שאלון הפלייליסט

../images/Emo9.gifשאלון הפלייליסט../images/Emo9.gif

עכשיו גיליתי ששבוע שעבר לא עשיתי
בושות אז מה עושים? א. פותחים את הפלייליסט (רצוי עם כמה שיותר שירים) ב. מעבירים ל"ערבב" (לא לפי סדר הרשימה כמו שכתובה) ג. אחרי כל קריאת שאלה מעבירים שיר ד. השיר שיצא הוא התשובה לשאלה היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? כדאי לי בכלל לחכות למחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? אני שפוייה? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Michael Jackson - Black Or White מישהו ששונא אותי חשב עלי... Backstreet Boys - Just Want You To Know הרגשתי... Girls Aloud - Jump [שאניי רוצה לקפוץץץ] הייתי במקום שמזכיר לי... Amerie - 1 Thing מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא שלי היום לדעתי... Jesse McCartney - Don't You שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Fatman Scoop - Be Faithful. מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Atomic Kitten- Ladies Night עצה טובה למחר... Dreamstreet - It Happens Everytime איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? כדאי לי בכלל לחכות למחר? שייגעצ - אבא עורך דין ההורים שלי ירגישו כלפיי... Girls Aloud - I'll Stand By You השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Jesse McCartney - The Best Day of My Life אעאעא עצה טובה לשבוע הבא... Mandy Moore - Only Hope איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Bodyrox Feat. Luciana - Yeah Yeah כן? אני שפוייה? Lilly Allen - LDN חברים שלי חושבים עליי שאני... Gym Class Heroes - Cupids Chokehold יזכרו אותי בתור... Gareth Gates - Unchained Melody

L e x F l y

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Iio - Rapture אממ לפי המילון: אקסטזה חחח
, אושר עילאי (וואי יצא יפה..) מישהו ששונא אותי חשב עלי... סאבלימינל - היי סקסית (חח מישהו ששונא אותי חשב שאני סקסית..?) הרגשתי... Marques Houston Feat. Jermaine Dupri - Pop Dat Booty שאני צריכה להזיז את הגוף..? הייתי במקום שמזכיר לי... Elvis Presley - Suspicious Minds מחשבות חשדניות מישהו חשק בי בסתר? Ronan Keating - When You Say Nothing At All כשאני לא אומרת כלום.. חחח שיר הנושא שלי היום לדעתי... Maroon 5 - Harder To Breathe אממ יכול להיות.. שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Panic! At The Disco - London Beckoned Songs About Money Written By Machines (אחד השמות הקצרים לשיר.. חחח XDDD) לא נראה לי ...
מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... הבליינים - שוביניסט (גרסת רוק) [חחחח אממ סכוי קלוש שזה יקרה..] עצה טובה למחר... Green Day - Wake Me Up When September Ends איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Richard Ashcroft - Break The Night With Colour לפרוץ את הלילה עם צבע? חחחח כדאי לי בכלל לחכות למחר? Poison - Nothin' But A Good Time מתברר שכן.. חח ההורים שלי ירגישו כלפיי... McFly - I Wanna Hold You שהם רוצים להחזיק אותי.. חחח השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Smokie - Living Next Door To Alice (Who The Fuck Is Alice?) חחח לא נראה לי... עצה טובה לשבוע הבא... Akon Feat. Styles P. - Blown Away איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? A1 - Caught in the middle חצוי באמצע אז הוא חלק יהיה מאושר וחלק לא.. חחח טוב.. אני שפוייה? D12 Feat. Eminem - Purple Pills כדורים סגולים.. אז אני ממש לא שפויה אם אני צריכה כדורים חחחח XDDDD חברים שלי חושבים עליי שאני... Kelly Clarkson - Addicted שאני מכורה? יזכרו אותי בתור... Mariah Carey - Get Your Number מישהי שלוקחת מס'? חחחח טוב.. אמממ מצטערת על החפירה
בכל אופן פינה חמודה במיוחד שמעבירה את הזמן..!

When You Say Nothing At All../images/Emo99.gif

התחילו לחרוש על רונאן ברדיו עכשיו
טוב שנזכרו פחח פתאום אני שומעת את רולקוסטר (פעמיים באותו יום!
)

McSon of Busted

New member
history? what???

