ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo9.gifראש בראש!../images/Emo46.gif

שבוע שעבר ביקשתי שתכריעו בין מאמא לדד. ההצבעה הייתה צמודה מאוד. מבין המצביעים לדד הועלו הטענות שהוא שיר קצבי ושהמילים הומוריסטיות ושנונות. לעומתם טענו המצדדים במאמא שהוא שיר גאוני, בעל מילים מושלמות וש-"אמא חולה עליו" XPPP והמנצח לסיבוב הזה הוא: Dead! ! והפעם הבחירה היא בין: To The End נגד It's Not A Fashion Statement, It's A Deathwish הכריעו, נמקו והשפיעו

okep

New member
../images/Emo40.gif פשוט רשע צרוף .

אבויO: מצד אחד ,איטס נוט פאשנ הוא שיר מדהים , עם ליריקס שאני כלכך אוהבת , והוא גם אחד השירים שיותר אהבתי באלבום . אבל טו די אנד , יש לי היסטוריה עם השיר הזהXD והוא גם שיר מדהים . הצילו . אפשר להיות נמנעת ?>:

okep

New member
../images/Emo40.gif טוב,החלטתיXDDD

נמנמ בצער רב , אני בוחרת באיטס נוט פאשנ . ואת טו די אנד , שאני באמת אוהבת , אני משאירה בחוץ .T-T אני לא מאמינה שעשיתי את זה.-.

NoAmItA ChAn

New member
פאשן סטייטמנט

לגמרי אחד השירים האהובים עליי, ובמיוחד ההתחלה שלו *-* למרות שאני מתה על טו דה אנד, השיר הזה בשבילי לוקח <: אה, וגם בגלל הזיוף של ג'רארד XDDDDDD אני זוכרת שלא שמתי לב אליו, אבל מהרגע שהבחנתי בו אני כבר לא יכולה להתעלם ממנו ><

TO THE END ../images/Emo127.gif ../images/Emo223.gif

פאשן סטייטמנט שיר ענק, הליריקס מדהים, אבל הניתוח של TO THE END בהרבה יותר יפה, וגם די מתאים לקונספט של האלבום. :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifTTE~

הוא מאז ומתמיד היה בין השירים הכי אהובים עלי של MCR, אפילו בלי סיבה מיוחדת ממש... פשוט הליריקס שלו דיברו אלי מאוד בתקופה שהייתי אובססיבית אליהם.

STEMINEM

New member
To The End

genius chorus תמיד אני בוחר את מה שמפסיד איזה גרוע

Because Of May

New member
סטייטמנס. ../images/Emo109.gif

אחד הענקיים שלהם, פשוט ככה. לא הכי מתה על TTE מבחינת לחן, מה שמוריד לו נקודות אצלי.

וואו. ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

אני לא זוכרת בכלל איך שניהם נשמעים
אבל אני זוכרת שלא ממש אהבתי את TTE, סו. פאשן סטייטמאנט

למעלה