שרשור המלצות

always be me mc

New member
../images/Emo9.gifשרשור המלצות../images/Emo220.gif

נמאס לי כבר להכביד על שרשור ההתפקדות וכיוון שיש לי מצב רוח טוב ומצב רוב להמלצות חשבתי שיהיה נחמד לפתוח שרשור כזה אז הנה אני פותחת. בשרשור זה אתם כאמור מוזמנים להמליץ על כל דבר שאתם אוהבים וחושבים שגם האחרים עשויים לאהוב זה יכול להיות שיר, סירטון מצחיק/מפחיד/יפה, ספר, סרט, ציטוט, תמונה וכו' אז למה אתם מחכים? הוסיפו המלצה

spelling

New member
אדם ממליץ!

ציטוט "where there is a will there is a way!" (כשיש רצון יש גם דרך)-כשמשננים אותו המון מאמינים בו אני רציני!!!!!! תשחקו במשחק של קודקוד "טיסה 501" זה כזה כיף!!!!!!!! תשמעו ת'מוזיקה הבאה..היא קצבית וכיפית! http://www.youtube.com/watch?v=YQQokcoOzeY

always be me mc

New member
אחלה ציטוט../images/Emo127.gif

ציטוט מעולה
ובאמת כל כך נכון(ולא רק בהקשר של לימודים אלא גם בהקשר של אהבה{יענו של מציאת פשרה בין בני זוג למשל}, עבודה, חברים, משפחה וכו') באשר למשחק אז אם אני אזכור אני אנסה בהזדמנות
(המ אולי בסוף השבוע? נראה :) ) ובאשר למוזיקה אז המוזיקה נחמדה(לא מהממת כי לדעתי זה דיי חוזר על עצמו וזה לא בדיוק הטעם שלי), הקליפ החמוד ואהבתי את הבחור עם המעיל האדום, חולצה צהובה ומכנסיים כחולים בגלל שהוא מזכיר את אתם יודעים מי
ו
על ההמלצה וההשתתפות

always be me mc

New member
ברצוני לתת ברשותכם המלצה על דיסק../images/Emo220.gif

הדיסק של ג'ורדין ספארקס שקניתי היום בתו השמיני
הדיסק כאמור עלה כ-59.90(נראה לי), הוא מכיל כמובן את שיר הניצחון שלה מאמריקן איידול 'This Is My Now', שלושת הסינגלים שהוציאה עד כה("Tattoo", "No air", "One step at a time"), ועוד 9 שירים נוספים :) הדיסק נכנס לז'אנר הR&B ולמרות שאני לא חושבת שג'ורדין מחדשת לנו משהו בעולם הזה אבל המוזיקה בדיסק הזה בהחלט קצבית, עדכנית, זורמת ויפה ובעלת פן נשי במיוחד
(קצת חבל בקטע הזה לא? מה עם המעריצים הגברים?) אומנם יש גם קיטש בשירים אבל אני לא חושבת שזה מפריע להנאה מהמילים באופן כללי, מהקצב והקול היפה של ג'ורדין ואגב שירים, אתם יודעים אין את המלים לשירים בחוברת וחבל אבל העטיפה עוזרת להתגבר
המ עכשיו באשר לשירים מהדיסק שאני ממליצה ואוהבת אז כמובן שכדאי לשמוע את כל הדיסק כי כל שיר מיוחד וג'ורדין שרה בו באופן מיוחד ויפה אבל אם אתם רוצים המלצה ספציפית אז כדאי לשמוע: *No air - > כי זה עדיין שיר מאוד כיפי, מדליק וקצבי ואם לא תחרשו לו תצורה אז תהנו ממנו כל פעם שתכניסו את הדיסק
*Tattoo- > עוד שיר כיפי אשר אומנם הוא בטח ידבר רק לבנות כי הוא קיטשי ודביק כמו מסטיק אבל לדעתי הוא שווה שמיעה בכל מקרה למי שרוצה משהו קליל
*Next To You - > עוד שיר קליל ופשוט שמבוצע בצורה יפייפיה ע"י ג'ורדין לבדה
ויודעים מה? לדעתי גם בנים יכולים להתחבר אליו
*God loves ugly - > אומנם השם נשמע דבילי ומרתיע אבל השיר דווקא מדבר על נושא מאוד עמוק, על נושא של חוסר בטחון, של הרגשה של כיעור אבל עם השלמה וגאווה בסוף. *Permanent Monday - > בלדה קורעת לב, אז אם אתם רוצים לשמוע את ג'ורדין צועקת ומפגינה את קולה הגדול תשמעו תשיר הזה, הוא בהחלט בשבילכם
*This Is My Now -> שיר אופטימי ביותר שמדבר על רגע בזמן שבוא אתה מרגיש מנצח ומרגיש כאילו יצא ממך משהו ולשם שינוי זהו לא שיר אהבה אלא שיר שמדבר על מסע ולכן נראה לי גם הבנים יתחברו
ואלו כמה שירים שאהבתי
אומנם אהבתי יותר אבל אין לי כוח לפרט אז תצטרכו לשמוע לבד אבל מה שכן אם אתם רוצים שירים שבאמת מיוחדים מבחינת מנגינה ואווירה אז נסו את Freeze, Shy boy, Now you tell me, Young and in love (היואנג אנד אין לוב ושאי בוי מזכירים לי מבחינת סיגנון קצת תמוזיקה העכשווית של בריטני/מדונה אז אולי כדאי למעריציה לשמוע אותם). הם וזהו, שלי אני באמת מקווה שתקני ותהני מהדיסק כי אומנם לדעת כמה אנשים הוא צפוי אבל לדעתי הוא מהנה ויש בו משהו לאהוב
וזו סוף החפירה כלומר ההמלצה שלי חח כמובן שאתם לא צריכים לחפור כמוני, אני פשוט מתלהבת על הדיסק החדש

