מצטרפת:)

Mיכלוש

New member
../images/Emo9.gifמצטרפת:)

שלום, קוראים לי מיכל אני אומנם לא שרה..ולא מנגנת.. אבל אני כותבת ואוהבת מוזיקה מאוד:) אממממ, אז ... אני אשמח להצטרף אליכם לפורוםD= שיר קטן אולי טיפה סתמי שכתבתי, בתור התחלה..מקווה שתאהבו:) תפוחים יש לי תפוח, וודאי היית רוצה לטעום. יש לי תפוח, עגול ואדום. יש לי תפוח, מתוק כל כך, ועסיסי.. בפינה זו, על דשא רך מונח גופי, כאן התצפית תמיד טובה לכוכבים הייתי רוצה לקטוף אחד, כמו שנהגנו לקטוף אז.. תפוחים.

YuviR

New member
לאאאאאאאאאאאאא

שיט! סתאם
וולקאם טו ג'ימייקה אנד האב אה נייס דיי
אני שמחה שהחלטת להצטרף!

Mיכלוש

New member
יאיי! תמיד רציתי להיות בג'מייקה!

חיחי תודהההההההההה
אז..איפה זיגי?:p

הו וואו. המשפט הזה מוכר לי מפורום

אחר כלשהו... כמה זמן לא ראיתי אותו כברכת שלום בפורום... ולחדשה- ברוכה הבאה לך.

ממ.. שיר מעניין!..הוא כזה "סתמי"

כמו שאמרת..אבל משהו בו ממש יפה...לא יכול להצביע על זה.. אהבתי את הבית הזה... "בפינה זו, על דשא רך מונח גופי, כאן התצפית תמיד טובה לכוכבים הייתי רוצה לקטוף אחד, כמו שנהגנו לקטוף אז.. תפוחים." דרך אגב..אני מקווה שזה לא יישמע סוטה בטירוף כאילו חחח.. אבל יש בשיר הזה אלמנטים ארוטיים או שזה רק אני??

Mיכלוש

New member
חחחחח

זאת לא הכוונה, אבל אתה יודע, השיר הוא בעיניי המתבונן

mmmbam

New member
היי את. אני יכולה להסתדר איתך. D:

גם אני כותבת ולא מנגנת או שרה או כל דבר אחר, אני גם בת 14 [כמעט] ואני מאוד אוהבת את השם שלך. XD בקשר לשיר- אהבתי, אבל הפריע לי שבסוף כתבת שוב "תפוחים". זה משום מה עושה לי הרגשה מדכאת קצת, כבדה. כאילו אין סוף אחר אז שמים מילה ש...אולי קצת מיותרת.

YuviR

New member
אני חייבת להגיד משהו למרות ש

אני לא קשורה........ שתיכן אוהבות את בוב מרלי!!1 [שתקתי]

sok777

New member
היי, ברוכה הבאה!

אני סער. בן 15. מלחין, כותב, שר, מנגן [פסנתר וגיטרה]. את מוזמנת ל-דף יוצר שלי בבמה חדשה. שיר נחמד, מעולה חיוך. קצת קצר מדי לטעמי.

Mיכלוש

New member
תודה:)

נכנסתי לדף היוצר שלך והתרשמתי:) ובקשר לשיר, אני אוהבת שירים קצרים, במיוחד כשהם נגמרים ככה:)

למעלה