שאלה

נעה666

New member
../images/Emo9.gifשאלה

איך התנהלו שידור העונות האנגליה ומי שיחק את הדקטור???? [לדוגמא:2055-2056 גרגורי ביכס (אין לי שם יותר טוב...)] זה ממש ממש ממש חשוב לי...

לאחרונה ב-2005,2006,2007(../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif)

2005-עונה 1,דוקטור,שחקן קריסטופר אקלסטון(Christopher Eccleston) השותפה שלו רוז טיילר,שחקנית בילי פייפר 2006-עונה 2 דוקטור,שחקן דייויד טננט השותפה שלו רוז טיילר,שחקנית בילי פייפר 2007-עונה 3,דוקטור,שחקן דייויד טננט השותפה שלו,מרתה ג'ונס,שחקנית פרימה אגיימן יש לך פה מידע מורחב ב-IMDB http://www.imdb.com/title/tt0436992/ ושרשור הכר את הדוקטור http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1649&msgid=91324446 מקווה שעזרתי

נעה666

New member
תודה!!

ה"הכר את הדקטור" זה בידיוק מה שחיפשתי. וה
על אלקסטון שהוא משחק עכשיו ב*** ממש מגניב כי הסתכלתי כזה על התמונה האחת לפני אחרונה וחשבתי "גוד הוא ממש דומה למישהו מסדרת טלוויזיה שאני רואה אני חושבת מ***" ואז פתחתי את התמונה האחרונה ואוי זה היה ממש מגניב כי הוא דמות ממש מגניבה... (אני מקווה שהבנתם מזה ***)

אם זה מה שאני חושב שזה אז אמ

את יכולה לפרסם את שם הסדרה חח זה לא ייחששב ספויילר רק אם נותנת קטע מהעלילה

כן, אבל את יכולה פשוט להגיד שהוא משחק

בסידרה "בלה בלה בלה", את לא חייבת לנדב יותר מידי פרטים. וארגב, כשכותבים ספוילר, מומלץ לעשות רווח של די הרבה שורות [משהו כמו 15] כדי שאף אחד לא יקרא בטעות.

ואוו, אני ממש בדיליי

השרשור הזה פתח לי את התיאבון אז רצתי לבדוק באיזו סדרה הוא משחק. אני לא מאמינה שזה הוא, באמא שלי שלא זיהיתי אותו. ותרשו לי לחפור לכם עוד קצת.. לפני כמה זמן היה ביס את הארי פוטר 4.. עם דיוויד מה שמו שמשחק שם את קראוץ' ג'וניור כמובן שהייתי כולי בהתלהבות "יא זה הדוקטור" וכולי וקצת זמן אחרי היה פרק בדוקטור ששיחקה בו זותי שעושה את מרלין המייבבת בהארי פוטר 4, או איך שלא קוראים לה ואז בכלל הסתובבתי מרוצה מצירוף המקרים וזה כל מה שהיה לי להגיד (תודו שזה היה חשוב מאוד)

וגם ברטי קראוץ' סינויר, אבא שלו בסרט,

שיחק גם בסידרה בפרקים הראשונים עם הסייברמן. אני בכלל משועשעת מכל השחקנים הבריטים שמופיעים בהופעות אורח בסידרה.

orw93

New member
זה לא ספוילר../images/Emo205.gif

הוא כבר השתתף בפרק האחרון ששידרו ביס

Grim Reaperit

New member
מה??

העיפו את רוז?? בעע גרוע. הפסקתי לראות אחרי העונה הראשונה,גם בגלל שהסדרה (לדעתי) הידרדרה,אבל בעיקר בגלל שכריס (
כן אני קוראת לו כריס:כוחו של הרגל)...ועכשיו גם רוז לא?
:[

TheSegal

New member
הסדרה לא התדרדרה, אבל זה עניין של טעם ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת את דיוויד, אשר למחליפה של רוז, זה כבר צריך לבדוק לפני ששופטים לא?

אכן. אני מאוד אוהבת את דייויד, אני חושבת שהוא

שחקן מעולה, התפקיד הזה ממש תפור עליו. אני חושבת שאפילו יותר מכריסטופר אקסלטון המוכשר ביותר. מבחנתי הקסם של התוכנית הוא הדמויות שלה, והדוקטור ורוז היו דמויות כל כך משונות אבל מקסימות. אהבתי אותן מאוד. את המחליפה של רוז אני פחות אוהבת, היא כל כך בוקית, אין בה שום קסם, שום חן. אני מתה שהיא תלך כבר

TheSegal

New member
אומרים שאף פעם לא מתגברים על האהבה הראשונה

וכריס ורוז היו הראשונים בשביל רוב הפורום (לא כולם ראו את העונות קודמות). הסיבה שההחלפה של כריס הלכה חלק יחסית היא בגלל הכימיה המצויינת שהייתה בין דייויד לבין בילי אז זה היה פחות נוראי לחלקינו. אשר למחליפה של רוז, היא אמורה להיות מאוד חכמה (בכל זאת עומדת להיות רופאה) אבל היא באמת עושה רושם של מטומטמת, עברה כבר חצי עונה והיא עדיין מדהימה אותי בכל פעם מחדש, נקווה שאולי תבוא לה ההארה פתאום. מישהו יודע אולי איך הבריטים מקבלים אותה ?

למעלה