שאלה לגבי סטודיו סי

../images/Emo9.gifשאלה לגבי סטודיו סי

שלום לכן אני חמישה חודשים אחרי לידה ומתאמנת בסטודיו סי כבר חודש. שאלתי למי שיודעת: הרי לא שורפים קלוריות בכל שיעור אז איך זה עובד? האם זו אכן פעילות גופנית? תודה רבה!

אפרת29

New member
סטודיו סי

בעיקרון, המדריכה תוכל להסביר לך את זה בשתי דקות... אבל כמו שאני יודעת וזוכרת מהקורס שעשיתי, התעמלות בסטודיו סי עוזרת בשני מישורים: 1. הצרת היקפים , כלומר תישארי אולי באותו משקל אבל תיראי צרה יותר למשל בירכים ובבטן, מנסיון זה עובד.... 2. הגדלת מסת שריר שעוזרת לשריפת קלוריות מוגברת יותר בזמן מנוחה. בהצלחה,

אתי אתי

New member
לגבי פעילות גופנית

שריפת קלוריות זה לאו דוקא העניין, לא רק בסטודיו סי. היא חשובה לחיזוק שרירים, לסיבולת לב ריאה, להעלאת קצב חילוף החומרים, לבריאות ומניעת מחלות, ולהרגשה כללית טובה

אם תשלבי פעילות גופנית אירובית,

ואפילו די קלה, תראי תוצאות מצוינות. כיון שבסטודיו C עובדים על הגדלה של מסת השריר, וקילו שריר כידוע, שורף הרבה יותר קלוריות מאשר ק"ג שומן. או במילים אחרות - שילוב של התעמלות של חיטוב עם התעמלות אירובית (הליכה לצורך העניין) הוא שילוב אידיאלי. בהצלחה!

חן123

New member
לא עשיתי אף פעם סטודיו c

אבל אני יודעת שהשיטה שלהן אפקטיבית כל עוד מתמידים בפעילות. אני חושבת שהיא עובדת בעיקר על חיטוב ופחות על לב ריאה

אפרת29

New member
../images/Emo95.gifבייביסיטר

חוצמיזה.... הדבר הכי טוב בסטודיו סי זה שיש בייביסיטר בשעות הבוקר, כך שאמהות טריות יכולות לקחת שעה לעצמן בזמן ששומרים להן על האוצר. בשבילי זה הרבה... בדיוק חזרתי משיעור כזה, מקווה לחזור לגזרה במהירות.

למעלה