שאלה קטנה

Stripperella

New member
../images/Emo9.gifשאלה קטנה

אוקיי אז ככה..... לפני כמה ימים דיברתי עם חברה שלי בטלפון וכמובן הנושא המרכזי שלנו זה בנים
ואז היא שואלת אותי.... על מה בנים חושבים כשהם רואים אישה יפה עוברת לידם?.....(כאילו שאני אמורה לדעת....!!!!!) ואז התחלנו להתווכח על זה... איזה חצי שעה אז החלטתי להעולות את השאלה הזאת בפורום..... על מה בנים חושבים כשהם רואים בחורה יפה???

TheWhiteTigris

New member
אמ...

תלוי... אם זה בחבורה: מתחילים לתאר אחד לשני מה היו עושים לה (בהנחה שהיא הייתה מסכימה כמובן). אם זה לבד: רק חושבים קצת "איזו כוסית" וזהו. אלא אם כן מתחילים איתה, זה כבר סיפור אחר...

אני חושבת...

שדבר ראשון שבנים חושבים כשהם רואים בחורה יפה זה סקס... בדוק! דיברתי אם מישהו והנושא הזה עלה... והוא אמר לי, חד וחלק שזה מה שהם חושבים כשהם רואים בחורה יפה!

Stripperella

New member
זה בדיוק מה שאמרת לי בטלפון!!!

ד"א זאת החברה שלי שהתווכחתי איתה!!! חחחחח אז ברוכה הבאה!!!!

הממ...אז ככה...

זה תלוי אם היא לבד או עם עוד חברה ואם אני רואה אותה ותוך כדי מדבר איתה גם... קיצר זה תלוי בהרבה דברים... אבל בכללי אני אומר לעצמי יא איזה יפה.... וכמו שאמרתי ההמשך תלוי כבר.....

Lanni

New member
שמתי לב שכל הבנות פה ענו "סקס"

בניגוד לבנים.. (אלו שענו עד כה, ואני) דווקא בד"כ אנחנו לא חושבים על סקס.. יש את המגה-חרמנים-24/7 כ\שחושבים באמת על סקס גם כשהם פוגשים חתולה בפחי הזבל, אבל לדעתי הרוב בכלל לא חושבים על סקס. אם היא מתלבשת באופן בוטה/סקסי מאוד, אז כן.. בד"כ המחשבות יהיו על סקס (אבל זאת הרי המטרה שלכן כשאתן מתלבשות ככה, לא??), אבל אם היא בחורה יפה ולבושה בלבוש סטנדרטי, אז אני (ואני מאמאין שלא רק אני) לא חושב על סקס.. אני אומר לעצמי בראש כמה שהיא מהממת וכו', וחושב על אם יש מצב להתחיל איתה למשל.

HyPeR SoNiC

New member
לא ממש......

זה יהיה יותר נכון להגיד שהבנות ענו שהבנים חושבים על סקס..... בנים בקושי הגיבו לשרשור הזה... אבל מה לעשות, ככה זה בנות... כל הזמן חושבות שיש לנו רק סקס בראש... בכל מקרה, בקשר לתשובה שלך, היא נכונה לדעתי. גם אני חושב ככה. אבל אם אני רואה מישהי בלבוש זנותי, אני בד"כ או מרחם עליה או נגעל... אני שונא בנות שמתלבשות ככה... מה עם קצת אלגנטיות? מה עם קצת מקום לדימיון???

Lanni

New member
../images/Emo45.gif מסכים לתיקון ולתוספת..

אז המסקנה היא אחת - בנות חושבות שבנים חושבים רק על סקס, למרות שזה לא נכון

Cobe1982

New member
איך היא תיראה בגיל 80...

או... איך היא תצא מבושלת עם בצל ורוטב עגבניות. או... מה היא יודעת לעשות עם האצבע הקטנה של הרגל. או... סקס. או.. על הראש שכואב כי תוך כדי הליכה הסתובבת כדי להסתכל עליה ונתקעת בעמוד חשמל... זהו.

למעלה