עונהה ../images/Emo13.gif
היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Iio - Rapture אממ לפי המילון: אקסטזה חחח
, אושר עילאי (וואי יצא יפה..)
מישהו ששונא אותי חשב עלי... סאבלימינל - היי סקסית (חח מישהו ששונא אותי חשב שאני סקסית..?)
הרגשתי... Marques Houston Feat. Jermaine Dupri - Pop Dat Booty שאני צריכה להזיז את הגוף..?
הייתי במקום שמזכיר לי... Elvis Presley - Suspicious Minds מחשבות חשדניות
מישהו חשק בי בסתר? Ronan Keating - When You Say Nothing At All כשאני לא אומרת כלום.. חחח
שיר הנושא שלי היום לדעתי... Maroon 5 - Harder To Breathe אממ יכול להיות..
שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Panic! At The Disco - London Beckoned Songs About Money Written By Machines (אחד השמות הקצרים לשיר.. חחח XDDD) לא נראה לי ...
מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... הבליינים - שוביניסט (גרסת רוק) [חחחח אממ סכוי קלוש שזה יקרה..] עצה טובה למחר... Green Day - Wake Me Up When September Ends איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Richard Ashcroft - Break The Night With Colour לפרוץ את הלילה עם צבע? חחחח כדאי לי בכלל לחכות למחר? Poison - Nothin' But A Good Time מתברר שכן.. חח ההורים שלי ירגישו כלפיי... McFly - I Wanna Hold You שהם רוצים להחזיק אותי.. חחח
השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Smokie - Living Next Door To Alice (Who The Fuck Is Alice?) חחח לא נראה לי...
עצה טובה לשבוע הבא... Akon Feat. Styles P. - Blown Away
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? A1 - Caught in the middle חצוי באמצע אז הוא חלק יהיה מאושר וחלק לא.. חחח טוב..
אני שפוייה? D12 Feat. Eminem - Purple Pills כדורים סגולים.. אז אני ממש לא שפויה אם אני צריכה כדורים חחחח XDDDD
חברים שלי חושבים עליי שאני... Kelly Clarkson - Addicted שאני מכורה?
יזכרו אותי בתור... Mariah Carey - Get Your Number מישהי שלוקחת מס'? חחחח טוב.. אמממ מצטערת על החפירה
בכל אופן פינה חמודה במיוחד שמעבירה את הזמן..!