שאלון הפלייליסט

../images/Emo9.gifשאלון הפלייליסט../images/Emo9.gif

אז מה עושים? א. פותחים את הפלייליסט (רצוי עם כמה שיותר שירים) ב. מעבירים ל"ערבב" (לא לפי סדר הרשימה כמו שכתובה) ג. אחרי כל קריאת שאלה מעבירים שיר ד. השיר שיצא הוא התשובה לשאלה היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא של היום... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... השבוע: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא...

McSon of Busted

New member
טובנו...

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... slackr- SOD מישהו ששונא אותי חשב עלי... please please- Mcfly הרגשתי...the take over, the break's over- FOB הייתי במקום שמזכיר לי...walk in the sun- McFly מישהו חשק בי בסתר?bloody valentine- GC
שיר הנושא של היום...something else- GC מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...say anything- GC לא נראלי P: עצה טובה למחר...no worries- Mcfly מקובל עליי
השבוע: שיר הנושא של השבוע...lola- busted&mcfly חחח ישמצב, שמעתי אותו מלא! D: עצה טובה לשבוע הבא...- the only difference between martyrdom and suicide is press coverage- panic! at the disco
זה היה ארוך.. P: היי, כבר נגמר?! יצא לא משו.

L D N

New member
../images/Emo15.gif אני אוהבת תפינה הזאת!!!!

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Save Me From Myself - Christina Aguilera [חשבתי על עצמי? :O] מישהו ששונא אותי חשב עלי... Summer Love - Justin Timberlake [חחחחחח שאני הסאמר לאב שלו?!] הרגשתי... 4 Words (To Choke Upon) - BFMV [מה הקשר?!] הייתי במקום שמזכיר לי... Escape Artists Never Die - FFAF [גם פה מה הקשר?!] מישהו חשק בי בסתר? I Don't Want To Be - Gavin DeGraw שיר הנושא של היום... The Bad Thing - AM [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה יום לא משו תאמת...] מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Stop Shop - Lily Allen [זה כ"כ צפוי!!! אחד השירים שנתקעים לי שנה בראש!!] עצה טובה למחר... Snow White Queen - Evanescence [וואט דה פאק?!] השבוע: שיר הנושא של השבוע... Flavor Of The Week - American Hi-Fi [כ"כ לא!] עצה טובה לשבוע הבא... Like That - BEP [כע.. ברור... משתגידו...]

עונה בפעם הראשונה! ../images/Emo11.gif

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Baby's Coming Back - McFly מישהו ששונא אותי חשב עלי... MCR - Welcome To The Black Parade הרגשתי... Three Days Grace - Are You Ready הייתי במקום שמזכיר לי... SOD - Boyband מישהו חשק בי בסתר? Simple Plan - Crazy שיר הנושא של היום... Simple Plan - I'm Just A Kid מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... McFly - Diarrhoea עצה טובה למחר... SOD - We're Not Alone מעולה! אני לא לבד
השבוע: שיר הנושא של השבוע... MCR - Famouse Last Words עצה טובה לשבוע הבא... MCR - I Don't Love You זה אומר שאני ישכח ממנו? אם כן, מעולה! חחח

1AnastaciA1

New member
זה יכול להגיד שני דברים ^^

ה- עצה טובה לשבוע הבא... MCR - I Don't Love You 1. שמישהו לא אוהב אותך יותר, פעם אבל ועכשיו כבר לא. 2. יכול ליהיות שאת לא תאהבי יותר בנאדם שאת אוהבת עכשיו XD

Dana Mi

New member
אני

אצלי התיקיות של המוסיקה מפוזרות על המחשב, כי גם פרמטתי וגם השתמשתי בכל מיני תוכנות.. אז כל פעם זה יהיה תיקייה אחרת.. אז יכול להיות שהשירים יהיו ממש ישנים הפעם! היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Rachel Stevens - Funky Dory (??) מישהו ששונא אותי חשב עלי... Atomic Kitten - I Want Your Love (חחחח יש מצב) הרגשתי... Girls Aloud - The Show (האמת שיש משהו שקשור להופעה שדי העסיק אותי היום) הייתי במקום שמזכיר לי... Janet Jackson - Doesn't Really Matter מישהו חשק בי בסתר? Britney Spears - Stronger (?????????????????) שיר הנושא של היום... Southpark Soundtrack - Blame Canada (חחחחחחחחחחחחחח דווקא לא היום......) מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Coldplay - Yellow עצה טובה למחר... Nelly Furtado - Powerless (האמת שתכננתי לנוח מחר כל היום) השבוע: שיר הנושא של השבוע... James Last & Gheorghe Zamfir - Lonely Sheperd (זה לא נשמע לי טוב..) עצה טובה לשבוע הבא... The 411 - On My Knees טוב, לא יצא משהו הפעם......

