inncubusit
New member
../images/Emo9.gifידידיי המעריצים..
שלום לכולכם! אני כ"כ שמחה לגלות את הפורום המצוין הזה! איזה כיף למצוא עוד אנשים טובים שמבינים במוזיקה נהדרת וסוחפת של להקה כישרונית ומבריקה! קראתי את ההודעות שלכם וחשבתי להצטרף ולהציג את עצמי. אני מעריצה כבר כמעט 4 שנים..בערך מכיתה י"ב.. ואני חושבת שהשיר הראשון שבזכותו יצא לי להכיר אותם היה drive. וגרם לי להרגיש כאילו מישהו באמת מבין אותי! אני מודה שעד לפני שנתיים הם קצת "נעלמו" מהפלייליסט שלי אבל זה רק בגלל שכל חברי בתקופה ההיא לא הכירו את הלהקה ולכן לא היה לי עם מי לחלוק "חוויות"..אבל אז בתק' הצבא פגשתי נפש אינקיובוסית וכך היתה לי שותפה לפשע
ולמרות ההופעה המדהימה והחלומית שלהם בארץ, ההופעה שאני מחכה לה בכליון עיניים ומוכנה לעשות הכל בשבילה (כולל לשלם סכומי עתק) היא הופעה אקוסטית שלהם. כמו הופעה אחת שראיתי ב-יוטווב שבה יש מס' מצומצם של מעריצים ויש הרגשה כזו של מעין הופעה פרטית.. אני לא יודעת אם ראיתם את ההופעה הזו במקרה- אבל זה כ"כ מדהים..ברנדון נמצא כמה ס"מ מהקהל וזה כ"כ קרוב עד שהיה איזה חלק בהופעה שהוא התנצל שאולי ירק על מישהו..חחח בכל מקרה, רציתי לערוך משאל קטן ולבדוק מה הדרך המועדפת של כל אחד מכם לשמוע אותם. אני אוהבת למשל,עד כמה קיטשי שזה יהיה, להדליק כמה נרות בחדר לשים את הדיסק בפול ווליום ולהתנתק מהעולם. ולפעמים גם "סוחבת אותם" איתי לחוף הים
ובהזדמנות זו, אני מציעה שכל אחד יצרף תמונה אהובה/מדליקה/מצחיקה של הלהקה או חבר מסוים. אני מצרפת תמונה אהובה שלי של ברנדון שבהחלט ראויה לכותרת: "Sweet"
כמו שהוא אוהב להגיד
שלום לכולכם! אני כ"כ שמחה לגלות את הפורום המצוין הזה! איזה כיף למצוא עוד אנשים טובים שמבינים במוזיקה נהדרת וסוחפת של להקה כישרונית ומבריקה! קראתי את ההודעות שלכם וחשבתי להצטרף ולהציג את עצמי. אני מעריצה כבר כמעט 4 שנים..בערך מכיתה י"ב.. ואני חושבת שהשיר הראשון שבזכותו יצא לי להכיר אותם היה drive. וגרם לי להרגיש כאילו מישהו באמת מבין אותי! אני מודה שעד לפני שנתיים הם קצת "נעלמו" מהפלייליסט שלי אבל זה רק בגלל שכל חברי בתקופה ההיא לא הכירו את הלהקה ולכן לא היה לי עם מי לחלוק "חוויות"..אבל אז בתק' הצבא פגשתי נפש אינקיובוסית וכך היתה לי שותפה לפשע