שלום...

חןשסק

New member
../images/Emo9.gif שלום...

אני חדשה פה... אני אמנם לא גאה, אבל אני מאוד מעריצה את כל הגאים והגאות על האומץ שלהם. בכלל, אני בעד שוני ואני פשוט נמסה מהשירים והסיפורים פה... אני קוראת פה כבר כמה ימים ואני כל כך רוצה להגיב... כל השירים והסיפורים האלה הם כל כך שונים ממה שאני מכירה- וזה פשוט מקסים אותי! לא הייתי בטוחה אם לשלוח לכאן הודעה, אולי פשוט להיות קוראת מהצד... טוב... בכל אופן, היי לכולם, אני חן ...

חןשסק

New member
אני רוצה לפרסם פה משהו שכתבתי...

צבעים וריחות שוב לילה. שחור, שקט, אך מלא צבע וקולות. מניחה ראשי על הכר, עוצמת עיניים עייפות ומדמיינת אותנו- ישובים על ספסל, מחזיקים יד ביד. ראשי על כתפך, אני כמעט יכולה להריח את ריח הבושם שלך. אתה מזמין אותי לעלות אלייך. נותן לי ורד אדום. אנחנו פותחים את דלת הבית, שומרים על שקט מופתי, משתדלים לא להעיר את הישנים. מתיישבים על מיטה, מתחבקים, אוהבים. תשוקה. מתחברים, נופלים לתהום צבעים. מתנשפים. ריחות מתערבלים, ריח זיעה וריח בשמים. ידיים חובקות, ליטופים, נשיקות. עיניים פקוחות לרווחה, עצומות. דמעות זולגות מעיניי העייפות מתמונות הדמיון- הן יודעות שזו רק תמונה שחוקה, שחוזרת כמו תקליט מדי לילה לפני השינה. אתה רחוק. לעולם לא תהיה שלי. מעולם לא היית. אך בלילות אני עוד שומרת לך מקום בראשי. בתוכי. מוקדש לך.... אתה, שמעולם לא ידעת ומעולם לא תדע.

מורן א

New member
חן ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

הפורום פתוח לכל גולש/ת שחפץ להיכנס ולכתוב. כאן נכבד את כתיבתך ואת מוזמנת להגיב ולפרסם. מורן

מורן א

New member
ולגבי מה שכתבת - מאד יפה בעיניי

ומלא רגישות - אני בכל אופן נהנתי מאד מהקטע שהעלית פה. מקווה שתמשיכי ותפרסמי עוד
מורן

חןשסק

New member
תודה על התגובה ../images/Emo9.gif

ואני יודעת שזה פתוח לכל מי שרוצה לכתוב פה- אבל עדיין... חחחח... הרגשתי צורך לכתוכב את זה, לא יודעת למה...

femfatal

New member
ברוכה הבאה...:)

אהבתי את הקטע שכתבת,בשלב מסוים הצלחת באמת להעביר תחושה של מערבולת צבעים וריחות,ולקראת סוף הקטע זה מעט דעך...אמנם הקטע לא היה ארוך אבל קיוויתי שימשך:) אשמח לקרוא אותך שוב!

מורן א

New member
חן אני מסכימה עם ציפי - כן ירבו....

כמותך
. אני מחכה לקרוא עוד מיצירותייך. מורן

למעלה