סטטיסטיקות חודש ינואר+התפקדות פברואר!

StayAwake

New member
../images/Emo9.gifסטטיסטיקות חודש ינואר+התפקדות פברואר!

באיחור קל! אז בחודש ינואר נכתבו 702 הודעות, ירידה של 1000 מחודש קודם.
אותו מספר חברים, 23
חברת הפורום הפעילה ביותר בחודש ינואר היא -animfanatic
כל הכבוד!!
תהילה תהיה מאודמת במשך חודש פברואר
התפקדות - שם: גיל: מקום מגורים: דרך ליצירת קשר (פייסבוק, מסן וכו'...): תוכניות לחודש: תמונה: חודש מעולה!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאאא... נחמד ../images/Emo9.gif מתפקדת :)

שם: תהילה
מקום מגורים: דרום - ירוחם.
דרך ליצירת קשר (פייסבוק, מסן וכו'...): מסן - [email protected] פייסבוק - Tehila Cheriker
תוכניות לחודש: מבחנים וכל מה שקשור ללימודים
, ימי הולדת
תמונה: הוא כזה חמוד
(אני בטוחה שעדיף לראות אותו ולא אותי
) - - - חודש מעולה.

purpleminnie

New member
מזל טוב תהילה ../images/Emo49.gif + התפקדות

שם: סיון או כל כינוי אחר
גיל: 13.7 מחר בדיוק מקום מגורים: חיפה דרך ליצירת קשר (פייסבוק, מסן וכו'...): פייסבוק: אני חושבת שיש לי את כולכן אבל בכל זאת Sivan Minnie Vert טוויטר: PurpleMinnieS מסן: תבקשו בפייסבוק או איפשהו
תוכניות לחודש: לקטר, מבחנים, להתכונן לסקי, כל מיני תמונה:

Adi641

New member
../images/Emo113.gif התפקדות + מזל טוב לתהילה ../images/Emo24.gif

שם: עדי גיל: 15.10 מקום מגורים: עמקי יזרעאל דרך ליצירת קשר פייסבוק: Adi Shabtay תוכניות לחודש:לקנות דיסקים של להקות שאני אוהבת שיוצאים החודש, אני מקווה שהעבודה שקיבלתי תהפוך לקבועה, אממ.. חות מזה כל מיני דברים רגילים תמונה:
יש לי הרגשה שהכוונה הייתי לתמונות שלנו.... אבל לא משנה

מזל טוב לתהילה + התפקדות D:

שם: אלי/קבב גיל: ביום ראשון - 15 וחצי מקום מגורים: נתניה דרך ליצירת קשר: פייס - Ellie Wallage מסן - [email protected] טוויטר(שבקושי משומש) - EllieKabab תוכניות לחודש:בעיקרון להוריד את הגשר עוד שבוע ו5 ימים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifלייק חודש תהילה סטייל!../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

שם: ליהי\היילי.
מקום מגורים: בראש של העין. D:
דרך ליצירת קשר (פייסבוק, מסן וכו'...): פייס: Lihi Haley Rimon מסן: [email protected]
תוכניות לחודש:
... להתחתן עם זאק.
חח סתם.
רק עם זה יבוא על הדרך ככה...XD האמ, לסיים את הקורס כתיבה יוצרת באוניברסיטה ולהמשיך לגרפיקה\אנימציה ולחפש קורס מתקדמים של כתיבה יוצרת. D: ולהתחיל לעבוד, חחח.
תמונה: העין שלי.
אני יודעת שהתפקשש לי הכי בצד, חפלה.XD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

2MayaN2

New member
מזל טוב תהילה../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo221.gif

התפקדות - שם:מעיין. גיל:17. מקום מגורים:מרכז. דרך ליצירת קשר (פייסבוק, מסן וכו'...):יש לי את כולכן בפייס לא? תוכניות לחודש:אממ לעבור אותו בשלום?XD תמונה:אני לא במחשב שלי
חודש מעולה!

ספירצ

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif

אין לי כוח לכתוב יותר מדי חחחחחחחחח פשוט תדעו שאני פה כדי להשאר

dafnashz

New member
מתפקדת

שם: דפנה גיל: עוד מעט 17 :( מקום מגורים: יהוד תוכניות לחודש: לימודים לימודים ועוד לימודים ולהתחיל ללמוד נהיגה D:

למעלה