לא מגיע לי מזל טוף? מחר יש לי יומהולדת:סמיק:
כ כוכבת נגה New member 16/2/07 #7 מזל טוףףףף של חיים מאושרים ושלווים היי חמוד, שתזכה לשנה של הגשמת חלומות אהבה אמיתית מוסיקה משובחת שתנעים את הרגעים היפים של החיים בריאות ואושר! באהבה מנגה
מזל טוףףףף של חיים מאושרים ושלווים היי חמוד, שתזכה לשנה של הגשמת חלומות אהבה אמיתית מוסיקה משובחת שתנעים את הרגעים היפים של החיים בריאות ואושר! באהבה מנגה
ש שרון אימאן New member 16/2/07 #8 מזל טוב! שיהיה רק הצלחה ושמחה! בן כמה אתה היום? ושוב מזל טוב ליום הולדתך!תהיה שמח ומאושר כי רק אושר ושמחה חשובים בחיים! שיתגשמו כול החלומות שלך!
מזל טוב! שיהיה רק הצלחה ושמחה! בן כמה אתה היום? ושוב מזל טוב ליום הולדתך!תהיה שמח ומאושר כי רק אושר ושמחה חשובים בחיים! שיתגשמו כול החלומות שלך!
I impossible Prince New member 17/2/07 #10 מזל טוב סמירוש נשמה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif רק בהצלחה , מזל טוב אושר , בריאות ואהבה! תזכור שאתה ! מת עליך.
מזל טוב סמירוש נשמה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif רק בהצלחה , מזל טוב אושר , בריאות ואהבה! תזכור שאתה ! מת עליך.
מ מאוהב בניקה New member 18/2/07 #11 יאחטייייייייי כפרה עלכם טנקס לכולם מועהההההההההההה ולמי ששאלה אותי בן כמה אני אני בן 19