נוסעת לחופשה קצרה ולא אהיה כאן

../images/Emo9.gifנוסעת לחופשה קצרה ולא אהיה כאן

שלום לכולם חושבת שאתגעגע אליכם... אני נוסעת לשבוע ימים, לים המלח - לא לדאוג, לא יוצאת לשמש בכלל (!!!!), אלא משתמשת רק בספא שבמלון. לפעמים בשעות הערב, אחרי השקיעה - אצא, מרשים לי? כנראה שלא אצליח להכנס לפורום, אבל אם יזדמן לי מחשב, מבטיחה לעשות ביקורים. שיהייה לכם - כאן,ולי - שם, שבוע מדהים ושקטטטטטטטטטט תשמרו על עצמכם ולהתראות

ל3

New member
כוכי

אני מאחלת לך חופשה נעימה. תעשי חיים. נעדכן אותך במתרחש כשתשובי אז אל תדאגי אוהבת שירי

רינתבי

New member
כוכי היקרה

היי כוכי,מאחלת לך חופשה נעימה ומהנה.שתצברי כוחות ותשכחי קצת מכל המתחים והצרות. הלוואי עליי...רינת

gaia20

New member
כוכי יקרה

מרשה לך להחשף לשמש החל מהשעה 8:00 בערב
תהני כמה שתוכלי וחזרי אלינו בכוחות מחודשים!!

Dawn19

New member
לכוכי נסיעה טובה ובנוסף... ../images/Emo3.gif

רציתי לומר שים המלח הוא המקום הכי מדהים שאני מכיר. נסעתי לשם פעמיים והוא כל כך מרגיע כל השקט האווירה ומזג האוויר. בשתי הפעמיים הבדיקות השתפרו אצלי דרסטית אחרי החופשה.. אני מאחל לך שזה גם יקרה אצלך אבל הכי חשוב- שת-ה-נ-י!! =))) שחר

1ט ל י

New member
שתהיה לך חופשה מהנה../images/Emo98.gif

ושתעבור לאט, בכדי שתוכלי להתענג על כל רגע. עוד שבועיים אני נוסעת לאילת, וקיבלתי רשות מהרופא (אבל עם רשימה ארוכה של:DO AND DON´T DO). ובקיצור... תהני...

ל3

New member
הי טלוש´

אני שמחה שחזרת לפורום. לא ראיתי אותך הרבה זמן. גם שלחתי לך מסר לפני שבוע פלוס ולא החזרת לי תשובה. איזה כיף לך שאת נוסעת לאילת כל כך בא לי. אני מתה על "המנקיס" אם את שם את חייבת ללכת. בעיקר בתקופה הזו של השנה הם מארגנים כל מיני הופעות מדליקות.

כוכי הי זו ענת, מה שלומך?

גם אני יורדת הרבה לים המלח. מקווה שאת עושה חיים, מגיע לך.... אז באיזה מלון את? אני באוגוסט מתכננת להיות במלון "קיסר" בים המלח.

למעלה