צריכה הצעה דחוףףףף

../images/Emo9.gifצריכה הצעה דחוףףףף

שלום אני חדשה כאן
אני צריכה יעוץ דחוף.... אני בקשר וירטואלי עם איזה אחד כבר מעל שנה. אני נשואה גרה בחו"ל והוא גר עם מישהי בארץ. מהתחלה היה לנו ירידות ועליות אבל עכשיו שאני כל כך קרובה להגיע לארץ לביקור מולדת אנחנו רק רבים והגענו למצב ששתינו מחכים שהשני יחליט מה יקרה ת אם לסגור את הקשר או לנסות לתקן
השאלה שלי זה מה אני עושהההההה??????? אולי הוא באמת נמאס לו או שהוא מפחד מהביקור שלי או שהוא כמוני גם לא יודע מה לעשות..... אוףףףף קשר וירטאולי כל כך קשה

מתח

המריבה נובעת מהמתח, תפגשו למרות כל החששות, אם לא תפגשו עכשיו אחרי זה תתחרטו וחבל.

יליולה

New member
מחליטים ביחד !

מה זאת אומרת כל אחד מחכה שהשני יחליט? תדברו על החששות שלכם, על המתח, על הצפיה וההתלבטות ותחליטו יחד. כשצד אחד מחליט השני פאסיבי מי זה יהייה ? את? הוא? היית רוצה שיחליט בשבילך על משהו שנוגע לרגשות שלך? תבדקי בבטן שלך בפנים, אולי בעצם זה נגמר ולא שווה את ההתלבטות? בהצלחה

טאKילה

New member
פרפרית לילה ברוכה הבאה..../images/Emo39.gif

אני חושבת שהחלטה את צריכים לקחת יחד. לכאן או לכאן,את והוא תחלטו מה הלאה.. שבת נעימה לך..

אבל זהו...../images/Emo4.gif

אבל זהו תמיד שאנחנו מתחילים לדבר בצאט או דרך אימל הוא מתעצבן ואז נהיה עוד יותר קשה לדבר
ההרגשה הפנימית שלי אומרת זה שזה נגמר אבל אז אני נזכרת במשהו שהוא אמר או עושה יפה ושוב אני בדילימה. גם אני מכירה אותו בתור אדם שאומר הכל בפנים אז אולי בכל זאת הוא לא רוצה שזה יגמר....

לדעתי את צריכה לפתוח את הקלפים

להגיד בדיוק מה את חושבת ומה החששות שלך. אם הוא מתעצבן מזה אז שיהיה בריא ואולי עדיף לא להיפגש בכלל ולסגור עניין. אם הוא רגיל לשוחח חופשי על הכל ולומר בפנים אז הכי טוב לשאול ישירות מה דעתו על כל העסק. אם אתם רבים כבר עכשיו, כשהכל עדיין וירטואלי, אז מה יהיה כשתיפגשו? אם את לא מסתדרת איתו כרגע, בשביל מה את צריכה את כל כאב הראש הזה? עצתי - ללכת בעקבות הרגש. אם את רוצה אז לכי על זה, זה בהנחה שהוא באמת רוצה להמשיך את הקשר.

מסכימה איתך

היי וברוכה הבאה.... תשמעי האמת שהייתי חייבת לכתוב לך (במידה וזה מנחם אותך) שאכן קשר וירטואלי זה כ"כ קשה מסובך!!!! ואני עם שלי כבר נפגשתי , ואנחנו בקשר רומנטי מעל חצי שנה (משהו כמו שמונה חודשים) ותדעי שכל קשר נוסף מחוץ למערכת הנישואים , זה קשר מסובך.... טוב בעלי פה .......ולא בא לי שיראה את כל הסיפור שלי!!!!!!!!!!!!! במידה ותחליטו להפגש (כבר ראית תמונה שלו או משהו???) אני מאחלת לך - לכם בהצלחה!!!!!!! אני אישית אחרי שנה של חיזורים מיילים שיחות הייתי נפגשת , לא הייתי יכולה להנמע מזה , הסקרנות ובטח יש לכם רגשות אחד לשני.... בהצלחה !!!!!!!

Karnaf1

New member
Hi Parparit

I was in a similar predicament as you are … when I announced that I am coming home for a visit the relationship has change drastically… I however was persistence and wanted to see her (Which I did…) It was a disaster… not just the way she looked versus the way she described herself (And the Photos were rather old….) but her writing and speaking abilities were far far more developed than her social behaviour… I was so disappointed. Don’t waste your time …. Go for the next one. Karnaf

lol.....

well i am not worried about how he looks because i think when u open cameras you pretty much get a good idea how the person really looks,so i am expecting no suprises in that field. and we did talk on the phone also . i am worried about other things that could make
that date a disaster how long were you in touch with the girl before u met?

Karnaf1

New member
Maximise your pleasures and needs

Dearest Parparit. I suppose it is not right to generalise…. My problem was that the lady was extremely possessive. Coming home involves seeing friends and relative ….. I can not say no to visit my old aunt Bat Sheva in rechovot just because the lady is available for an hour at seven o’clock Friday evening…. Plus there are many issues that internet love affair can not identify = chemistary, smell, glow, the sighs of pleasure, running to wash imidiatly after its over (I particularly hate that…) I had close contact with the person for four month…. May I say that I mate other lady and it was great, more than great – magnificent!!! Unfortunately it did not last after the visit as after long steamy nights of passion we could not subtle back into phones and mails and it did end. My best advise = Take it as a mere affair with aim of maximising your pleasures and needs. Do not have high expectations this way you’ll not be disappointed. Have a great day. Karnaf

למעלה