Harpush

New member
שמחה שאת נהנת,

כשאגיע הביתה אני אשמע ואגיד לך את דעתי

always be me mc

New member
למה לשמוע כשאפשר לחרוש?../images/Emo3.gif

ברצינות בדיסק הזה לא חסרים שירים טובים ומעניינים

חח..אני לא דייקנית ממש

הסיכוי שאני אלך הוא גדול,השאלה מתי אני אלך חשובה יותר..
בימים הארחונים והבאים אני עסוקה עם בעיות משפחתיות ,אז אני לא חושבת על למצוא זמן וללכת לקנות דיסק.. אבל אני מקווה שאולי לקראת סוף החופש/תחילת שנה אני אקנה אותו..

Harpush

New member
טוב :)

להקות שאני שומעת הרבה לאחרונה : Arctic monkeys "הרביעייה משפילד" אם אני לא טועה הם התפרסמו באינטרנט, הם בראש המצעדים בבריטניה, ואני פשוט מתה עליהם אז תשמעו!
השיר שהייתי ממליצה לכם לשמוע זה "fake tales of San Francisco" The libertines פיט דוהרטי וקארל ברט פתחו להררה שנהייתה לאחת הלהקות המפורסמות והמצליחות (למרות שבישראל פחות מכירים אותם.) הם התפרקו אחרי סיפור דיי מענין שאם מישהו רוצה לשמוע אין לי בעיה לחפור
אבל הם מעולים והם היו (ועדיין) מהלהקות המובילות בבריטניה בז'אנר! הייתי ממליצה לכם לשמוע את "You cant stand me now" Babyshmables הלהקה שפיט דוהרטי פתח אחרי שהליברטינז התפרקו יש להם שני דיסקים, אחד מהם פשוט מזעזע, אבל באמת, זוועתי. והשני פשוט מדהים, אני אישית לא מאמינה ששני הדיסקים באו מאותו המקום. פשוט מוזר. בקיצור הייתי ממליצה לכם לשמוע את " Fuck forever" Dirty Pretty Things הלהקה שקארל ברט פתח אחרי שהתפרקו הליברטינז, הם הוציאו שני דיסקים שכיף לשמוע, ושירים ממש מדבקים! בקיצור, תשמעו את "Bang Bang Your Dead" ואם בא לכם לשמוע את השיר רק כדי לראות אם אתם אוהבים כדאי לכם לחפש ביוטיוב, כי יש לשירים האלה גם קליפים נחמדים. + אם בא לכם שאני אשלח לכם שירים של הלהקות הנ"ל פשוט תשלחו מסר :) ועוד המלצונת, האתר Last.fm, אם אתם שומעים הרבה מוזיקה ורוצים שתדעו למי יש טעם דומה, איזה שירים הכי נשמעים וכו'. זה ה-אתר. יש שם הכל אני מכורה אליו כל כך! הנה העמוד שלי. בקיצור שווה לאללה. יאללה חפרתי! ביי

always be me mc

New member
טוב בקשר לשירים שהמלצת...

