the Girl of Love
New member
../images/Emo9.gifסקרררררר חשוב!,כנסו!../images/Emo91.gif
אממ...היי [!!] אז ככה,מי שלא יודע [,למרות שנראה לי שרבים ממכם כן יודעים] אני מכינה עבודת פרוייקט בגרות [נו,20 % מהציון כולו..] על השיר אימג'ן של ג"ון לנון [בגרסה של ליאל ,כמובן!
] חלק מהעבודה הוא סקר... אז אני כותבת לכם את הסקר,ואם אתם מעוניינים לפנות 2 דקות מזמנכם ולענות לי על הסקר-תודה!, חשוב לי לציין שאת התשובות של הסקר אני מסיימת לבדוק היום בערבלכן,מי שמעוניין שיענה היום [שני..]!
על מנת להקל עלייכם,אני כותבת את הסקר בעברית. יש לענות על הסקר לפי התשובות הבאות: כן/לא/אין דעה/במידה רבה הסקר: 1.האם אתה מכיר את השיר? 2.האם אתה מזדהה עם מילות השיר? 3.האם אתה אוהב את הסוג של השיר? 4.השיר מתאים לכל הזמנים? 5.לשיר יש השפעה טובה עלייך? 6.האם הבנת את המסר בשיר? 7.האם את מסכימה עם כך שמוזיקה משקפת את כל הזמנים? 8.האם אתה מכיר את החיים האישיים של הזמרת?[שמעת על הזמרת ואתה יודע מי היא..] 9.אתה חושב שהשיר מוכר בכל העולם? 10.השיר מתאים לכל הגילאים?
אממ...היי [!!] אז ככה,מי שלא יודע [,למרות שנראה לי שרבים ממכם כן יודעים] אני מכינה עבודת פרוייקט בגרות [נו,20 % מהציון כולו..] על השיר אימג'ן של ג"ון לנון [בגרסה של ליאל ,כמובן!