עוד אנימציות שאאאאאאוות
S Shakira paradise New member 12/12/02 #4 ../images/Emo68.gif שאקיייי אהה תפתחו את התמונות בגדול ...תלחצו עליהם כי ככה תראו את האנימציות יותר טוב
../images/Emo68.gif שאקיייי אהה תפתחו את התמונות בגדול ...תלחצו עליהם כי ככה תראו את האנימציות יותר טוב
P perrinat New member 13/12/02 #5 ואיייייייייייייייי../images/Emo103.gif [URL='http://'] פשוט מהמם!!!!!!!!!!!!!!![/URL]
F Fearless New member 13/12/02 #6 מדהייייייייםםםם!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שמרתי מיסגריתי ותייקתי! תעלי עוד כאלה אם תמצאי
מדהייייייייםםםם!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שמרתי מיסגריתי ותייקתי! תעלי עוד כאלה אם תמצאי
P perrinat New member 13/12/02 #7 זה לא../images/Emo103.gif "כשתמצאי"..... אלא "כשתכינה".... אלה מכינה את זה בעצמה ממש כישרוני!!!!
S Shakira paradise New member 13/12/02 #8 ../images/Emo12.gif רינתיייייייייי חלק אני מכינה וחלק אני מביאהה אבל את אלה אני לא הכנתיייי עוד מעט אני יעלה אנימציות שאני הכנתי
../images/Emo12.gif רינתיייייייייי חלק אני מכינה וחלק אני מביאהה אבל את אלה אני לא הכנתיייי עוד מעט אני יעלה אנימציות שאני הכנתי
P perrinat New member 13/12/02 #10 טוב, נו....../images/Emo103.gif בכל זאת זה יפה...... וגם שלך ממש יפים!!! ואת לא שוכחת שאת צריכה ללמד אותי איך עושים את זה.....
טוב, נו....../images/Emo103.gif בכל זאת זה יפה...... וגם שלך ממש יפים!!! ואת לא שוכחת שאת צריכה ללמד אותי איך עושים את זה.....