שבוע טוב לכולם

sarit32a

New member
../images/Emo9.gifשבוע טוב לכולם

זהו חזרנו אני מצידי עוד....לילדים הספיקו 10 ימים מיוץ לבית. ביומיים האחרונים הם התחילו להתגעגע למוכר והידוע. תחושתי שבחודש וחצי האחרון הם כל הזמן חווים ברצף ובעומס חוויות ועכשיו צריכים מנוחה. זה התחיל מפארק הירדן ומאז רק ממשיך להכרויות חדשות והמון ארועים מאוד חוויתים. החופשה שלנו היתה מדהימה מההיבט המשפחתי, 10 ימים (חוץ מיום אחד בו הם התפנקו אצל אחותי ואנחנו התהוללנו בת"א כמו זוג צעיר) אז 9 ימים של כל הזמן יחד, של מקומות חדשים, הכרויות חדשות, חוויות חדשות, נסיעות המון שיחות, המון התלבטויות וגילוים חדשים. היה חוויה מדהימה. אני רוצה עודדדדדדדדדדדדד
היום הינו בתיבת הדואר והוצאנו דואר בין השאר היתה שם מעטפה ממדינת ישראל. עם אישור לאריאל לחינוך ביתי (זו השנה שלישית). אלון לא קיבל ( התפתחויות ויהיו הרבה מזה בהמשך) שבוע קסום לכולנו

Ella Bella

New member
קודם כל ../images/Emo45.gif על ההתהוללות ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

איזה כייף לקחת פסק זמן כזה מהכל (אנחנו חזרנו מיומיים באילת וקשה לי לחזור לשגרה !! יומיים !!). ובקשר לאי-אישור לאלון
האם זה בגלל שבשבילו זו שנה ראשונה? מה ההסבר?? מאחלת לכם חזרה נעימה וזורמת לשיגרה...

sarit32a

New member
לגבי האישור

לגבי האישור- לא אפרט כאן איתכם הסליחה (כלומר לא בשלב זה) אנו לא קיבלנו הסבר מדוע אלוןלא ואריאל כן דיברתי עם הקצינת ביקור סדיר וידעתי אותה שאלון למרות אי מתן האישור לא יתיצב לבית הספר ןאנו מגישים ערעור על החלטתם. וזו כנראה רק תחילת הדרך. מחר נכין מכתב למנכלית משרד החינוך ולאחראית בצפון על ביקור סדיר. המשך יגיע. היום אריאל החליטה שהיא כן רוצה יום בשבוע בבית ספר אז היא תהיה ביום חמישי ותהיה בשיעור: נושא, נושא, תורה, לשון, ואנגלית. היא כנראה תתחיל בחמישי הקרוב. אלון אולי יחליט שגם הוא רוצה יום בשבוע נראה. עדכונים יגיעו
לילה טוב

איך פועל העניין של יום בשבוע בבי"ס?

איך הילדים האחרים מתייחסים לסיטואציה כזאת? והמורים? ומה היא עושה מבחינת הלימודים-הרי כל הכיתה לומדת את המקצועות האלה יותר מפעם בשבוע ככה שבחלק מהשעורים היא תהיה ובחלק לא ובבית אתם לומדים הרי לפי סדר משלכם ולא לפי נסיון להדביק את ביה"ס אז איך בעצם זה עובד? שיהיה בהנאה ובהצלחה בכל מקרה גם עם אריאל וגם עם אלון.

sarit32a

New member
אז כך../images/Emo6.gif

הילדים בבית הספר (בשנה שעברה) ניסו לשכנע את אריאל לבוא כל יום. אך הבינו שלשווא, אז פשוט קיבלו את זה כמו שזה.ואפילו הביעו קנאה. המורה בשנה שעברה זרמה איתנו נפלא והיה כייף. השנה מורה חדשה ע"פ שיחה איתה נראה שיהיה בסדר הקטע הוא פחות של הלימודים יותר של ההתנסות מהי כיתה. שנה שעברה מה שלמדו בכתה אריאל היתה שותפה והצליחה לזרום גם בשבוע שאחרי. השנה? מקווה שכך יהיה. היא לא עושה ש.ב ואנחנו לא מנסים להדביק את החומר שנלמד אריאל מגיעה וכל שיעור הוא כחוויה בפני עצמה.

מעניין...

וחברתית- היא רואה עצמה שייכת ל"מןסד" המחייב שנקרא כתה? הם רואים אותה כשייכת? איזה תשובות בעצם היא נותנת לעצמה בנושא של למה כן יום בשבוע? מה אתם מרגישים שהקומבינציה הזאת נותנת לה ולכם? יצאו לי הרבה שאלות- לא התכוונתי לחקור

למעלה