חשבתי על משהו!!!

LISA AND JUSTIN

New member
../images/Emo9.gifחשבתי על משהו!!!

אולי ..כשיצא הסרט של ג'סטין נלך כולנו לראות את הסרט??? רעיון אדירר.. רק ילדה חכמה כמוני יכולה לחשוב על דבר כזה..:)

NarihS

New member
חכמה בהחלט אבל משהו אחד:

איך כולנו ניפגש? צריך לקבוע מקום שיהיה קל לכולנו להגיע, וזה לא יהיה מסובך? טוב לא יודעת.. אם אתן עושות משהו וזה יהיה לי בסדר להגיע אז סבבה אני אבוא, נראה אותו על מסך גדול, הכי שווה..

Lopezit

New member
קוראים לזה מפגש פורום

מה אף פעם לא עשיתם את זה??? מידי פעם עושים מפגש של כולם בדרך כלל בעזריאלי כי זה המרכז... וחוץ מזה הם עדיין לא התחילו לצלם תסרט וזה ייקח לפחות עוד שנה עד שהוא ייצא

justin love

New member
צודקת..

אבל הסרט כבר התחילו לצלם אותו פשוט יקח עוד המון זמן עד שהוא יצא לקולנוע... אבל ברגע שהוא יצא אני מבטיחה להתייצב בבית קולנוע ולצרוח כמו משוגעת ג'סטיןןןןןן

LISA AND JUSTIN

New member
בסדר..ניפגש במרכז..

מי שלא יכולה שלא טוב..ואני יודעת מה זה מפגש פורום:).. אבל זה יותר מיוחד:)..זה סרט של מ=ל=ך!

NarihS

New member
אז רגע, בסוף מה קבענו?

שנחכה עוד איזה שנה עד שהסרט יצא? למרות שנדמה לי שקצת פחות משנה..

MiSsY 100

New member
תלוי בגודל הסרט

כמה הוא עולה וכו' כי הסרט שיקאגו לקח 9 חודשים רק לצלם אותו ואת מעודדות צמודות לקח בערך 6 חודשים 7 אז תלוי מה גודל הסרט....

NarihS

New member
וואי אז איזה באסה לחכות עכשיו

איזה שנה.. אולי נקדים את זה? לא חייב להיפגש רק בשביל הסרט.. אפשר סתם גם בלי זה.. ואז כשיצא הסרט שלו ניפגש שוב פעם..

Lopezit

New member
זה לא פחות משנה

זה אפילו יותר משנה... תאמינו לי אני יודעת... הזמן בין סיום הצילומים לבכורה הוא לפחות שנה

MiSsY 100

New member
פחות משנה רק לצלם אותו

תוסיפו עוד 3 חודשים בערך לעריכה אז זה יותר משנה

alonra1

New member
יאאלה! בואו נפגש בלי סרט...

יקח שנה עד שהוא יצא....אני בעד עזריאלי

גם אני....../images/Emo156.gif

יאלה אנשים בוא ניפגש!!! אני מתה לראות את כולכם!!! בואו בעזריאלי! זה באמצע ! מתי אתם יכולים?

למעלה