אז אחרי שמיעה של כל השירים הגעתי למסקנה שאני פשוט לא אוהבת אותם. הקצב בשירים אומנם מאוד נחמד ומדליק אבל המילים והזמרים הם פשוט אסון לדעתי. הם צועקים, שרים על אלימות, ילדותיים, פסימיים ואני חושבת שאיבדתי את אוזן ימין... בקיצור לא לטעמי אבל החיובי שיצא מזה הוא שעכשיו לפחות אני יודעת שהטעם המוזיקלי שלנו שונה לחלוטין(אלא אם כן ג'ורדין ספארקס מעניינת אותך ואז לפחות יש דבר אחד ששתינו אוהבות
). אבל תודה שחלקת
משעמם זה לא היה

Harpush

New member
אני לא מבינה איך אפשר לא לאהוב אותם,

מי זה ג'ורדין ספארקס?

Harpush

New member
אה איזו מפגרת! זו ההמלצה מלמעלה!

ולא, לא ממש אהבתי אותה P:

always be me mc

New member
אפשר אם לא אוהבים את הסיגנון המוזיקלי הזה

ואם לא אוהבים את הקול שלהם ואני לא אוהבת. ככה זה.

Harpush

New member
כן נו זה היה ברוח טובה וזה P:

זכותך לשמוע מה שבא לך ;)

spelling

New member
ברצוני להמליץ מה"לא" לעשות!

אל תראו תטקס פתיחת אולמפיאדה כמוני!זה משגע אותכם בסוף! ובקטע של המשלחותץ שהוא שעתיים עומדות על המסלול הליכה מלא סניות שקופצות ומוחאות כפיים אבל שעתיים??מה הן בולעות שם בטריות??
והמשחקים שהיו בבוקר בשחיה ובג'ודו
ואל תתעסקו עם תימניות עצבניות..יכאב לכם בסוף

Harpush

New member
האמת, גם אני תהיתי איך לעזאזל הן קפצו שם

איזה שלוש שעות יאללה איזה חרא עבודה הם מצאו

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי
ואל דאגה לא ראיתי את הטקס :)(משחקים
טקס
)

מתנגדת../images/Emo70.gif

באתי להמליץ כן לצפות במשחקים,לתת תמיכה מהבית לשחקנים ההמעוים ששלחנו, היום התאכזבתי קשות אחרי שגל יקותיאל (ידעתם שהוא וטרינר?,וטרינר חתיך.חח
)שיחק מעולה מתשע בבוקר אני רואה אותו בוכה וצורחת בשבילו עם עוד כמה שכנים
ובסוף בסביבות2:15 בצהרים בוכה שזה נגמר רק מקום 5
אבל משהו טוב יצא מכל הצפיה בערוץ 1(מלבד הריטיינג שהם קיבלו מאיתנו
)בנושא התעמלות הקרקע אנחנו בגמר עם אלכס שטיילוב ,וגם בשחיה היינו קרובים מאוד
אבל רחוקים
..מאכזב מאוד,נקווה שמחר יהיה יותר טוב
..אגב השידורים מתחילים בחמש בבוקר-אבל אין מצב שאני קמה לראות את זה בחמש
.. אז לא כמו אדם אולי זה קשה לצפיה,אבל זה מאוד מאוד יפה
-אני מורידה את הכובע ומודה-זה לפעמים משעמם
חח. ומשהו מאוד חמור שהרגיז אותי,היום בשחייה,האירננים פשוט ויתרו על משחק ..ולמה
כי אנחנו היינו שם,שיתביישו לעצמם-או בעצם יותר טוב-פחות אחד יותר נחמד
.. מענין מה יקרה בימים הקרובים עם כל ההתפתחויות האחרונות