חחח יצא הזויי../images/Emo12.gif

ואני ממש אוהבת את הפינה הזו דרך אגב!!!!
היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... im a fool-american hi fi מישהו ששונא אותי חשב עלי... dont tell me that its over-blink182 הרגשתי... the bitch song-bowling for soup הייתי במקום שמזכיר לי... when im with you-simple plan מישהו חשק בי בסתר? get over you-mcfly שיר הנושא של היום... unsiad things-mcfly מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... hey kid-matt willis עצה טובה למחר...always all ways(apologies,glances and messed up chances)-lostprophets השבוע: שיר הנושא של השבוע... dance dance-fall out boy עצה טובה לשבוע הבא what i go to school for-busted

spring92

New member
יאיי

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Momentum-The Hush Sound מישהו ששונא אותי חשב עלי... Bleed American-Jimmy Eat World הרגשתי... Give 'Em Hell Kid-MCR הייתי במקום שמזכיר לי... Time To Waste-Alkaline Trio מישהו חשק בי בסתר? Queen Of Apology-The Sounds שיר הנושא של היום... Criminal-Eminem מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Your Own Disaster-TBS עצה טובה למחר... Ch-Check It Out-Beastie Boys השבוע: שיר הנושא של השבוע... Never Let You Go-Goo Goo Dolls עצה טובה לשבוע הבא... Walking On Broken Glass-Mest

LovE BuSTeD

New member
אני:)

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...You came into my life-Omana מישהו ששונא אותי חשב עלי...Tell me why-Supermode הרגשתי...Any one of us-Gareth Gates הייתי במקום שמזכיר לי...This is your night-dudi sharon FT juale מישהו חשק בי בסתר?Free my love-offer nissim שיר הנושא של היום... MRC- wellcome to the black מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...anyting-offer nissim ft maya עצה טובה למחר...this time-antonio השבוע: שיר הנושא של השבוע...roie yamin ft lital-stop עצה טובה לשבוע הבא...in your eyes -offer nissim יצא לי יפה:)

m i c k e y 15

New member
אחלה פינה../images/Emo70.gif

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Boys Like Girls - Five Minutes To Midnight. מישהו ששונא אותי חשב עלי... Hawk Nelson - Take Me הרגשתי... Christina Aguilera - Beautiful. [וואי יצא טובבבב] הייתי במקום שמזכיר לי... Athena Cage - All Or Nothing מישהו חשק בי בסתר?Son Of Dork - I Want You Back שיר הנושא של היום...Unwritten Law - Seein' Red. מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Jesse McCartney - Get Your Shine On עצה טובה למחר... Jennifer Lopez - Get Right השבוע: שיר הנושא של השבוע... Paramore - Emergency עצה טובה לשבוע הבא... My Chemical Romance - Helena ממש קשור יצא לי

מלאני4

New member
נמנמ ננסה :)

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... (אני נורא אוהבת את השיר הזה אבל אין לי מושג מה הוא אומר) slut wrist theory- 36 crazyfists מישהו ששונא אותי חשב עלי... smile- afi הרגשתי... sick- son of dork הייתי במקום שמזכיר לי... little things- son of dork (אוי אחד מהשירים אהובים עליי) מישהו חשק בי בסתר? we are the pipettes- the pipettes שיר הנושא של היום... slacker- son of dork מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... the river- good Charlotte עצה טובה למחר... my heart is the worst- fall out boy השבוע: שיר הנושא של השבוע... bpyband- son of dork עצה טובה לשבוע הבא... the day you went me- m2m

../images/Emo26.gifדרך אגב....../images/Emo36.gif

אם יש לכן הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע

מלאני4

New member
אמ...

את יכולה להוסיף עוד שאלות וכל מיני דברים מפגרים כמו: "אח שלך מרגיש כלפייך ככה.." הכלב שלך חשב את זה עלייך היום.." וכל מיני שטויות שיצא מצחיק

למעלה