סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo9.gifסופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שימו לב שימו לבבב, אני מנסה להרגיל את עצמי לאהוב את הקקה הידוע בכינויו-נסטי. קניתי היום ושתיתי את כל הבקבוק
שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A m 0 s

New member
**אבל למה לעזאזל את עושה את זה?!../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

שיר השבוע של איגי- אין לי מושג.. שיר השבוע לא של איגי- ללא ספק מלך, דנה ברגר לא הפסקתי לנגן אותו ולשמוע אותו בימים האחרונים!!
משהו שעשה את השבוע- אההה? ת"א, הרצליה.. משהו שהרס את השבוע- אהההה? בילוי השבוע- ת"א?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בדיוק ביום שבת שעבר סיימיתי לראות את כל הפרקים של הנרגנים!! - אין אתם חייבים לראות את זה!! מה קניתם השבוע?- נעליים, עגילים, את הדיסק של קורין אלאל (שהאמת, התאכזבתי ממנו - אני שומע אותו גם ברגעים אלו..) ואחרי מיליון שנה עשיתי כרטיס חבר ב'צליל' - אני לא מבין למה לא עשיתי את זה עד היום?!! הייתי יכול לחסוך מיליונים!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אהההההה?!! תמונה שבא לשים- לא בא!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אה??!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ?!!! לא יודע..!!!

A t z a

New member
כי../images/Emo80.gif

זה תמיד נראה ממש טעים, ואז אני מנסה, וכל פעם מחדש מתחרטת. וזה מעצבןןןןןןןןן כי גם ככה כל החברות שלי כועסות עליי ותמיד קונות בכוונה נסטי כדי שאני אלמד לאהוב, אז הנה, אני מנסה

ירדן88

New member
אפעם לא טרחתי לטעום נסטי../images/Emo12.gif

שיר השבוע של איגי-הפכתי אבן שיר השבוע לא של איגי-pressure-paramore משהו שעשה את השבוע-איכ כלום...אולי קצת חברות.. משהו שהרס את השבוע-היה חם,היה בית ספר,ואימי היקרה... בילוי השבוע-כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מבחן באנגלית תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה

A t z a

New member
שונאתתת את המשפחה שלי../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- כשתחזור שיר השבוע לא של איגי- שיר 7 בדיסק של מיכי משהו שעשה את השבוע- יומיים של קניות, לסיים עם מתנה כלשהי...ולקבל תגובה מאוד מרגשת עליה...וגם בשורה נחמדה
משהו שהרס את השבוע-המשפחה שלי, כאב בטן, מלא מטלות וכו' בילוי השבוע- היום בבוקר בת"א, יום רביעי בת"א...היום בערב. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בטח בטמן כי אני רואה שוב היום...וחשופים!! מה קניתם השבוע?-2 שמלות אשש
וגופיה מהממת...ומתנת יומולדת...וסיגריות...ונסטי...וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אני עושה קעקועעעעעעע, הופעה של חמי
!!, מיכי חוזרתתת
ולפגוש חברות שלא ראיתי מאמצע יולי.... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כבר אמרתי שאני שונאת ת'משפחה שלי? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי הנש המאממת

נסטייייי שליטה=]

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Backstreet Boys - Incosolable,Pink - U & Ur Hand,אורח בעולם-בועז מעודה,Melanie c-never be the same again משהו שעשה את השבוע- ממ לא משו מיוחד.. משהו שהרס את השבוע- שפיספסתי ת'הסעה למשואה!!! כוסעמעמעק שונאת ת'ביצפר הזההה!!!,הסרט הקשה שהראו לנו שם שיש לי עדין טראומות וזהו נראלי בילוי השבוע- ים,קניון ויומולדת לאביה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- מתנה לאביה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Ronushnush

New member
ווווו!

שיר השבוע של איגי- אמן ויהיה. שיר השבוע לא של איגי- מלאמלא שירים משהו שעשה את השבוע- היה רגוע וכיף משהו שהרס את השבוע- אממ אמא חזק על הוריד בילוי השבוע- התנחלות אצל מורן ורביצה ארוכה בים סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול, אני מכורה קשות
מה קניתם השבוע?- רק מים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לשרוד את שלישי תמונה שבא לשים- שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות- לא רוצה חורף
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכווווולם.

Peeeach

New member
תזהרי בהתחלה זה לא משהו ואחר כך ממכר

שיר השבוע של איגי-אממ... תפצע שיר השבוע לא של איגי- בדוק eric Clapton - layla משהו שעשה את השבוע- ראיתי את התמניה שלי אתמול ועשינו סביבוב בבאר שבע, והטלפון היום משהו שהרס את השבוע- לא זוכרת, בילוי השבוע- כל באר שבע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ.. השדים של אמילי חח ואיי זה מצחיק מה קניתם השבוע?- לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ואיי הקוף חוזר תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הכל סבבה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרעות ומיכל קוראים להן? שיהיה המון בהצלחה!!

kepit

New member
לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא

שיר השבוע של איגי-אין ואין שיר השבוע לא של איגי-זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן משהו שעשה את השבוע-אמ כלום נראלי.. אה אוהד בא לשבת.. משהו שהרס את השבוע-טום בילוי השבוע-בצפר וויהי :S סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-שום כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיעבור השבוע ואז סופרלנד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נמאס לי ממנו! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ממ ניר!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- איפה הרוח משהו שעשה את השבוע- ההופעה בחוות החיות
משהו שהרס את השבוע- דכאונות חולפים - מזל סרטן... בילוי השבוע- יומיים בתל אביב עם דנה ועם רתם וההופעה אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- CSI מה קניתם השבוע?- דיסק פוסטר וחולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה בבנקס תמונה שבא לשים- הכנו לחמי חולצה והוא לבש אותה בהופעה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שבא לו

A t z a

New member
"איי ../images/Emo23.gif ערן וייץ"../images/Emo80.gif

הגיטריסט של חמי יענו בין החולצות המגניבות, רציני

A t z a

New member
פעם שעברה נכנסנו בלי ת.ז בכלל../images/Emo80.gif

יהיה בסדר
תודה אתי

למעלה