מי אני

גלולייי

New member
מאיצ'ווו!!!!

מאיוש מתוקה שלי אני מאוהבת בךך!! :] אני יכולה להתחיל לספר מגילות אבל אני לא אספר :p 3> אןהבת אותך הכי בעולםם!!

מאיושSP

New member
ממתי את כאן? D:

איזה חמודה =] אני אוהבת אותך הכי שבעווולם!!! 3333333333> מאל זמן לא נפגשנו! חייבים!

sweet shir

New member
נסטוש!!!!!!!!!! XD

היכונו לחפירה! XD האמ. אני אונסת אותך ומטרידה אותך מינית כל שני וחמישי D: את מתעצבנת מזה שאני חושבת שטום מכוער. XDD (למרות שבזמן האחרון הוא נראה סבבהD:) את רוצה לעשות פס בשיער. חחחחחחחח את מושי מושלמתD: את צריכה כבר לראות את פרק 115 של ורוניקה מארס (בגלל טיפשותי לא ראית עכשיו XD) את לומדת בחטיבת יונתן (רש"י), ברעננה, בכיתה ט'1. XD למחנכת שלך קוראים רבקה לזר. XDDDDDDDDDDDDDD רבקקה חחחחחחחחחחחח את במגמת מוזיקה. את שרה ממש יפה. את גם מנגנת יפה על גיטרה. אפילו גילי אמרה!
אנחנו מכירות מהגן! מגיל....... 6! וואו! כבר 9 שנים! O: ישלך אמטיוי היטס>: ואת כל החיים שלך חורשת עליו XD האמפ. הייתי אצלך אתמול.
לא התכוננת למבחן בלשון XD את רוצה לקנות את TOTP
ו......... יש עוד מלא. אבל אין לי כוח XD

sweet shir

New member
אוי, ושכחתי את הדבר הכי חשוב!!

אני חולה לך על הטוסיק!!!!
33333333>!!!

simpsonit

New member
../images/Emo3.gif

ישלי אותך במסן ודיברנו אולי איזה פעמיים בכללי XP ו..ו...לינקקתי אותך בבלוג שלי
ויש לך אחלה בלוג

1AnastaciA1

New member
תודה...D:

לא נראה לי שאני לינקקתי אותך...^__________^; *בודקת* אין לי...קישור? XD

m i c k e y 15

New member
אתתתתת

כל כך חמודהההההההה וגם מביאה עידכונים לפורום...אני לא אשכח אותךך קטעי וידאו וכאלהה אז תודה
אפשר לסמוך עליךך חחח ואת נורא נחמדההה וכיף לקרוא את התגובות שלךךך חחח ואני רוצה לדבר איתך פעם במסן
זה לא פייר שלא דיברתי איתך עדיין
ארר

1AnastaciA1

New member
אז בואי נדבר....../images/Emo6.gif

חחח... והבאתי עידכון רק פעם אחת....את התומנות האלה...XD את הכי מעדכנת פה XDD תודה D:

just Kaya

New member
נסטיה D:::

מתה על מקפליי והאמירה היא "דאגי = סקס." D: אכן זו האמרת דאגי הו א ה-סקס.
את מעדכנת מלאאאאאא!!1 מביאה מלא תמונות / /עידכונים / סירטונים וזה.. D: ובכל שירשור [בערך] יש לפחות הודעה אחת שלך!!!1 XDD את מותק של ילדהההה ואני צריכה להוסיף אותך למסן שלי. ^^' המ אז מה המסן שלך? D: 33333>

Dana Argamen

New member
אני מזה אוהבת אותך חחח

אני פשוט מתה על כל התגובות שלך ועל כל ה"דאגי=סקס" ואני מזדהה איתך בכל מילה כמעט שאת אומרת כי גם אני מטורפת עליוווו אנחנו מכירות חלקית (רק מתגובות בפורום וכאלה חח) וזה יהיה ממש נחמד להכיר אותך יותר

kerker2

New member
לא ממש מכירה אותך :]

אבל יצא לי לראות תגובות שלך ואת ילדה חמודה שנונה כותבת יפה ו..חח זהו:)

JuSt My LuCk

New member
נסטיה!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אמממ מי את? XD סתם XXDDDDDDDDD את נסטיה! ילדה ממש ממש ממש ממש חמודה! ואני חופרת לך במסנג'ר על חיי האנטי רומנטיים
ואני חולה עליך!

למעלה