מי אני

sweet shir

New member
את!! D:

יש חרא אימו בחייך.
את בפורום אופנה אלטרנטיבית וקנו לך בגדים יפים בארה"ב. זונה. >: את רואה ורוניקה מארס (ואוהבת את דיק
) ועצובה בדיוק כמוני על כך שהסדרה התבטלה.
את חושבת שאימואים כוסונים.
הממממממממממ ואת ילדה ממש חמודה ואני אוהבתותך3>

simpsonit

New member
חיחי

נו כולם מעתיקים מפורום הפיג'מות?XDDD לא דעת אני גנבתי את זה כשנכנסתי לפורום סקרים ושאלונים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת :)

שהם בת 13 ממש יפה 3> וממש מותק 3>

kerker2

New member
את!:]]]

את ממש חמודה את חכמה אני לא ממש מכירה אותך אבל את ילדה חמודה ומתוקה

simpsonit

New member
../images/Emo9.gif קיה ../images/Emo3.gif

את חמודההה
ואמממ אני אוהבת להציק לך כשאני יורדת על דאגי XDD חחח נו אני אוהבת ת'תגובות שלך XDD
ואמממ תודה על העצות שלך...שנתת לי בעבר בקשר לYOU KNOW WHO וזה....
ולזה שאת עוזרת לי כשאני וטום ברגעי משבר XDDDDDD

just Kaya

New member
סאפפפפפפפפפפפפפ 3333333333>

מותק שלי! D: חחחחחחחחח המסן שלי בנזו. ארררר. לא מתחבר. >: ואני נורא נורא נורא רוצה לדבר איתך!
אוהבת מלאאא

sweet shir

New member
אבלאבל כבר כתבתי לך בסקרים ושאלונים XD

אני אעתיק משם XD יש לך אובססיה בלתי נשלטת לדאגי פויינטר. ובכלליות, ללהקה מקפליי. חיחי את אוהבת את אבריל לאבין. ואת גם נורא אוהבת את האלבום החדש שלה XD (את חרשת אותו שבוע אחד חח) המ יש לך MP4 חדש שנקנה ביום...... שישי?
יש סיכוי שיש לך סיידליפ (או שהוא מזוייף XD) את ידעת לפני כולן שיש להארי חברה. ועל כך אני שונאת אותך.
ישלך המון חברות בריטיות שראו את מקפליי XD את עומדת ללכת להופעה, אאל"ט. את מרבה להשתמש ב: ^^' חחחחחחחח וזהוD:

JuSt My LuCk

New member
קיה ../images/Emo6.gif

חמודית
!!! אממ.... את אוהבת את דאגי.... ואת חמודית XD

מאיושSP

New member
אתתת! =]

את טסה להופעה של מקפליי בחופש! ביייצ'!! ואת ילדה ממש חמודה :] ונולדת בגרמניה! והפייבוריט שלך הוא דאגי D: ויש לך שם מגניב לאללה =))

just Kaya

New member
אני בהחלט ביצ'ית. XD

תודה. D:::::: ונכון ונכון ונכון! ושוב תודה. ^^'

Himeka

New member
חע, בואי נראה../images/Emo69.gif

במילה אחת- קיה 3333333333333>

Dana Argamen

New member
את את את את :]

דיברנו פעם במסנ' (את זוכרת? טוב מה נסחפתי זה לא היה כל כך ממזמן..חח) ויששש לך את המסן של דאגי או משהו (אהאה את צריכה להשיג לי!!
ואת אחת החמודות, את גם ממש אוהבת את דאגי (סימן שיש לך את ה-טעם..) אממ, זהו.. בא לי לדבר איתך שוב חח

לושהה

New member
אוקיי;

את פשוט מקסימה; ואת עושה לי טוב על הלב כל פעם שאני מדברת איתך :]] ואת כתבת עליי במיצב באנגלית !! ואת כלבה וטסה לראות את מקפליי D: ויש לך אובססיה רצינית לדאגי; וגם למייספייס; ויש לך המוווון חברים מאנגליה כאלה; ואת יפה ואת חמודה ואת אוהבת לגנוב לאמא שלך את הקפה הקר שלה !! וגם שיחות מצלמה את אוהבת :]]] ואני אוהבת אותך, בקיצור :]]]

למעלה