כביסה

../images/Emo9.gifכביסה

מה עושים כשהכיוון הכי נכון להתקין בו חבלי-כביסה, הוא מול הכניסה לחצר ה
כלומר, לא מול דלת הכניסה, אבל בצד הבית. מיד כשעולים במדרגות מהרחוב רואים את חבלי הכביסה (באם יותקנו שם), הצד הפחות חשוף לעין, הוא הצד הפחות חשוף ל
הנושא הזה די משמעותי, כיוון שחבלי הכביסה שלי ארוכים ורבים. אני מפעילה 3 מכונות, בממוצע, ליום...
מה עושים

אתה לא רציני.....

להפעיל מייבש כביסה שלוש פעמים ביום
אנחנו לא עובדים בחברת חשמל....
מה גם שמייבש כביסה הורס את הבגדים
ופרגולה מתוכננת בחזית ה

גם שמש הורסת

לדעתי ממש לא לעניין לשים את חבלי הכביסה בחזית הבית אולי ליצור בצד חצר משק עם קירות מ"בלוקים פתוחים" שלפחות יסתירו ואחכ לחפות אותם בצמחיה

את בטוחה?

גם כשמדובר בקיר שהוא פתוח, ובלי גג? עד כמה שאני יודעת אין צורך, בשכונה של הורי עשו "פשיטה" למצוא תוספות וחריגות והמסתור כביסה שלהם ושל שאר השכנים לא עלה בין אלו לדעתי זה אחלה של דבר, יש מי ששם גם את מכונת הכביסה במסתור, אבל אז יש צורך לכסות בפרספקס שקוף, מה שגורם לפחות אוריריות וליבוש איטי יותר של הכביסה, אבל בחורף זה מגן מהגשם אנסה לחפש לך תמונה שתמחיש

Rשף

New member
זו לא חריגת בנייה

התוכנית שלי אושרה עם מסתור כביסה שחורג מאחוזי הבנייה צריך להתייעץ עם אדריכל.

ענתש

New member
המכונה בקומת הקרקע ?

חמותי שמכבסת המון לא מוכנה לשים מכונה בקומה עליונה. היא שמה אותה בקומת הקרקע (ליד המטבח) ועושה פיר כביסה מהמקלחת של הילדים למכונה. והיא תולה רק בחצר, על מתקן חבלים כמו של פעם, מסתובב. הוא גם מתקפל, בחורף היא סוגרת אותו בבית ומשתמשת במיבש. גם אופציה.

בהחלט. המכונה למטה,

וכן מקלחת הילדים. בשלב ראשון נבנה, כנראה, רק קומת-קרקע, בשל חוסר תקציב
......, וכאשר נבנה את הקומה העליונה, חדרי הילדים "יעלו" למעלה, ואנחחנו- תלוי.... אם הם עדיין יהיו קטנים, (אני מאוד מקווה...
), נעלה איתם למעלה, או שנשאיר חדר לקטנטנים לידנו, ואם לא
....נשאר למטה...
רעיון הפיר לכביסה נשמע מעולה, אבל בתנאי שהוא מתוכנן באופן בטיחותי (למשל שלפתח שלו יש אפשרות נעילה). לא הייתי רוצה לגלות את השובבים שלי
גולשים דרכו, או זורקים חפצים, ועורכים ניסויים מעניינים
......

למעלה