שאלות של מתחילה

lcNיה

New member
../images/Emo9.gifשאלות של מתחילה

קודם כל אני חושבת שזה פורום נהדר, נעזרתי המון במאמרים, בהדרכות ובעצות שניתנו כאן. ואחרי שהתנסיתי בעוגה הראשונה בבצק סוכר ומאוד נהניתי, יש לי מספר שאלות: 1. איך יוצרים גימור מושלם למשטח העוגה? הכנתי עוגה עגולה וניסיתי לצפות את המשטח שמסביבה בבצק סוכר, אבל לא ממש הצלחתי בגלל העיקול של העוגה... יש עצות/טיפים/הדרכה מצולמת? האם עדיף לצפות את המשטח לפני הנחת העוגה כך שיהיה ציפוי גם מתחת לעוגה או שעדיף לצפות אחרי הנחת העוגה? 2. לעוגה בקוטר 24 - מה הכוונה ב 'כמות וחצי'? כוס וחצי קמח ו-9 ביצים (וכמובן שגם כל שאר החומרים באותה פרופורציה) זה סביר או יותר מדי? 3. היכן קונים את המשטחים לעוגות? ואת הסרטים לציפוי הדפנות? אפשר להזמין באינטרנט? והאם יש קופסה שיכולה להכיל עוגה עם דמויות? (אני מניחה שאם יש כזו היא צריכה להיות ממש גבוהה) תודה מאיה

net the jet

New member
נציפוי של המשטח בא לפני שמניחים את העוגה

כמות וחצי של עוגה פירושה את הכל להכפיל בחצי. נניח שבמתכון יש: 2 כוסות קמח וכוס סוכר, אז בהכפלה זה יהיה 3 כוסות קמח וכוס וחצי סוכר, וכן הלאה לגבי כל המרכיבים. הבעיה היחידה היא עם ביצים... אז אם יוצא שצריך להוסיף למשל חצי ביצה, או שאני מוסיפה ביצה שלמה או לא בכלל ( תלוי בגודל של הביצים, בעקרון רוב המתכונים מכוונים לביצה מס1 2, אם יש לי 1, אז לא ממש נורא אם לא מוסיפים ) ותמיד אפשר לקשקש ביצה אחת ולנסות לישם רק חצי, ואת מה שנותר להוסיף לחביתה של הערב... משטחים- אפשר קאפה או משטחים שאת מזמינה אצל נגר. סרטים- בחנויות של אריזות קופסאות- בחנויות המתמחות יש גם קופסאות. אבל קופסא גבוהה במיוחד אין כל כך. יש ב "מיכלי זהב" אם עדיין עושים, רק שזה יקר וצריך לקנות כמות גדולה. הרוב חותכות את המכסה ולא סוגרות את הקופסא.

למעלה