מי אני

simpsonit

New member
אני../images/Emo122.gif

חיחי למרות שאני לא מצפה להרבה כי אני כבר בקושי פה ואני לא ממש בקשר עם הרבה בנות מהפורום כי יש פה הרבה חדשות וכל אלו ה"ותיקות" שהיו בפורום והייתי איתן בקשר כבר לא ממש פה ...=\

sweet shir

New member
המ אני די לא מכירה אותך...

וחבל
אבלללללל אני יודעת שאת אוהבת את צ'ארלי. חיחי וגם את טום, לא? ^^

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

אני הכי אוהבת את מאט, אבל גם הקול של צ'ארלי 333>

simpsonit

New member
מאט זה סקס../images/Emo99.gif

הוא פאקינג מדהים! גם השירים שלו וגם הוא חיחי חמודי

sweet shir

New member
אכן!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

רציתי ללכת לראות 'החופשה של מר' בין' רק בשבילו XD אבל בסוף לא היה ת'סרט בכלל חחחחחחחח (פספסתי אותו ^^)

simpsonit

New member
XDDD אוי כנ"ל!!!!!

XDDDDD בגלל קראש
בתכלס זה שווה את זה
אפילו אם הסרט מטומטם כמו שכולם אומרים חיחיחי

McSon of Busted

New member
הסרט באמת די מטומטם

וגם אני הלכתי רק בגלל מאט!!
ולקחתי את כל החברים שלי בשביל זה!!!!! ואיך צרחתי כשהתחיל השיר [היינו לבד באולם P:...או שלא?! D:] ואז בסוף נשארתי לחפש תשם של השיר ולא מצאתי..!! המנקה גרר אותי משם P:

McSon of Busted

New member
היי, את :)

היחידה שהגיבה לי!!! את יפה :) ואת חולת פייטסטאר, וצ'ארלי
ואממ קוראים לך ספיר D: זה כל מה שאני יודעת D:

לושהה

New member
אתתתת;

האמת שאני די יסכם את כל מה שיש לי להגיד במילה אחת; PREFECTION.
אני אוהבת אותך כ''כ כ''כ הרבה
;

just Kaya

New member
אוהווו סאפ;

ישלי יותר מידי לכתוב עליך!!1 O: אותך הכרתי עוד מלפני שהייתי בפורום. D: את בעלת קראש על טום.
אבל 'אין על צ'אז.' ^^' לפני איזה חודש [?] היה לך קראש קטנטן על מאט. D:::: אותך הכרתי בעקבות הפיק שהיה לך בבלוג!!1 33> את ילדה מדהימה, חמודה, מתקה, כשרונית, יפה, חכמה [כשצריך.
] ועודד ועודד!!1 333333> היו לך תקופות שאהבת יותר ופחות את מקפליי. ועכשיו את שוב אוהבת אותם. D:::::::::::::::::::::::: יש לנו שיחות כ'כ מצחיקות. את אוהבת להשפיל את דאגי. ואז אני אומרת דברים על צ'אז. >_> פעם כל מילה שניה שלך זה היה "טום" או "צ'אז".
אנחנו עדיין חייבות להפגש. ^^' ואת החפירות אני אמשיך לך היום במסן קיי? XD אוהבתתתתתתתתתתת מליוניםםם 3333>

m i c k e y 15

New member
את..אוי את...../images/Emo11.gif פשוט סאפ!ש../images/Emo9.gif חח

את הילדה הכי מדהימה שהכרתייי!! והילדה השנייה שהכי התחברתי אליה מהפורום ומהפעם הראשונה שדיברתי איתך התחלנו לחפור על דני וצ'ארלי כמו שאנחנו עושות תמיד! ובמפגשיםם כמה אני אוהבת להסתובב איתךךך ולדברר איתך והכלל פשוט! בלעדייך..לא יודעת איך היו קורים לי כל מיני דברים..כי רציני כל אלה שהכרתי פה ובמיוחד את ויובלוש שיניתם אותי! ואני אוהבת אותך המוניםםםםםםםםםם
ורוצה כבר לדבר איתךךךךךךך כי יש לי הרבה מה לספר!!!! ותודה פשוט תודה על זה שתמיד היית שם בשבילי...

Dana Argamen

New member
סימפסוניתתתת../images/Emo6.gif

חה חה אני זוכרת את הפעם ההיא שביקשתי שיסבירו לי קצת יותר על באסטד וכאלה, ואז את היית כל כך חמודהההה ועזרת לי כל כך ובעיקר בזכותך יש לי עכשיו כל כך הרבה שירים יפים שלהם על המחשב! ואז קראתי לך "סימפסונית" כי לא ידעתי מה השם שלך, ואמרת שזה דווקא נחמד שקוראים לך ככה XD אז למרות שאני יודעת עכשיו שקוראים לך ספיר, אני לא ישבור את המסורת.. D: אני מתה להכיר אותך יותר, ואם אני לא טועה נתת לי פעם את המסנג'ר שלך אבל לא יצא לי להוסיף, אז אולי תתני שוב? את אחת הבנות הכי יפות שראיתי (לא צוחקת! את הכי יפה בפורום חח) ואת גם חמודההההההה מסנג'ר..?

1AnastaciA1

New member
אממ..

דיברנו כמה פעמים במסנג'ר... ואני רוצה לדבר איתך עוד פעם
את אוהבת את צ'ארלי ואת טום D: ו...נמנמ...זהו D:

shiraz cohen

New member
ספיר!!! ../images/Emo24.gif

אממ... אז ככה. את מותק! אממ אוהבת את טארלי,טופר,טי-באג,טובי וטום. אממ... אוהבת ספיידרמן! ונמלטים! (יותר חשוב.
) את לא יכולה להחליט את מי את אוהבת יותר מהפייבים שלך. יש לך בגרויות עכשיו ואין לך זמן להתחבר למסן,לצערנו. את חייבת לי המוןהמון שיחות.
את נשמה ואני מתגעגעת!!! 333333>

simpsonit

New member
ILY ../images/Emo23.gif

מתגעגעת גם!!!תתחברי היום בערב אני מבטיחה לךךך אנחנו נדבר!!!
חייבות לדברר !!!!3>

MirrorGirl

New member
שמקסית לחלוטין../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

בעלת קראש לא מוסבר על צ'ארלי D:

למעלה