שלום לכולם-אני אפרת, שאלה...

efratbas

New member
../images/Emo9.gifשלום לכולם-אני אפרת, שאלה...

איפה אפשר להשיג את העונה הראשונה של האוס? עדיף עם תרגום.....

עם תרגום זה קצת מסובך

אבל את יכולה להזמין אותה מאמאזון / לחכות לשידורים חוזרים / להשיג אותה בדרכים שאין להזכירן על גבי הפורום

Koki Girl1

New member
אופס חשבתי שכתבתי ,אמ בערוץ שלוש

הם עשו פרומו לפרק שיהיה בשבת.. זה נראה ממש מפחיד

Koki Girl1

New member
הוט משהו מוזר ../images/Emo58.gif

רואים אישה מפחידה לא יודעת מה קרה לה אבל זה היה מפחיד היא צעקה כזה והיה כתוב הורים בהפרעה ואז האוס אמר משהו כמה פעמים הלכתם לשרותים כשהיא בכתה או משהו והוא רץ לתינוקת והנשים אותה

Benjamin Turner

New member
yep, that's Forever for ya

לא ראיתי את הפרומו, אבל ממתי בכלל משדרים פרומו-פר-פרק להאוס? לרוב משדרים את הפרומו הכללי ההוא עם הקטעים מסוף העונה הראשונה/תחילת העונה השניה. יוּ עושה שם איזה צעד ללא צליעה, זה די בלופרי. חוץ מזה, אחלה פרק.

Hieros Gamos

New member
איכס, הפרק שאני הכי פחות אוהבת

נראה לי בכל הסידרה
אולי
יותר גרוע מ11 כי הוא גם לא מעניין ב90% מהזמן שלו מבחינת הדמויות וגם החולה עצמה מעצבנת. זה פרק שכשראיתי אותו בפעם השנייה בדקתי את השעון כל הזמן כדי לראות מתי הוא נגמר...

Benjamin Turner

New member
את רצינית?! האוס/וילסון/קאדי, לא

מענין? (זה לא ספוילר, לא להילחץ) לא יודעת, אני די אהבתי (לא כמו פרקי תחילת או אמצע העונה, אבל אהבתי). אם כבר, דווקא מwho's your daddy התאכזבתי (בגלל הפוטנציאל הבלתי ממומש). לא שהוא לא פרק טוב, אבל הוא היה יכול להיות נפלא.

Hieros Gamos

New member
האוס/וילסון/קאדי זה הסיבה היחידה

להשקיע את הזמן בפרק הזה, מעבר לזה, אין בו כלום, וזה לא מספיק זמן. שיעמומון טוטאלי. אני אוהבת את 2X23 דווקא, אבל את צודקת, גם פה (כמו נניח, ב2X11
) יש המון פוטנציאל לא ממומש...אבל לא התאכזבתי ממנו, נהניתי.
בעיקר כי להאוס כואב

Benjamin Turner

New member
ב-211 יש פוטנציאל לא ממומש?

מאיזו בחינה? זה (need to know) פשוט פרק קצת טלנובלי מדי לטעמי. הרבה קטעים שנורא כיף לי לראות כמעריצה של יוּ, אבל רמתם התסריטאית והכימית נמוכה למדי (יחסית להאוס).

Koki Girl1

New member
כן הם לא עושים את זה ! בגלל זה

הייתי בשוק והם עשו את זה דרמטי וזה נראה מפחידדדדדדד
והוא באמת נראה כיאילו הוא רץ כזה

למעלה