שבוע טוב לכוווולם!!!

../images/Emo9.gifשבוע טוב לכוווולם!!!../images/Emo24.gif

השבת היה לי חופש מההורים שלי!!! הם נסעו והשאירו אותי לבד עם משפחתי בביתם הגדול... היה לי מ-זה כיף!! כל השבת התנגן לי בליבי השיר של שלמה ארצי "כמו אז"
כמו אז! נתתי לך בחשך טבעת ענקית כמוווו אז! עכשו את נמצאת איתי- כמו אז!!!!!!!!!!!!!! עכשו את נמצאת איתי - כמו אז!!!!!!!!!!!!!!!! זהו... אלו המילים היחידות שאני זוכרת מהשיר המקסים הזה...
וסוף סוף חתמנו חוזה ואנחנו הולכים לעבור בעז"ה ביום שני לדירה שכורה!!!!!! אני אמורה להתחיל לעבוד במשרה מלאה החל משבוע הבא (לא הקרוב) וככה אני אהיה רגועה בקשר לדמי שכירות! מחכה לי שבוע עמוס ביותר ומלא לחץ, אז... תחזיקו לי אצבעות חברים!!! אני גם מתחילה לקחת בעז"ה "קונצרטה" (סוג משופר של ריטלין) כד שיהיה לי יותר ריכוז וחריצות לעשות כל מה שאני צריכה- הייתי שבוע שעבר אצל נוירולוג והוא מאד מאד בונה על זה... הוא טוען שאני סובלת מבעיות קשב וריכוז ובגלל זה אני לא מצליחה לעשות את מה שאני מחליטה ובגלל זה אני לא מצליחה לממש את כישורי ובגלל זה אני סובלת מכזה דימוי עצמי מזופת... נראה לי שהקונצרטה הזאת לא יודעת אלו תקוות וחלומות אני תולה בה....חחח

diklag3

New member
שבוע טוב !!!

אני שמחה לראות את כל ההתקדמות שלך יישר כוח
שבוע טוב לכולם והמון המון שמחה וחייך

diklag3

New member
בהתחלה הייתי פעילה טיפה

ובד"כ סמויה מכיוון שהרבה זמן אין אבל שמחה לקרוא שברוך ה' הכל אצלך בסדר ואת מתקדמת יישר כח מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ומצדיעה לך על האומץ והתאוזה ושולחת לך את כל החיזוקים שבעולם.

הייתי סקרנית לגביך../images/Emo26.gif

אז עברתי על הדפים הקודמים של הפורום ואכן פגשתי בך! נעים מאד!
אז תודה על העדוד והתמיכה- אני לא אגיד שאין לי חששות אבל אני מנסה לפחות להיות אופטימית ולזרום...

diklag3

New member
וזה הכי חשוב לזרום...

ותמיד אנחנו כאן בשבילך אני מאמינה שכולם יוכלו לעזור תמיד עים יהיו חששות ותצטרכי תמיכה

תפילת הדרך

יהי רצון מלפניך האוא``א שתוליכם לשלום ותגיעם למחוז חפצם לחיים טובים לשמחה לאהבה ולשלום.. אמן כן יהי רצון..

היי בוחליצינה!

מכירה מקרוב מאוד את ההרגשה של להשאר לבד בבית של ההורים (גמני גרה כרגע אצל הוריי) כ`כ שמחה בשבילך שאת בתחילת תקופה שכזו וכול הכבוד על התעוזה והאומץ שבך! מאחלת לך המון המון הצלחה בדרכך/ם החדשה הלוואי ותצליחו לנסוק מעלה מעלה והקב`ה ייתן לך המון כוחות נפש להתמודד וכמובן בהצלחה בעבודתך החדשה.

וואי, את ממש מבינה אותי!!!

כנראה שצריך להכנס לנעלים שלנו בשביל להבין מה עובר עלינו... זה כ"כ נכון מה שכתבת על האומץ... לאחרים זה נראה כזה טבעי- מה הספור הגדול? אבל כשחיים אצל ההורים כ"כ הרבה זמן ואני עוד גרתי יותר משנה כמה בנינים לידם!!- ממש מפתחים תלות זוועתית ואני בפרוש הייתי צריכה למצוא בעצמי המון אומץ לשנות את הענין ובמיוחד שבעלי היה פסיבי ונהנה מההתעלקות לא פחות ממני... יש לכם ילדים? או שאתם זוג צעיר? כי בלי ילדים זה נראה לי עוד חצי צרה... אבל אולי אני טועה?! כי בכל זאת זוג בלי ילדים בכל אופן אמור לחיות יותר בפרטיות ובגילויי אהבה חיצוניים מאשר כשיש ילדים ושומרים ת'התגפפיות לחדרי חדרים... אז זה נראה לי מגביל והורס ת'חיים לא פחות... אני מאחלת לך יקירתי שבמהרה תוכלי גם את לעשות את הצעד הזה!!-יש לכם אצל ההורים יחדה נפרדת, או סתם חדר מחדרי הבית? יש עוד אחים שגרים בבית? אמא שלך אשה עובדת?

