רוצה לשתף

../images/Emo9.gif רוצה לשתף../images/Emo9.gif

אתמול חזר הבעלול מחו"ל והביא לי ייייםםםםם מתנות. בעצת אנשים טובים שלחתי לו מיילים מפורטים עם תמונות של הדברים שאני רוצה וקיבלתי 3!!!!! ספרי פימו....מלאן תבניות סיליקון תוחכנים מטריפים ומלא חותמות (לא שייך לפימו אבל כיףףףף גדול). עכשיו..... לצערי הוא לא מצא את האקדח פימו החדש שכולם מדברים עליו. אז חשבתי לי.... אולי נתארגן על קניה משותפת דרך הרשת ונוזיל עלות משלוח? מי איתי?"

אז עכשיו איך מוציאים את הרעיון

לפועל? תמי שלחה לי קישור לאתר אבל אין לי אותו כי עבדתי במשך כמה ימים ממחשב לא שלי ושמרתי אותו במחשב ההוא.

אתי רז

New member
אילאיל...זה לא רעיון טוב בכלל....|ש

תביני....מעל 50 ד' משלמים מכס והמכס לוקח בחשבון גם את המשלוח. אז מה עשית בזה??? הרבה יותר פשוט זה שכל אחת תזמין לעצמה או מקסימום שתי בנות כי האקדח עולה בסביבות ה-20 ד' ולא לשכוח לקחת בחשבון את עלות המשלוח.

נירש

New member
המכס לא כולל משלוח!

צריך להקפיד שהחשבונית תכתוב מה הסכום ללא משלוח, וכך לא יחייבו אותך.

ƒan†a

New member
במה שונה האקדח החדש מהאקדח

הרגיל? שיש בפנאי לי למשל?

ניצנץ1

New member
השוני הוא השיטת הוצאת החומר.

בחדש זה בא בסיבוב ולא בקו ישר. לכן לא צריך כוח, לא להוסיף אקדח סיליקון ענק ולא כלום.. גם לא נדבק לדפנות. ניסית עם האקדח של 30 ש"ח? ולא נגמרו לך הידיים? אני פרשתי בשיא.. מי שרוצה את האקדח הישן שלי מתנה- מוזמנת לקבלו ..

jul jul

New member
אני דווקא קונה דרך פיי פל די הרבה

ולא בעזרת נטויזן ואף פעם לא היו לי בעיות איתם - עובדים כמו שעון שוויצרי, ומאד נוח. צריך רק לפתוח חשבון.

ƒan†a

New member
לא יודעת..לא יצא לי להשתמש עוד

באקדח פימו.. בינתיים אני עובדת עם הידיים כמו חמור
אבל אני אשמח לקבל את הישן שלך
אם לא יהיה לך למי לתת

ניצנץ1

New member
אני הזמנתי את האקדח מאתר

אבל עם משלוח לניו יורק לאחותי.. אני מגיעה לשם בעוד חודש, אז אביא אותו כבר איתי.. המשלוח בארה"ב הוא משהו כמו 6 דולר לכל כמות, מבצע של משלוח " איטי", עד שבועיים.. תבררו כמה עולה המשלוח לארץ, כי על 20 דולר עלות אין מכס, לכן לא להזמין יותר משניים ביחד. משלושה- זה כבר מע"מ לשלם. אין אותו בחנויות.. בדוק. הקניה כעת רק דרך האתרים. האתר של דונה קטו מקבל ויזה ומסטר קרד. אתרים אחרים- רק שיטת פל פיי וזה יותר מסובך, כי הם דורשים כתובת אי - מייל ללא IL, רק שם משתמש, שטרודל ודומיין.. מי שמחובר למשל לנטויזיון- לא יכול להזמין דרכם.. או שחייב לפתוח מייל אחר.. מקווה שעזרתי.

ניצנץ1

New member
וחותמות כן שייך לפימו..

מחתימים פימו בחותמות- מקבלים דברים מהממים.. כולל שימוש באבקות אמבוסינג.. הנה לך דוגמאות קטנות מעבודות שלי בעזרת חותמות..

אז לאור מה שאמרו פה לא כדאי לרכוש

יחדיו בגלל עלויות המכס. אוףףףףףףףף. כבר דמיינתי אותי עם האקדח. נצטרך לחשוב על משו אחר?

נירש

New member
אקדח פימו

כמו שאפשר לראות כאן, הוא מכשיר שמאפשר להוציא רצועות פימו בכל מיני צורות. דוחפים את הפימו לתוכו ומרכיבים דיסק עם הצורה הרצויה (משולש, עיגול, וכו') בקצה. ואז מתאמצים הרבה כדי לדחוף את הפימו החוצה. בגלל זה עדיף האקדח עם ההברגה.

למעלה