מי אני

m o r 1 0 2

New member
אכןן ג'סי../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

את ממש מתוקהה וילדה אחלהה|כן
תמיד שמה תמונותת מהממות

simpsonit

New member
מיקעע ../images/Emo24.gif

הילדה שלא דיברתי איתה מליון שנה! צריכה להתקשר אלייך
וול את פשוט ילדה מדהימולההה מתה עלייך
איכפתית וחברה טובה! וחרמניה כמוני
חיחי את כ"כ תורמת לפורום שאין לך מושג עד כמה!! ואני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםם
ומתגעגעתתתתת מאודדדדדדדדדד!

sweet shir

New member
האמממממ.

את הכי משקיענית פה בפורום. בלי תחרות אפילו. :) בלעדיך הפורום לא היה אותו הדבר! ו..... אני לא מכירה אותך יותר מדי, אבל את נשמעת כמו ילדה ממש חמודה. :)

מאיושSP

New member
אני לא ממש מכירה אותך, אבל

את ממש ממש ממש תורמת לפורום! את ממש פעילה ושמה תמונות וסרטונים ועדכונים..! =] אז תמשיכי ככה :) ואת נשמעת חמודה גם לפי כל ההודעות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת :)

מיכלל משקיענית בטירוך בפורום ותודה
הפייב שלך זה דני ותודה על הכל 3>

Dana Argamen

New member
מיקייי :]

את תמיד תמיד עוזרת לי, גם כשאני מפציצה אותך בשאלות בפרטי חחח ואני ממש אוהבת אותך, למרות שאף פעם לא דיברנו ממש שיחות שלא קשורות למקפליי, בואי נגיד ככה
ואת הכרת חתיכים מאמריקה ועל כך אני מקנאה בך XD קיצור, כל הכבוד על כל ההשקעות שלך בפורום, אני בטוחה שכולםםםם מעריכים את זה!

לושהה

New member
את;

מיקע שלא דיברתי איתה AGESSSS >: ושאני מתגעגעת אליה המון, אבל אין מה לעשות שהיא פשוט לא מתחברת >: סתם; חוצמזה את ילדה חמודה ומקסימה, ואת אוהבת להציף תפורום עם הרבה תמונות
ואת תמיד [כמעט] במקום ראשון בטופ10 הזה של המציפים; ואת מתה, אבל פשוט מתה על דני. [למרות שהיית DOUGIE FAN בכלל ושרון השפיעה עליך
] ואת כתבת שלושה פאנפיקים ובכולם אני הייתי ^_____^ ואת גרמת לכולנו להתמכר לאינטרקאטיב!@ [למרות שכבר נגמלתי..] ויש לך קול חמוד אחושרמוטה

just Kaya

New member
מיקקקק שליי 33333333>

את מדהימה. חמודה. מצחיקה. עוזרת. ומה לא? D: את ילדה שאני מתגעגעת אליה!!1
[ד'א לא החזרת לי סמס thought
] בעלת אובססיה קשה לדני. D: מתה על מקפלייי 3> הנשיקה הראשונה שלך [?] הייתה עם אמריקאיי.
יש לך אח בן 13.
המסן שלך דפוק שיכלית. >_> האיסיי שלך פועל; אבל ברוב הזמן אח שלך עונה לי. XD פעם דיברתי עם אמא שלך באיסי ל2 שניות. והיא איחלה לי "יום נעים". ^^' וואו אני כבר חופרת ויש עוד דברים להוסיף!!1 :O טוב שאני אוסיף באיסי? XD אקיצר מתה עליך בובע 333>

kerker2

New member
איןןןןןןן עליך!:]

מה ישל להגיד את מלכה פשוט מלכה :] תודה על הכל..

m i c k e y 15

New member
אח אני אוהבתתת את כולכןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

סאפוש יובלושששששש שאני מתגעגעת אליכןן כמו HELL!!!!!!
וקיה הנשמההה
אחח וכולןן מתוקותתת חח תודהההה חחח אחלה שירשור סאפושש ממש כיף לקרוא את כל הדברים האלה

M C F L Y 1

New member
אני לא מכירה אותךך but ...

את נשמעתת כמו ילדה ממש אחלה ! וגם תמיד נותנת תמונות ועידכונים %

MyTearsDontFall

New member
מיקי3333>

הילדה הכי משקיענית פה בפורום באמת ואוהבת את דני מממממאוד ואת ממש חמוודה והתנשקת עם אמריקאי[קקע גם אני רוצה#@!#!@ אבל אני עם רוסי זה יותר טוב^.^ מוחעחחעחעחע] XD אוהבתת3333>

McSon of Busted

New member
כן כן....:))

הכי פעילה פה!! יפיופה היית בפולין עם בנים אמריקקים P: תמיד מביאה תמונות וקליפים ועדכונים וכאלה, זה לשלטון!! :O וגם.. לא יודעת חח את היחידה פה בגיל שלי אני חושבת

m i c k e y 15

New member
חח../images/Emo24.gif יש עוד כמה בגיל שלנו חח נדמה לי

חחח פולין+אמריקאים=טיול מושלם

1AnastaciA1

New member
D: את

את מביאה המון המון עידכונים לפורום! ובלעדייך הוא לא יהיה אותו הדבר...^^ את נשמעת מאוד חמודה. ובואי נדבר במסנג'ר...D: חחחחח

JuSt My LuCk

New member
את מיכל וכולם קוראים לך מיקי.....

את מתה על דני (כמוני XD) את תורמת מלא לפורום (אני לא מבינה איך יש לך כוח לשים כל כך הרבה תמונות
) ואת ממש נחמדה

למעלה