מועדון לילהההה - יום שבת תהנו
כ כוסית על הגג New member 6/1/07 #1 ../images/Emo9.gifמועדון לילהההה - יום שבת../images/Emo9.gif תהנו
S SHANIELICIOUS New member 6/1/07 #2 ../images/Emo3.gifתגידי תודה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif תהנו כולם
I idanias New member 7/1/07 #4 באמת היה קורעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! כמה צחקתיייייייייייייייייייי ואיזה דבר מגניב הניסוי הזה שהם עשוווווווווווווווו
באמת היה קורעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! כמה צחקתיייייייייייייייייייי ואיזה דבר מגניב הניסוי הזה שהם עשוווווווווווווווו
S SHANIELICIOUS New member 7/1/07 #5 היה קורעעעעעע../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כ כוסית על הגג New member 7/1/07 #6 אמאאאאאא היה קורעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחת התוכניות הקורעותתתתתתתתתתתתתתתת וואי אהבתי ת'ניסויי ואת זה שהם אכלו גזר ומלפפון XBBB ואיך שאורי טרם דםםם ועידןןןן חח חבל שאנחנו לא היינו שם מתי שהקהל קם לבמהההה חח לא פייררר ואיך שעפר קילל כשהכלבה נשכה אותו אחחחחחחחחח קורעע קורעע
אמאאאאאא היה קורעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחת התוכניות הקורעותתתתתתתתתתתתתתתת וואי אהבתי ת'ניסויי ואת זה שהם אכלו גזר ומלפפון XBBB ואיך שאורי טרם דםםם ועידןןןן חח חבל שאנחנו לא היינו שם מתי שהקהל קם לבמהההה חח לא פייררר ואיך שעפר קילל כשהכלבה נשכה אותו אחחחחחחחחח קורעע קורעע
I idanias New member 7/1/07 #7 חחחח באמת היית קמה ורצה בבמה?../images/Emo6.gif אני מתאר את אור כזה רצהה
כ כוסית על הגג New member 7/1/07 #9 חחח ברוררררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif יראו אותי בטיוי רצההה חחח XBBBBBBBBBBB וגם אתה היית קםם אני הייתי מושכת אותך אם לאאא סוף סוף נותנים לדרוך על הבמה
חחח ברוררררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif יראו אותי בטיוי רצההה חחח XBBBBBBBBBBB וגם אתה היית קםם אני הייתי מושכת אותך אם לאאא סוף סוף נותנים לדרוך על הבמה
כ כוסית על הגג New member 7/1/07 #12 חחחחחחח היי ירין../images/Emo3.gif וואיי אתה לא יודע כמה חשבתי על זה XBBBB בגלל זה לקח לי הרבה זמן <תשאל את שני > לכתוב ת'הודעה אני מתחילה לכתוב .. תרם .. טרם .. לתרום .. לטרום .. ולראות מה יותר הגיוני בסוף עשיתי עם ט' ואמרתי מה שיהיה יהיה
חחחחחחח היי ירין../images/Emo3.gif וואיי אתה לא יודע כמה חשבתי על זה XBBBB בגלל זה לקח לי הרבה זמן <תשאל את שני > לכתוב ת'הודעה אני מתחילה לכתוב .. תרם .. טרם .. לתרום .. לטרום .. ולראות מה יותר הגיוני בסוף עשיתי עם ט' ואמרתי מה שיהיה יהיה
ס ספיר חולה על נינוש New member 7/1/07 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo126.gif
ע עינבי ארנבי 1 New member 7/1/07 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif היה פשוט קורעעעעעעעעעעעעעעעע המלפפון והגזר הרגו אותיי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif היה פשוט קורעעעעעעעעעעעעעעעע המלפפון והגזר הרגו אותיי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס ספיר חולה על נינוש New member 7/1/07 #15 היה ענקקקק../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
D Dark chocolate New member 7/1/07 #16 היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif אורי גוטליב סמל מיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif אורי גוטליב סמל מיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן