לא נעים - אבל עזרה אולי

gils33

New member
../images/Emo9.gifלא נעים - אבל עזרה אולי

ההבדל בין הבנות הוא דיי גדול 6 שנים. אני לא בדיוק זוכר באיזה גיל מעבירים מסל קל לכסא בטיחות? מישהו עזרה? כמו כן אשמח לקבל הצעות על סוגי כסאות לרכב נורמליים לא של טייסים כמו שראיתי בכמה מקומות. תודה - מחלידים עם השנים.

POOH*

New member
ככה:

עד גיל שנה ו- 9 ק"ג צריך לשבת הפוך לכיוון. אם שני התנאים מתקיימים [היא גם בת שנה וגם הגיע ל- 9 קילו] אפשר להפוך לכיוון הנסיעה. מעולם לא השתמשנו בסלקל - ישר בכסא. אבל בסלקל בד"כ יש הגבלת משקל וגובה אם הילדה עוברת אותם לפני גיל שנה צריך כסא שאפשר לקשור הפוך לכיוון. כיסאות טובים = בטיחותיים - אנחנו עם אוונפלו. וגם ברייטקס נחשבים לטובים. וכן הכיסאות הבטיחותיים יותר בד"כ רחבים יותר - בגלל כל מיני שיש בהם [לא זוכרת כבר פירוט מלא פעם בדקנו לעומק]. POOH

MrCheff

New member
אנחנו

קנינו את הכסא של ריקארו. הם מיצרים כיסאות לפורמולה 1. מבחינתי מעדיף להוציא עוד כמה מאות על בטיחות הגיוני מאוד

AlonPe

New member
זה לא רק ש'תה לא זוכר...

נראה לי שבתקופה האחרונה, "מחמירים" יותר בכל הקטע הזה - של תקנים ותקנות... אתה לא יכול לזוז או לעשות פיפס בלי איזו קסדה או מגן בטיחות (ונא להתעטש לתוך השרוול. בבקשה. תודה.) אז אין לי מושג מה החוקים והתקנות אומרים - אבל נראה לי שכשכל העסק נהיה כבר לא נוח, כשקשה כבר לסגור ת'חגורה, או כשהרגליים של הילד משתרבבות באופן מעורר גיחוך מהסל-קל, זה סימן שצריך להחליף!

למעלה