שרפנו תסיכומיייםםם ואת המחברותתתת היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Linkin Park- what iv'e done מישהו ששונא אותי חשב עלי... matt willis- fade out הרגשתי... 30STM-hunter הייתי במקום שמזכיר לי... busted- britney חח הייתי במקום שמזכיר לי את בריטני D: מישהו חשק בי בסתר? 3doors down- here without you דאמ שיר הנושא שלי היום לדעתי... boys like girls- on top of the world נכוןןןןןןןןןןן כי נגמר היסטוריייייייהההההההההההההה שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... P!ATD- i write sins not tragedies מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... 3doors down- landing in london
עצה טובה למחר... hellogoodbye- call n return איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? 3doors down- right where i belong כדאי לי בכלל לחכות למחר? fightstar- lost like tears in rain ההורים שלי ירגישו כלפיי... busted- late night sauna אוקייייייי השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... fall out boy- hum halleluja עצה טובה לשבוע הבא... mcfly- lonelyהאמ.
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? 3doors down- not enough שיט. האמ. אני שפוייה? mcfly- memory lane חברים שלי חושבים עליי שאני... uselessID- pink stars and magazines יזכרו אותי בתור... busted- that thing you do האמ. חח

PerfectSP

New member
חח,את מכירה את יוסלס?P: יש לי חולצה שלהם

מכשהייתי בהופעה שלהם בצוללת (פעמיים הייתי...פעם אחת זה היה גם עם בצפר...P:) ויש לי את הדיסק כי לא הצלחתי להוריד אותםP:

McSon of Busted

New member
duh!!!

מי שלא מכיר את יוזלס, ילדותו עשוקה, אני חייבת לומר!! הם כאלה שולטים, והכי טוב בהם שהם ישראלים!!!!!! D: האקס שלי די הדביק אותי בהם, בתקופה שבה הוא לא שמע כלכך הרבה טראנסים
יש לו את הדיסק שלהם D: אז מתישהו גנבתי לו...אבל כבר החזרתי, דמאט.
גם לחברה שלי יש חולצהD:

מאיושSP

New member
סופשנהההה:)

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... busted - fake מישהו ששונא אותי חשב עלי... בית הבובות - סיגפו הרגשתי... סינרגיה - מה עשיתי (כ"כ נכוון..) הייתי במקום שמזכיר לי... mcfly - Silence Is A Scary Sound מישהו חשק בי בסתר? MCR - helena שיר הנושא שלי היום לדעתי...Freaky Friday Soundtrack - Take me away שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... I Hate You So Much Right Now מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...three doors down - kryptonite עצה טובה למחר... mcfly - that girl איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Alanis Morissette - Ironic כדאי לי בכלל לחכות למחר? mcfly - Obviously חח
יום אחרון בבצפר ההורים שלי ירגישו כלפיי...The All-American Rejects - dirty little secret השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...busted - That Thing You Do עצה טובה לשבוע הבא...mcfly - mr. brightside איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? boys like girls - Hells Over Head אני שפוייה? Queen - Dont Stop Me Now חברים שלי חושבים עליי שאני... Natalie Imbruglia - torn (ואני באמת ככה=/ ) יזכרו אותי בתור... Nirvana - come as you are חח יצא לי מעפןP:

גמני../images/Emo9.gif

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Maroon 5 - Makes Me Wonder זה נכון
מישהו ששונא אותי חשב עלי... Goodnight city - Move On הרגשתי... The Killers - When You Were Young זה גם נכון כזה
וזה לא ממש כיף הייתי במקום שמזכיר לי... Goodnight nurse - Milkshake מה מזכיר משו בשיר הזה
מישהו חשק בי בסתר? 30 seconds to mars - From Yesterday אני וידיד שלי לא הפסקנו לשיר את השיר הזה בשבוע האחרון, זה אומר משו?! חחח שיר הנושא שלי היום לדעתי... Yellowcard - Lights And Sounds שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Page 44 - We know the way השיר הזה מדבר על זה שכל יום אנחנו מתקרבים ליום שבו נמות
לא נעים מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Goodnight city - Happy Without You יש מצב
עצה טובה למחר... The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel מה זה בעצם אומר שאני צריכה לעשות? איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? The Click 5 - Just The Girl זה גם לא כלכך ברור
כדאי לי בכלל לחכות למחר? The All American Rejects - Top Of The World מחר אני מסיימת ט'! אז יש מצב
ההורים שלי ירגישו כלפיי... Page 44 - The Grey Room השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Manic Street Preachers - Your Love Alone Is Not Enough
עצה טובה לשבוע הבא... Linkink park - What I've Done לא לגרום הרס לעולם? איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Green day - i walk alone
אני שפוייה? The calling - Wherever You Will Go זה אומר שכן? חברים שלי חושבים עליי שאני... Sun 41 - pieces
יזכרו אותי בתור... The F-ups - Wrong the Right נממ אוקיי

עונה.....

