שאלון הפלייליסט

../images/Emo9.gifשאלון הפלייליסט../images/Emo9.gif

שיניתי, הוספתי, שיפרתי (?) זה דיי עצוב שהשאלון הקודם 3 הודעות מתחתיי
אז מה עושים? א. פותחים את הפלייליסט (רצוי עם כמה שיותר שירים) ב. מעבירים ל"ערבב" (לא לפי סדר הרשימה כמו שכתובה) ג. אחרי כל קריאת שאלה מעבירים שיר ד. השיר שיצא הוא התשובה לשאלה היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? כדאי לי בכלל לחכות למחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? איך קוראים לי? אז אני סנילית? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

Decay Dance

New member
אני חחח XDD

היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... Matt Willis - Broken
מישהו ששונא אותי חשב עלי... Busted - All The Way
הרגשתי... Alkaline Trio - Stupid Kid (באמת הרגשתי טיפשה היום בגלל מתמטיקה)
הייתי במקום שמזכיר לי... Fightstar - Lost Like Tears In Rain
מישהו חשק בי בסתר? Hellogoodbye - Call 'n' Return
שיר הנושא שלי היום לדעתי... Boys Like Girls - The Great Escape
שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Simple Plan - Shut Up (חחח איזה רעים
)
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... Busted - Without You
עצה טובה למחר... Christina Aguilera - Hurt
איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? No Secrets - Kiss The Girl (אני לא לסבית מצטערת)
כדאי לי בכלל לחכות למחר? N Sync - Bye Bye Bye
ההורים שלי ירגישו כלפיי... B4-4 - Get Down
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... A Change Of Pace - Death Do Us Part
עצה טובה לשבוע הבא... Honey Soundtrack - I Belive
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Shakira - Hips Dont Lie
איך קוראים לי? Matt Willis - Hey Kid
אז אני סנילית? Fall Out Boy - Clam Before The Storm
חברים שלי חושבים עליי שאני... Busted - What I Go To School For
יזכרו אותי בתור... The Starting Line - The Best Of Me

McSon of Busted

New member
חחח אהבתי תקומיקס הזה XD

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...she left me- Mcfly מישהו ששונא אותי חשב עלי...without you- busted כן בטחח הרגשתי...the guy who turned her down-mcfly הייתי במקום שמזכיר לי...fun fun fun- busted לא נראה לי חח מישהו חשק בי בסתר?i wanna hold you- mcfly חחחחחח שיר הנושא שלי היום לדעתי...fall at your feet- busted לא נראליי חח שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...britney- busted XD מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...who's David- busted אני מקווה!! עצה טובה למחר... please please- mcfly האמ? איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? thunderbirds are go- SOD כדאי לי בכלל לחכות למחר? surfer babe- mcfly ההורים שלי ירגישו כלפיי... down by the lake- mcfly השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... little things- SOD עצה טובה לשבוע הבא... slacker- SOD איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? i want you back- SOD איך קוראים לי? met this girl- mcfly WTF?! אז אני סנילית? memory lane- mcfly כנראה שלא!! חח חברים שלי חושבים עליי שאני... dawson's geek- busted חחחחחחחחח ישמצב!!!!! יזכרו אותי בתור... peaches- busted חחחחח יזכרו אותי בתור אפרסקים!! טוווווווווווווווובבבבב

L D N

New member
אני עונה :)

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Up All Night - Matt Willis [כל הלילה?] מישהו ששונא אותי חשב עלי... Twenty-Twenty Surgery - TBS [שאני צריכה לעבור ניתוח?] הרגשתי... Uptown Girl - Westliffe [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משו כזה...] הייתי במקום שמזכיר לי... I Predict A Riot - Mcfly [הממ...?] מישהו חשק בי בסתר? You've Got A Friend - McFly [ידיד שלי? חברה שלי? XD] שיר הנושא שלי היום לדעתי... DOn't Listen To The Radio - The Vines [לא להקשיב לרדיו?] שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Sound Effects and Overdramatics-The Used [אני אובר דרמטיק?!] מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... In Too Deep - Sum 41 [חחחחח מתאים דווקא :)] עצה טובה למחר... Whats New Scooby Doo - SP [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח] איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Slam Dunk Da Funk - five [מה הפאקינג קשר?] כדאי לי בכלל לחכות למחר? Teenagers - MCR [לא, כי אני אימוקידית חותכת ששומעת מכר XDDDD] ההורים שלי ירגישו כלפיי... Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song So We Wouldn't Get Sued - FOB [כלום?] השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Sway - Lostprophets [יש משו בזה...] עצה טובה לשבוע הבא... Hold My Hand - NFG [להחזיק ת'יד של מי?] איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Make A Move - Lostprophets [אם אני אעשה את הצעד? איזה?] איך קוראים לי? Homesick At Spacecamp - FOB [ת'אמת שממש לא. אני כ"כ לא הומסיק] אז אני סנילית? U+Ur Hand - Pink [לא, את/ה והיד שלך סנילים XD] חברים שלי חושבים עליי שאני... Hello Cruel World - Roses Are Red [אימוקידית חותכת ורידים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח] יזכרו אותי בתור... Don't Tell Me - Madonna [חחחח לא יזכרו?] יצא נחמד :):):)

