טופפ.. שירשור
ליוםם חמישי

shachari

New member
../images/Emo9.gifטופפ.. שירשור ../images/Emo32.gif ליוםם חמישי

אזז .. היוםם אני מתחילהה בתשעע .. החלטתייי לבקרר פהה .. קצת בבוקר
וואיי היוםם ישש ליי יום עמוססס במיוחד .. אני בקבוצת אירובי תחרותי וביום שבת ישש לנו תחרות
אז היום אנחנו עושות אימון של 4 שעותתתתתתתתתתתתתת אמאאאא
חחח .. אזזז לפני שאני מתארגנת ליוםם ארון שיהיה לכולםםםםם יום טופפ =] בהצלחהה לכל אלהה עם המבחנייםםם .. אוהבתתת
שושה אלימלך

אוקי כנסו בננות דחוף בקשר למפגש מער

יצים!!! אז אני יכולה לשלוח לרוברטו את המכתב הזה?(אם כן שלחו
ועם לא שלחו
)עכשיו הינה המכתב: רוברטו שלום! יש לנו חלום, לפורום תפוז. לפגוש את הכוכבים שלנו: אדם,אושרי,ערן,אביחי ושרון. אנחנו משתדלות להגשים את החלום הזה ולהפוך אותו למציאות. לכן, אנו מבקשות בכל לשון של בקשה אנא, תארגן לנו מפגש מעריצים אתה לא יודע כמה אנחנו אוהבים את הגיים בויז!!! וכמה אנו רוצים לפגוש אותם!!! אם אתה מבין את הרגשתנו, נסה לארגן לנו איזה מפגש. לנו, פורום גיים בויז בתפוז, זה יהיה המפגש הכי קסום בעולם!!! שאף אחת לא תשכח אותו בחיים!!! אולי אתה לא יודע איך אנחנו מרגישים בקשר אליהם! אתה חולם כל היום וכל הלילה לפגוש ולדבר מילה או שתיים עם הכוכב שלך! הלב.. הלב דופק כמו שעון כאשר אנחנו מתכננים ללכת להופעה. אנא, בבקשה אנחנו מאוד רוצים לפגוש את הגיים בויז כי כמו שאמרנו זה יהיה כמו חלום שהיתגשם!!! מחכות לתשובה שלך, פורום הגיים בויז, תפוז.

תחכו אולי יש עוד בנות שרוצות להביא

מכתב משלהן.. אם לא אז אפשר לשלוח מי שולחת?? אני רוצה לשלוח..

זה נשמע מוזר

בלי להעליב זה נשמע ילדותי מידי או חנפני מידי .. את החלק האחרון הייתי מורידה .. דווקא אהבתי ת'מכתב עם השפה הגבוהה שמישהי רשמה פה ..

TOUSH

New member
אני נעלמת לכם עד יום שני../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

עד יום שני אני לא יהיה פה
יש לי בגרות ומגן אז סורי
שמרו על הפורום אוהבתכם

נצל"ש כנסוו

בננותת אלל תכעסוו שפתחתיי הודעהה חדשהה :]]] רציתיי להגיד לכםם שאניי אוהבפתתת אותכםם נורא נורא גיים בוזיותת שליייייי ושאניייי מתהה כבר להפגש איתכם חחחח
תגובות יתקבלו בברכהההההההה

למעלה