../images/Emo9.gifשאלות של מתחילה
קודם כל אני חושבת שזה פורום נהדר, נעזרתי המון במאמרים, בהדרכות ובעצות שניתנו כאן. ואחרי שהתנסיתי בעוגה הראשונה בבצק סוכר ומאוד נהניתי, יש לי מספר שאלות: 1. איך יוצרים גימור מושלם למשטח העוגה? הכנתי עוגה עגולה וניסיתי לצפות את המשטח שמסביבה בבצק סוכר, אבל לא ממש הצלחתי בגלל העיקול של העוגה... יש עצות/טיפים/הדרכה מצולמת? האם עדיף לצפות את המשטח לפני הנחת העוגה כך שיהיה ציפוי גם מתחת לעוגה או שעדיף לצפות אחרי הנחת העוגה? 2. לעוגה בקוטר 24 - מה הכוונה ב 'כמות וחצי'? כוס וחצי קמח ו-9 ביצים (וכמובן שגם כל שאר החומרים באותה פרופורציה) זה סביר או יותר מדי? 3. היכן קונים את המשטחים לעוגות? ואת הסרטים לציפוי הדפנות? אפשר להזמין באינטרנט? והאם יש קופסה שיכולה להכיל עוגה עם דמויות? (אני מניחה שאם יש כזו היא צריכה להיות ממש גבוהה) תודה מאיה
קודם כל אני חושבת שזה פורום נהדר, נעזרתי המון במאמרים, בהדרכות ובעצות שניתנו כאן. ואחרי שהתנסיתי בעוגה הראשונה בבצק סוכר ומאוד נהניתי, יש לי מספר שאלות: 1. איך יוצרים גימור מושלם למשטח העוגה? הכנתי עוגה עגולה וניסיתי לצפות את המשטח שמסביבה בבצק סוכר, אבל לא ממש הצלחתי בגלל העיקול של העוגה... יש עצות/טיפים/הדרכה מצולמת? האם עדיף לצפות את המשטח לפני הנחת העוגה כך שיהיה ציפוי גם מתחת לעוגה או שעדיף לצפות אחרי הנחת העוגה? 2. לעוגה בקוטר 24 - מה הכוונה ב 'כמות וחצי'? כוס וחצי קמח ו-9 ביצים (וכמובן שגם כל שאר החומרים באותה פרופורציה) זה סביר או יותר מדי? 3. היכן קונים את המשטחים לעוגות? ואת הסרטים לציפוי הדפנות? אפשר להזמין באינטרנט? והאם יש קופסה שיכולה להכיל עוגה עם דמויות? (אני מניחה שאם יש כזו היא צריכה להיות ממש גבוהה) תודה מאיה