תתחדשו על הפורום..אבל...

../images/Emo9.gifתתחדשו על הפורום..אבל...../images/Emo182.gif

אבל אני באמת לא מבינה מה זאת אומרת להיות מקובלים או לא מקובלים כאילו [ולא בנימה סנובית], אני כן מבינה מה הפירוש של זה אבל זה באמת כל כך חשוב??? זה כל כך חשוב להיות מהחברה "המקובלים" ולנסות כל הזמן להיות מקובלים? לא עדיף להיות בחברה שלך? עם קבוצת החברים הקטנה שלך?

דיתוּש

New member
אף-אחד לא עושה העדפות...

תקראי את הודעת המנהל, קודם כל. דבר שני, אף-אחד פה אומר "פורום למקובלים בלבד", פשוט פורום בו אנשים יכולים לבטא רגשותיהם בנוגע למעמד חברתי, לעזור לאחרים, לייעץ, לדבר עם חוויות בנוגע למקובלים/לא מקובלים וככה בכלל...

cami y luly

New member
ממש לא!!

כדי לא להיות מה שנקרא "חנון" ו"לא מקובל" אתה פשוט צריך להתייחס נורמלי לאנשים לדוגמה ילד מהכיתה שלי: הוא מתנהג חרא לאנשים, מקלל והוא רוצה שירביצו לו - הוא ילד חנון ומגעיל וכשאני אומרת חנון אני לא מתכוונת לחרשן או חכם... הוא פשוט ילד מעצבן!!! כמעט העפתי עליו כיסא וכל השכבה שונאת אותו! אז אם אתה רוצה לדעת איך להיות "מקובל" אז תשאל אותי במסר ואני אתן לך כמה עצות טובות (פעם גם אני הייתי כזאת... חחח-אני מחורפנת עכשיו אז על תתייחס למה שאני כותבת עכשיו) ביי

חיחי, מתוקה ../images/Emo9.gif

את צודקת, להיות מקובלים ולא מקובלים זה לא הדבר הכי חשוב, מה גם שהוא לא קיים באופן אבסולוטי ככל שגדלים, לא ברמות שהוא קיים בגילאים צעירים יותר לפחות, אבל הוא עדיין שם, אי אפשר לטאטא את העניין הזה מתחת לשטיח ולהגיד שהוא נעלם. יש לא מעט בני נוער או אף מבוגרים שחשים דחויים ולא אהובים, בגלל מה שעובר עליהם כרגע במקום בו הם לומדים, עובדים או מתגוררים, או אף במשפחה, או בגלל טראומה כלשהי או העוול שנעשה להם כאשר הם היו צעירים יותר, ביסודי למשל. אנחנו כאן באים לדבר על מה שמפריע, כל אחד יכול לשתף אותנו במה שהוא חושב על העניין הזה של המקובליזציה, או בכלל. ברור שעדיף להיות בחברה שלך, לא צריך להתקבל תמיד על כולם, כי כפי שכתבתי באחת ההודעות כאן, נדמה לי - פעם שמעתי משפט מאוד חכם: "מי שינסה לרצות את כולם, בסופו של דבר לא ירצה אף אחד." וזה מה שאנחנו באים להגיד כאן. שזה בסדר אם יש מקומות שאנחנו לא אהובים בהם, או לא אהובים בהם עד הסוף, אנחנו צריכים להתמודד עם זה ולא לנסות ללקק כל הזמן ל'מקובלים' יותר או לשלטונות מעלינו, זה בסדר וזה לגיטימי אם יש לנו דיעות שונות או התנהגות שונה בכל מיני תחומים... אסור לנו שאחרים יכתיבו לנו מה לעשות, מה לא לעשות, איך להתלבש, כיצד להתנהג וכו'. מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מדי עם מגילת האסתר שלי
ובכל מקרה, נשמח אם תישארי כאן עמנו.

למעלה