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... 3Doors Down - Aawy From The Sun רחוק מהשמש!?
מישהו ששונא אותי חשב עלי... Blink 182 - American Pie Theme Song הרגשתי... McFly - I want to touch you שאני רוצה לגעת בו/בה ?!!?! מהה?!!?
OMFG הייתי במקום שמזכיר לי... McFly - Home Is Where The Heart Is באמת הלב נמצא בבית.. איזה קלישאה.. מישהו חשק בי בסתר? Three Days Grace - Time Of Dying אוקיי..
שיר הנושא שלי היום לדעתי... Bowling For Soup - World Falling Apart שהעולם מתמוטט? יש מצב.. שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... The Fray - She Is שאני........ מה? כןכן.. אני רוצה לדעת מה אני לדעת אחרים! בעצם.. אולי אני כן יודעתת.. הם חושבים שאני לחוצה! (עשינו אוסקר כזה היום בכתה בגלל סוף שנה ו"זכיתי" בתואר הלחוצה של בכתה
) מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... 3Doors Down - Here By Me עצה טובה למחר... Blink 182 - Adam's Song מזה אומר?
איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? בית הבובות - סיגפו מיליון שנה לא שמעתי את השיר הזה
כדאי לי בכלל לחכות למחר? The All American Rejects - Move Along אני חולה על השיר הזה
וכנראה שלא.. אני צריכה להמשיך הלאה
ההורים שלי ירגישו כלפיי... שייגעצ ודן תורן - פרח ננתי לנורית .... אוקי...... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? אני שפוייה? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

a little fairy

New member
עונה

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...sunday morning-maroon 5 (מה הקשר??) מישהו ששונא אותי חשב עלי...Undiscovered-ashley simpson הרגשתי...zero-hawk nelson (יא הרגשתי חרא היום חחח) הייתי במקום שמזכיר לי...happy endings-the all american rejacts (?) מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא שלי היום לדעתי...dont tell me-avril lavigne שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...freak out-avril lavigne (נראה לי) מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...sick-sod עצה טובה למחר... why not-hillary duff איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? god is a dj-pink כדאי לי בכלל לחכות למחר? survivor-destiny's child (יום אחרון:)) ההורים שלי ירגישו כלפיי...? השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...over my had-sum 41 עצה טובה לשבוע הבא...fun fun fun-mcfly&busted (חחח) איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? אני שפוייה? i dont have to try-avril lavigne (...:)) חברים שלי חושבים עליי שאני..just like heaven-goldfinger יזכרו אותי בתור...only one-yellowcard :))))

PerfectSP

New member
עונהDD:

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...Son Of Dork-We're Not Alone מישהו ששונא אותי חשב עלי...Start Something-Lostprophets הרגשתי...Son Of Dork-Eddie's Song הייתי במקום שמזכיר לי...The Ttuth-Good Charlotte מישהו חשק בי בסתר?Last Train Home-Lostprophets שיר הנושא שלי היום לדעתי...The River-GC שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Sugar We're going down-FOB מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...Promise-Simple Plan עצה טובה למחר...Seasons-GC איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?The chronicle of life and death-GC כדאי לי בכלל לחכות למחר?Perfect-SP ההורים שלי ירגישו כלפיי...MCR-Sleep השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...Simple Plan-Thank You זה לא טוב): אני לא רוצה שיהיה לי מישהו שיראה לי שאי אפשר לסמוך על החבר הכי טובP: עצה טובה לשבוע הבא...To Hell We Ride-Lostprophets בעע...אני אוותרP: איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?Simple Plan-Crazy.יופי..אני אהיה משוגעת השבועD: הפלייליסט הזה לא טוב לי\= אני שפוייה?עכשיו היה צריך לצאת לי קרזי!חח!לא..אזל זה We Are godzilla,You are Japan-Lostprophets חברים שלי חושבים עליי שאני...Shinobi vs Dragon Ninja-Lostprophets יזכרו אותי בתור...Screamer-GC לא משהוP:

למעלה