כול העניין בלגור אצל ההורים

הוא מאוד מורכב. יש אנשים שבטוחים שאנחנו סתם מפונקים עצלים, יש את אלו שחושבים שאנחנו חוסכים כסף ואוטוטו נכנסים לוילה שקנינו (כי חסכנו..) ויש את אלו שמסתכלים עלייך מלמעלה במיוחד אם את לבושה טיפ טופ, מצקצקים בלשון ואומרים: אתם לא מתנהלים נכון עם הכסף תנו לי לייעץ לכם, תשאלו אותי! ויש את אלו שמגדילים לחשוב שאולי בעלי מעלים ממני כספים/מהמר/משלם חובות של הוריו.. כמובן שכלום מכול מה שכתבתי אינו הסיבה ללמה אנו חיים כרגע אצל הוריי. אני מבינה אותך כ`כ כי אני בדיוק בנקודה שלך! עם אותם קשיים פחות או יותר. לכן,

ממשיכה

אז יהיה לך המון מוטיבציה לעשות ולפעול ולסיים דברים בבית. מניסיון שלי אישי זה עובד עליי.

אוייש זה כ`כ מייאש ולא מובן

לכתוב מהפלא`! כתבתי הודעה כ`כ ארוכה והיא נעלמה! אני אכנס לכתוב מהמחשב כשיהיה לי פנאי. סליחה על הבלאגן והבלבול..

בוחליצינה

עונה על שאלותייך מתנצלת על ההתעלמות הארוכה. אני נשואה עם ילדה בת 2 וצריכה ללדת עוד חודשיים ב`ה. אכן הזוגיות שלנו נפגמה מאוד ובמיוחד שאנחנו די שונים בהתנהלות שלנו מהוריי מה שמערים עוד קשיים על הקיים.. אנו גרים בחדר בבית והדירה לא גדולה יש לי עוד שני אחים בבית וכן הקושי ניבט מכול פינה. ב`ה יום יבוא וגם אנו נצא לבית משלנו. לבד! בלי הורים!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המון המון המון בהצלחה ותפילה ענקית שהקב"ה ינחה אתכם בדרך הנכונה
****** לא רוצה להיות משביתת שמחות- אבל חשוב לי להאיר {בתור אחת שהפניות שלה לנוירולוג משפיעות על ההחלטה לתת ריטלין לילדים}: הקונצרטה עצמה היא לא איזה תרופת פלא כידוע לך שתגמול אותך מהתמכרות למחשב... היא רק תעזור לך להיות יעילה יותר כשאת כבר עושה דברים. נסי לעשות לעצמך "טיפול התנהגותי": תערכי רשימת מטלות שאת צריכה לעשות היום (או אפילו רק הבוקר/הצהריים/הערב), תגדירי לעצמך כמה זמן את מתכוונת להשקיע בכל מטלה (מתי תעשי מטלה עד סופה ומתי עדיף שתעברי למטלה הבאה), תסמני מה הספקת ומה לא (סימון
משפיע מאוד על המוטיבציה!), תתני לעצמך חיזוקים כשעמדת במטרות וכדו'. בעז"ה את תגלי שאת מספיקה באותו פרק זמן הרבה יותר ממה שהיית מספיקה בעבר, בגלל ההשפעה הביוכימית של הקונצרטה. אבל הקונצרטה לכשעצמה לא תארוז לך את הארגזים למעבר....
ברכה והצלחה

נעמה92

New member
בהצלחה!!!

שהק"בה יעזור לך, ומהיום תדעי רק אושר, ותזכרי שגם מסע של אלפי קלומטרים מתחיל בצעד אחד קטן, אז נראה שאת עשית כבר המון צעדים... ומעכשו יהיה לך יותר קל, כי הצעד הראשון הוא הכי קשה...

טחג

New member
המון-המון בהצלחה../images/Emo70.gif

שתצליחי בדרך החדשה, וכל הכבוד על האומץ והיוזמה לקחת מהלכים בידים ולהתקדם.

למעלה