m i c k e y 15

New member
וועה וועהה

היום:
חשבתי על מישהו קרוב אלי... Jesse McCartney - Daddy's Little Girl.
מישהו ששונא אותי חשב עלי... Girls Aloud - You Freak Me Out
הרגשתי... סינרגיה - עד אלייך
הייתי במקום שמזכיר לי... Jennifer Lopez - Get Right
מישהו חשק בי בסתר? The Corrs - Give Me A Reason
שיר הנושא שלי היום לדעתי... Kelly Rowlands - Stole
שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... עברי לידר - מרי לנצח
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... Busted - Brown Eyed Girl
עצה טובה למחר... Taking Back Sunday - This Photograph Is Proof (I Know You Know)
איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Cascada - Truly Madly Deeply
כדאי לי בכלל לחכות למחר? McFly - Sorry's Not Good Enough
ההורים שלי ירגישו כלפיי... Foo Fighters - Best Of You
השבוע וכללי:
שיר הנושא של השבוע... Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me לגמרייייייייייי
עצה טובה לשבוע הבא... The Calling - Wherever You Will Go
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? The Black Eyed Peas - Dont Lie
איך קוראים לי?Five - Everybody Get Up.
אז אני סנילית?Jesse McCartney - Just Go
חברים שלי חושבים עליי שאני... The Strokes - Alone, Together
יזכרו אותי בתור... Ryan Cabrera - On The Way Down.

עונה-נה-נה-נה ../images/Emo9.gif יצא קצת מוזר ../images/Emo3.gif

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... McFly - Please Please מישהו ששונא אותי חשב עלי... MIKA - Lollipop הרגשתי... The Fray - Unsaid בהחלט הרגשתי היום שיש לי דברים שאני צריכה להגיד אבל לא אמרתי
הייתי במקום שמזכיר לי... Mika - Billy Brown מישהו חשק בי בסתר? Busted - Britney שיר הנושא שלי היום לדעתי... The Fary - Little House שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Mika - Big Girl אוקי.. מוזר
(אני לא אפרט..) מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Take That - Babe עצה טובה למחר... The Fray - Dead Wrong איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Take That - Patience כדאי לי בכלל לחכות למחר? The Fray - All At Once ההורים שלי ירגישו כלפיי... McFly - That Girl כןכן. כנראה שאני בהחלט הילדה ההיא. פחחחח
(מקראש... חחח... נדבק לי הנה-נה-נה-נה-נה) השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Take That - Shine עצה טובה לשבוע הבא... Take That - Relight My Fire אממ.. זה אומר שאני יחדש אש של מישהו
או שמישהו יחדש את האש שלי
בהחלט מוזר..
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? The Fray -Vienna איך קוראים לי? Take That - Patience אני לא מאמינה! יש לי את אותו שיר פעמיים ואפילו לא ידעתי
טוב נו.. לא נורא
אז אני סנילית? Mika - Stuck In The Middle לא נראה לי שאני סנילית.. אני יותר תקועה באמצע
חברים שלי חושבים עליי שאני... Take That - Never Forget בילתי נשכחת? נחמד לי
יזכרו אותי בתור... Matt Willis - Crash בתור הורסת או מתרסקת? בעצם.. מזה משנה.. אני גם הורסת (בעיקר דברים) ואני גם מתרסקת O__o יצא קצת.. מוזר.. טוב נו.. התקופה האחרונה בכלל מוזרה

../images/Emo7.gif

הסוגריים שבין הסוף של היום להשבוע וכללי היה אמור בכלל להיות בהתחלה
התפוז ה!!%*)^#%#~#@@!$$^*^*&)*(*&*^&^%^%^%$$#$#! ארר. לא משנה

למעלה