מי אני

D freak

New member
אז זהו

שבד''כ אני בנאדם שאוהב אהבה אבל אני לא טיפוס מחמיא, חברות שלי יודעות שאם אני קוראת להן "דפקע" אני פשוט מתה עליהן, הכל מתבטא באהבה גופנית >< (לא כזאת, אחרת.) אבל אני יכולה לבוא לקראתך, בגלל שאת כזאת קושולו D: וזה נכון לפעמים את דופקת כאלה יציאות שת נמצאת ברשימה שלי במקום ראשון, וברשימת הקורעים אותי מצחוק יש כמה אנשים מאד מכובדים!!

sweet shir

New member
חע, אני גאה להיות ברשימה! D:

בכלל לא חשבתי שאני מצחיקה XD ישלך מסן?

D freak

New member
חח או מיי גאד את טובה ><

זו הייתה תקופה שחורה, קודרת. -_-. זה לפני איזה פאקינג 4 שנים -_-. היום יש לי אבו-פוסטר שלו על הדלת, שהזמנתי מאיביי (אוי הבושה, הבושה). אבל אני לא מוריגה אותו כי הדלת שלי מכוערת אחו-דרבוקה.

sweet shir

New member
רציני תתביישי בעצמך! ../images/Emo6.gif

(וכה, אני מעולה. D:<) האמ, מי אני שמדברת? בכיתה ז' אהבתי את דניאל רדקליף

simpsonit

New member
../images/Emo3.gif

לא מכירה אותך אישית אבלללל כבר רק שתדעי שהכינוי שלך שקס חיחי ושהטעם שלך בלהקות מעולה!! אהמ באסטד אהמ דורק וכו'.... ואממממ ג'יימס אכן סקסי אבל אני משאירה לך את התענוג איתו ישלי את צ'ארלי XD

McSon of Busted

New member
מזל!! תודה:))

ופייטסטאר שולטים, רק שקשה לי קצת למצוא תשירים שלהם.. אולי שלחי לי מסר ונדבר במסנג'ר ככה תקמבני לי כמה שירים שלהם P:

simpsonit

New member
חיחיחי ../images/Emo3.gif

נווו...הם באמת שולטים
וקצת קשה להתחבר בהתחלה לסגנון אבל אני אישית אוהבת
המסן שלי: [email protected]

Dana Argamen

New member
אממ..

אני לא מכירה אותך, ומשום מה לא יוצא לי לראות הרבה תגובות שלך.. אבל אני זוכרת שכמה פעמים כשראיתי חשבתי שאני רוצה להכיר אותך, ושאני מתה על הכינוי שלך
תוסיפי אם את רוצה [email protected]

sweet shir

New member
המממ.

את אוהבת את ג'יימס XD וראיתי שגם את פייטסטאר. ואת השיר מורדרד אין ד'ה מוש
ו...... את נשמעת ממש חמודה. :) ישלך מסן? ^__^

D freak

New member
לא מכירה אותך

וגם לא הכרתי אותך כששפטתי אותך לראשונה (חח זה נשמע קוטל) אבל רק מלקרוא את הכינוי שלך הנחתי לעצמי שאת בן אדם גאוני. D: אגב, תגלית מטורפת, לראשונה בפורום, תעריכו --> גם לי קוראים אור. ^^;;.

למעלה