של מי הטוסיק הזה.. חההה יש לי וידוי טוסיקים אני מזהה לא רע 10 מתוך 16 חחחחחחחחחחחח וואי
T tairon New member 28/12/02 #1 ../images/Emo9.gifשל מי הטוסיק הזה.. חההה יש לי וידוי טוסיקים אני מזהה לא רע 10 מתוך 16 חחחחחחחחחחחח וואי
../images/Emo9.gifשל מי הטוסיק הזה.. חההה יש לי וידוי טוסיקים אני מזהה לא רע 10 מתוך 16 חחחחחחחחחחחח וואי
M Mוניk New member 28/12/02 #3 ראתי שם את הטוסיק שלי זהההההה עם התחתון המנומרררררררר היקקקקקקקקקקק חחחחחחחח מוניק
א איירישקרמה New member 28/12/02 #6 13/16 ואני אפילו לא מסתכלת על תוסיקים של בנות,. אבל למה אין כזה עם תוסיקים של בנים???? מה זה האפליה הזותי??? ואם כבר בתוסיקים אנחנו עוסקים, אולי מישהו יודע באיזה עוד סרט אפשר למצוא את פול ווקר, מהסרט "לעולם אל תשחק עם זרים"?
13/16 ואני אפילו לא מסתכלת על תוסיקים של בנות,. אבל למה אין כזה עם תוסיקים של בנים???? מה זה האפליה הזותי??? ואם כבר בתוסיקים אנחנו עוסקים, אולי מישהו יודע באיזה עוד סרט אפשר למצוא את פול ווקר, מהסרט "לעולם אל תשחק עם זרים"?
א איירישקרמה New member 28/12/02 #10 נו מרוב התלהבות קראתי ממשאלות ליבי וחוץ מזה, I´ve been looking 4 it in all the wrong places אז?