מי אני

m i c k e y 15

New member
כפרה שלייייייייי

אני חולה עליךךךךךךךך כמו לא יודעת מהההההה וחייבת לדבר איתך דחוףףףףף את ילדה מדהימההההההה ומצחיקהההההה ואני מתה עליך!! אני מתה כבר לראות אותך שוב! מתה לחבק אותך שוב!! שמחה שמחה שמחההה שהכרתי אותך!
אחחח מתי מתי זה יקרה.. ואת הטלפון שלך..השארתי בפלא שלי שהוא התקלקל ואני לא יכולה להוציא את המס'..אז יש מצב את שולחת לי מסר איתו? ואני מבטיחה שאני מתקשרת!!

simpsonit

New member
חרמנימאיווו ^^

את את את
את ילדה מדהימה מקסימה !!וחברה טובה!!!! את הילדה הכי מצחיקה ביקום XDDDD וישלך ת'צחוק הכי קרוע!!! את הבנאדם שאני הכי אוהבת לדבר איתו בטלפון האמת שאת הבנאדם שאני ה-כ-י הרבה מדברת איתו בטלפון XDD חיחי אני מתה עלייך ועל כל מה שבא ביחד עם החברות איתך..ז"א ...סובלת את דאגי בגללך XDDD סתם סתם
אני שמחה כל כך שהכרתי אותך ואני שמחה שאת בחיים שלי !!! ואת בנאדם מדהים!!!! ואני אוהבת אותך הכי הכי
ואת לא צריכה להגיד לי לכתוב עלייך דברים טובים כי במילא הייתי עושה את זה חעחע וזהו...אין לי הרבה מהלהגיד כי לא ממש עולה לי עכשיו...וחוצמזה כל מה שיש לי להגיד עלייך אני תמיד אומרת לך^^ אז לא איכפת לי מה כולם יודעים...הכי חשוב שאת יודעת שאת משהו בשבילי!

לושהה

New member
חה;

את זו מי שחזרתי ממנה לפני בערך שעהXD מי שכתבה לי פוסט פריצה well מבדר בבלוגXD מי שדיברתי איתה כל הדרך מפאר לבית שלה על הפאנפיק שליXD מי שאני אוהבת הכי בעולם
; מי שמיכרה אותי למייספייס, מי שאני ממכרת אותה למילים, המממ.. מי שבידרתי אותה עד כדי דמעות עם הפוזה שלי על הדלת [השקסית] שלךXD מי שתקים ביחד איתי את שלישיית THE SWEETEST THING הישראלית
[את כריסטינה, אני קורטני, לייק דה.] וזהוו, נו ^_________^

למעלה