תגידו .. זו רק אני או שממש מרגישים פה כמו בבית
S Shakira paradise New member 2/6/03 #1 ../images/Emo9.gif תגידו .. ../images/Emo105.gif זו רק אני או שממש מרגישים פה כמו בבית
L LaUFmAn New member 2/6/03 #2 חיחיחוחו../images/Emo70.gifזו לא רק את../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif גם אני מרגישה פה כמו בביתתת!!!!! חיחיחוחו וזה רקקק בגלל האנשים המקסימים מדהימים ביותררררר שיש פה **התחנפות קלה לא הזיקה עוד לאף אחד ** לא ב'מתתתתת אני מרגישה פה ממש טוףףף וממש כמו בביתי הקט חחחחח ועוד אומרים שהביצפר שלנו זה ביתנו השני פחחחחח אז זהו שלא
חיחיחוחו../images/Emo70.gifזו לא רק את../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif גם אני מרגישה פה כמו בביתתת!!!!! חיחיחוחו וזה רקקק בגלל האנשים המקסימים מדהימים ביותררררר שיש פה **התחנפות קלה לא הזיקה עוד לאף אחד ** לא ב'מתתתתת אני מרגישה פה ממש טוףףף וממש כמו בביתי הקט חחחחח ועוד אומרים שהביצפר שלנו זה ביתנו השני פחחחחח אז זהו שלא
B BACKSTREET GIRL1 New member 3/6/03 #3 זה לא רק את כשאני נעדרת מפה אפילו ליממה או שעות ספורות אני מתגעגעת ודואגת להשלים את חסרוני בהודעות ממרינה שמעבירה מסרים הפורום הוא הבית השני שלי יש לנו פה אחלה מנהלת אחלה אנשים ומה עוד חסר
זה לא רק את כשאני נעדרת מפה אפילו ליממה או שעות ספורות אני מתגעגעת ודואגת להשלים את חסרוני בהודעות ממרינה שמעבירה מסרים הפורום הוא הבית השני שלי יש לנו פה אחלה מנהלת אחלה אנשים ומה עוד חסר
P perrinat New member 3/6/03 #4 ../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif../images/Emo103.gif אנחנו משפחה ויש אפילו שימים קוביות כוכבים כדורים פרחים תמנונים תוכים נשיקות וקסמים חיחיחיייייייי....... איזה כיף לנו
../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif../images/Emo103.gif אנחנו משפחה ויש אפילו שימים קוביות כוכבים כדורים פרחים תמנונים תוכים נשיקות וקסמים חיחיחיייייייי....... איזה כיף לנו
M michalas New member 3/6/03 #5 בטח בית../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo86.gif אתם יודעים שכשאני בבי"ס אני מדברת על כולכם ועל הפורום בכללי מלאאאאאאא חברות שלי כבר מכירות פה את כולם בהחלט כיף לנו
בטח בית../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo86.gif אתם יודעים שכשאני בבי"ס אני מדברת על כולכם ועל הפורום בכללי מלאאאאאאא חברות שלי כבר מכירות פה את כולם בהחלט כיף לנו