שאלה לתפוז קפוא, מנהלת הפורום

lurka

New member
../images/Emo9.gifשאלה לתפוז קפוא, מנהלת הפורום

היי, אני מחפשת אימג'ים או מקורות מידע על בובות מריונטה ספציפיות. הבובות הדו- מימדיות מעץ (שטוחות) שמתפקדות כמריונטה על חוטים. מדובר בבובות מסטייל ישן. בדרך כלל היו מעוטרות בבגדי אוסטריים שכאלה. אם יש לך איזה שהוא רעיון לאיפה אפשר למצוא תמונות שלהם אני אשמח. דוק מרטין מוסר לך ד"ש והפנה אותי אליך. מחכה לתשובה. תודה.

ואו!!! הי וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ידידיו של הדוק הם אוטומטית ידידי הטובים! לגבי המריונטות- את יכולה לספר/לתאר אותן קצת יותר כדי שיעלה לי מושג היכן לחפש? האם הן בובות תיאטרון/קישוט/משחק לילדים? האם הן משהו אוסטרי מסורתי?

lurka

New member
תודה תודה../images/Emo24.gif

המריונטות היו דו מימדיות, היה להן חזית וגב ובאמצע היו המנגנונים של הידים והרגליים. אלו היו גם דו מימדיים ועשויים מחתיכה אחת. הם היו קשורים לחוט שהשתלשל ממרכז תחתית הבובה ואם נמשך החוט הידיים והרגליים היו זזים ביחד. היה לי את המשחק הזה לכן יש לי דמות בראש אבל אני צריכה רפרנס כדי להסביר לאנשים במה מדובר... הבובה הייתה ברשותי לפני כ 10 שנים אז היא ישנה, ראיתי משהו דומה בחנות לדברי עץ בדיזינגוף סנטר של ליצן אבל לא זה. הלבוש היה אוסטרי כזה אבל איני בטוחה שמוצאה של הבובה משם. אבל היא אירופאית כמעט בטוח. תודה על הקבלה החמה. דוק יהיה שמח לשמוע. אודה לך על כל רעיון.

את סוג הבובות אני כמובן מכירה וגם לי היתה

בובה דומה במקצת בילדות. את שמן, לעומת זאת, איני מכירה ואני לא ממש יודעת היכן ניתן למצוא אותן כיום. אבל אנסה לערוך חיפוש מכוון ואולי אעלה על משהו. ואתם- שאר חברי הפורום היקרים- אולי יש למישהו מכם מושג? רעיון?

lurka

New member
המון תודה!!!

המון המון תודה, תודה על העזרה!!!

DocMartin

New member
אני חושב, שאני צריך ממש להתבייש../images/Emo3.gif

אני כנראה לא מקשיב לשאלות של הסטודנטים מספיק בטח שהיו לי כאלה כשהייתי ילד, וגם אהבתי לבנות אותם. באמת, מרטין, תתבייש לך

wooden

New member
אגב בובות כאלה יש בבוימה

במחיר של 42 ש"ח בלבד WWW.BUBIMA.COM

DocMartin

New member
../images/Emo13.gifהי תפוזינה!

תודה על קבלת הפנים היפה של לורקה. ודרך אגב, לא רצינו להפגש מתישהו? אולי תבאוי לבקר בסדנה שלנו פעם? נוכל לבנות ביחד בובות.

mmm what's up doc?../images/Emo105.gif../images/Emo97.gif (הצפרדע במקום

באגס-באני, והפלפל במקום גזר)
כל מה שכתבתי בא מעומק הלב- ידידיך הם ידידי וידי מושטת לכל דורשי טובתך
לבקר בסדנתכם נשמע מדהים! וסוף סוף אוכל לראות גם את כל החומרים המעניינים שאתה בטח עובד איתם. רק תגיד מתי! אבל... בסדנה אני משערת שלא נוכל לראות את הקרקס האינדיאני המרקד שלך ואת מנהלת הקרקס המופלאה, כך שצריך לקבוע לפחות פגישה כפולה
. דרך אגב- בזמן הקרוב אהיה כמה וכמה פעמים במודיעין, אז...

DocMartin

New member
../images/Emo140.gif

איזה יופי. הצלחתי לסדר לך דרך המנהלת שני כרטיסים לקרקס בחינם
רק שזה בלי ההופעה של האריות, בי למאמן הייתה תאונת עבודה
, והוא הצתרף עכשיו לליצנים. לגבי ביקור בסדנה צריך גם לתאם, עדיף בבוקר, כשהסטודנטים עוד ישנים
פרטים במסר אישי.

למעלה