שרשור הכרות

DoLi it is Me

New member
הכל מאהבה חמודה

ובגלל שאני כ"כ אוהבת אותך ישמצב שאת משאילה לי לכמה שנים את התופים שלך? סתאם סתאם חח

noy flat

New member
XDDD

שם: נוי גיל: 12 תאריך לידה: 5.4.95 מקום מגורים: גבעתיים קצת על עצמך: אוהבת את מקפליי... פייבוריט: דאגי!! תמונה שלך: לא היה לי כוח למצוא תמונה טובה...

noy flat

New member
לא שמתי לב לדברים שצריך להוסיף...

מסנג'ר: אייןן איסיקיו: 370454762 שיר מועדף של מקפליי: אמממ... השיר הראשון ששמעתי שלהם... דאון ביי דה לייק (אין לי כוח לאנגלית...) איך הכרת את מקפליי: אמממ נראה לי שראתי כתבה שלהם בראש 1 וחשבתי שהארי ודאגי ממש חמודים (כי הייתה תמונה שבו דני וטום נראו כמו קופים) אז התחלתי להוריד כל מה שמצאתי באימיול ואהבתי...

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifwoohooo!!!XD

שם: אור גיל: 17 תאריך לידה: 7.4.90 מקום מגורים: צורן קצת על עצמך: ממ....היום אני אימפולסיבית (נו, ערן תמידדד צודקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) פייבוריט: דני
תמונה שלך: נההה

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנו 'במת....

מסנג'ר: מסרים איסיקיו: מסרים (אח"כ מוסיפים אותי מלא אנשים שאין לי מושג מי הם D:) שיר מועדף של מקפליי: וואוו נו קשה לבחור!!!!! כרגע זה silance is a scary sound איך הכרת את מקפליי: מממ..חברה..אני חושבת...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D::

שם:אריאל גיל:14 תאריך לידה:9.6.93 מקום מגורים:הרצליה D: קצת על עצמך:אריאל, בת 14 מהרצליה, חולת כדורסל ומוזיקה, יודעת לנגן בתופים וגיטרה. הומ זהו. פייבוריט:דאגי וטום
תמונה שלך:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמוסיפה

מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:346208918, מתחברת פעם ב70 שנה שיר מועדף של מקפליי:Room On The Third Floor,Not Alone איך הכרת את מקפליי:שמעתי את That Girl באיזה שוקס של מישהי ואמרתי-וואלה שיר יפה, נוריד שירים. וככה הכרתי אותם D:

מאיושSP

New member
חוווופש D:

שם: מאי גיל: 14 וקצת תאריך לידה: 16.5.93 מקום מגורים: רעות (ליד מודיעין נו) קצת על עצמך: ריקוד וגיטרה זה החיים שלי.=] אני ילדה תלותית, קנאית ברמות מטורפות ואין מצב תראו אותי איפהשהו בלי מוסיקה:) אה, ואני אוהבת את כלל סוגי המוסיקה בעולם. פייבוריט: דנייייייייייייייייייייייי.
תמונה שלך: המפ, הימנית עם הקשת.
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 281940018 שיר מועדף של מקפליי: אין ממש.. אני מטורפת על כולם=] אבל בעיקר בבל ווראפ, טרנסי, TCFC איך הכרת את מקפליי: דרך הסרט ג'סט מיי לאק שראיתי שנה שעברה |D|

talosh1234

New member
אנייי

שם:טל :] גיל:14 תאריך לידה:14.7 מקום מגורים:שוהם קצת על עצמך:לא'דעתת מה שבטוח לא פקצה.. נותה לצד של פריקית.. לא מוגזם :] פייבוריט:דנייי=סקסססססססססססססססס תמונה שלך: --->דיי מכוערת לא נורא מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:267062084 שיר מועדף של מקפליי:no worries איך הכרת את מקפליי:דרך אחותי... שהיא דרך הסרט :]

YuvalJones

New member
מי [ME]

שם: יובל. יובע-לי, יובלי, אמורי ועוד מליון.. גיל: קרובה ל-12. תאריך לידה: 19.11 מקום מגורים: רמת גן. עיר הפשע והסמים. [סתם, רק פשע. ואפילו הוא מתבצע בגבעתיים.] קצת על עצמך: אמ.. אני רוקדת[השנה לא.], אני מנגנת כבר כמה חודשים על גיטרה עם עודד שחר[המתופף ב'תעויוט' של אביב גפן, מלמד את אחשלי תופים. במקרה גם לאחשלי קוראים אביב גפן] אמ.. אני מאוד חברותית, ונחמדה. ו.. לאיודעת. ^,^ פייבוריט: דניבוי 3>__3> תמונה שלך: אין לי במשתמש הזה נורמליות. אמכם הסליחה ואביכם התודה. [חא! איזה מושפעת אני מהפיג'מות..]

YuvalJones

New member
הוספה*

מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 336089742 שיר מועדף של מקפליי: נמ.. וואי יש מלאא =0 איך הכרת את מקפליי: כעיקרון ראיתי באיזה בלוג ממש מזמן תמונה של דאגי[מ-2004] ואז לירון[lironpoynter] הכירה לי אותם לעומק... וכך התגלגל הסיפור ובלהובלהובלה.

LironPoynter

New member
ילדה אפשר להוסיף אותך? ../images/Emo6.gif

כבוד לי שהכרתי לך אותם. ולהזכיר לך שאמרת שדני נראה כמו חמור בתמונה הראשונה שהראתי לך שלהם?XD

YuvalJones

New member
איבל! [כמו ג'וש חאחאחאא]

מאני יעשה שהוא דפק שם חיוך נורא.. איך לומר.. גדול?! חחח 3> דבריתי.

גאד!! אפילו אמא שלי מושפעת מהם XDD ראיתי אותם

חיחי בדיוק לפני הבגרות בתנ"ך XDDDDDDDD כי הרי עודד גר קרוב אליי ונו.. זה סיפור ארוךP:

למעלה