שרשור הכרות

a little fairy

New member
עונה...

שם: אלמוג גיל: 15 תאריך לידה: 16/4/92 מקום מגורים: חיפה קצת על עצמך: אממ אני פריקית של מוזיקה אממ אני כותבת שירים אהה גיליתי שאני פרפקציוניסטית
פייבוריט: דאגי והארי
תמונה שלך:אני לא מצליחה... מסנג'ר: אין איסיקיו: אין שיר מועדף של מקפליי: וואוו הרבה אין לי כוח לכתוב... איך הכרת את מקפליי: מjust my luck

rachel malasa

New member
אני D:

שם:רחל גיל:13 וחצי תאריך לידה:23.11.1993-בדיוק שבוע לפני דאגי. מקום מגורים:ראשל"צ סיטי! קצת על עצמך:אני ילדה כפי שאתם מבינים-אהה - רוקדת,מחשב,אמטיוי,וזהו נראה לי. פייבוריט:דאגי..! תמונה שלך:אני בתגובה מהירה

rachel malasa

New member
המשך.

מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:213693879 שיר מועדף של מקפליי:THET GIRL,TCFC,TRANSYLVANIA איך הכרת את מקפליי: דורית (doli it is me) השמיעה לי את אשר עןרך את transylvania בפלאפון שלה,נגנבתי,הורדתי,ומשם היסטוריה.

אני../images/Emo9.gif

שם: שני גיל: כמעט 15 תאריך לידה: 24.10.1992 מקום מגורים: XX קצת על עצמך: מנגנת על גיטרה, רוקדת בלט וצופה גאה חחח פייבוריט: דאגי
תמונה שלך:
מסנג'ר: XX איסיקיו: XX שיר מועדף של מקפליי: TCFC איך הכרת את מקפליי: דרך באסטד(
)

MyTearsDontFall

New member
באיחור של האיחור של האמא של האיחורים XD

שם: עדי גיל: תכף 15 תאריך לידה: 15.10 מקום מגורים:מודיעין קצת על עצמך: ממ. אני כוסיתאשמגיל6 XD ~ לא.~ פייבוריט: אין, כאילו יש, בערך, דני. תמונה שלך: נמנמנמנ =\ רציתי תמונה מאילת אבל לא העלתי מהמצלמה. מסנג'ר:[email protected] איסיקיו: מי משתמש בדבר הזה?! -_- שיר מועדף של מקפליי: נמנ אין. איך הכרת את מקפליי: מזמן אוווווווווווו. מראש1 XD

למעלה