלה