מעופף..

shir828

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo32.gif מעופף..

כל מה שלא קשור לפורום לשרשר לכאן..
תגידו, מישהו שם
איזה אירוני השיר "על שפת הכנרת (בסנדליים)" עכשיו?! תראו את המילים..: "שמה גז הילוך ראשון עוד שעתיים בצפון. הנה נמחק עוד קמט מהלחי מתחייך לו בכי בגרון ומתגלגל אל הלשון פותחת רדיו להקשיב זו תחנה שלא קולטים בתל אביב. ואדי ערה משמאלי יד מונחת על שלי. מאחורי עוד יום אחד מתוח ים אחד מלוח שיר שנמרח על השולחן מול המטבח וזה בסדר להיות שותק, עוד נתקרב ככל שנתרחק. ושם בתל אביב רחוק מהעין שוכב על המיטה אחד שאוהב עדיין בקיץ שעבר הייתי מאושרת מבוקר אחד איתו לבד בסנדלים על שפת הכינרת. במכונית על מאה חמישים, יש שיר שכבר העיר את הכבישים. לוקחת סיבוב באמצע החלטה, לא לאבד שליטה, כבר כמה זמן שכל החיים בבלגאן פתאום הלילה מטפטף הקיץ הזה מזמן צריך להישטף. ושם בתל-אביב רחוק מהעין שוכב על המיטה אחד שאוהב עדיין בקיץ שעבר הייתי מאושרת מבוקר אחד איתו לבד בסנדלים על שפת הכינרת שם רחוק מעיננו אולי לא נרדם, אולי חושב עלינו. בקיץ שעבר לא הייתי מתארת אותי ואותך מול הזריחה מאושרים. נוסעים לכינרת שמה גז הילוך ראשון עוד שעתיים בצפון. הנה נמחק עוד קמט מהלחי מתחייך לו בכי בגרון הנה חולף עוד זיכרון איך שיר יודע להכאיב. זו תחנה שלא קולטים בתל אביב." כלומר, שימו
עד כמה זה אירוני לתקופה הזאת כי עכשיו אי אפשר להגיע לצפון והיא שרה על בדרך לצפון..

קצת...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם- "זו תחנה שלא קולטים בתל אביב" אם לא תתייחסו לזה בתור תדר ברדיו זה כמו הבועה התל-אביבית...

Rachel47

New member
טליהיא שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

האמת אני לא ממש יודעת מה בדיוק אומרים במקרה כזה כי זה לא נקרא כל כך "החלמה מהירה"..או שכן בעצם
אנשים... לטליהיא הייתה שריפה בבית החמוד שלה (הוא באמת אחד החמודים שראיתי) לבית שלום למי שדואג את רוב הנזק ספגה דווקא..מנהלתנו היקרה היא עכשיו באיכילוב עם תחבושות מחכה שהרופאים יבדקו אותה וישחררו אותה (גם היא וגמני לא הבנו למה משחררים אותה כל כך מהר..אבל נו..שוין) היא מוסרת לכם ד"ש ושבסה"כ היא בסדר..רק כמה כוויות
*צחקוק מאולץ* נשרף לה קצת השיער והיא נכוותה גם בפנים מסכנה שלי
שיעבור מהר
וברגע שאת יכולה כנסי ותכתבי כאן הודעה מסודרת כי אני שמעתי רק חצי סיפור וגם הייתי נסערת כידוע לך (המשמרת הזאת
..עוד אחת כזאת ואני מתאבדת ברצינות) אז תבואי ותספרי מה היה בדיוק טוב
כולם לשרשר לכאן חיבוק לטליהיא

אוי../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני מקווה שהיא תהיה בסדר
כוויות רציניות?

Rachel47

New member
היא בדרך הביתה עכשיו../images/Emo15.gif

שאלתי אותה אם הכוויות רציניות והיא אמרה שהיא לא יודעת לא אמרו לה מה הדרגה.. היא על כדורים משככי כאבים והרוב לא כואב לה..רק איזורים קטנים.. מקווה שיהיה טוב טליהיא שלנו..היא שורדת

Rachel47

New member
חחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

כן עם אש והכל הבנתי שלא היה נזק רציני לבית עצמו כי השריפה הייתה בכיור (איזה מקום מוזר לשריפה
) והיא נכוותה כשהיא ניסתה לכבות את השריפה דיברתי איתה עד עכשיו היא כבר נכנסה הביתה לא בטוח שהיא תוכל לכתוב משו רציני..יש לה תחבושות על הידיים
אמרתי לה שתיכנס ותעשה מאמץ קל לכתוב אפילו 2 אותיות..

אבל בכיור יש מים../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

n i t z a n15

New member
../images/Emo2.gif אני מקווה שהכל בסדר../images/Emo70.gif

טליהיא הכל בסדר
חיבוק גדול ממני
וגם נשיקות

חזרת עכשיו ממיון../images/Emo201.gif

לוקח לי זמן לרשום כי שתי הידיים שלי חבושות מהמרפק עד האצבעות כולל. מה שקרה זה שהדלקתי גז כדי לחמם משהו על האש והוא לא נדלק, אז כיביתי והדלקתי שוב ומה שקרה זה שיצטבר כנראה גז באוויר... מעל הכיור ופתאום הכל בער.... עכשיו יש לי כיור ממש גדול, זה היתה אש ענקית, בחיים לא ראיתי אש כזאת.. ישר סגרתי את הגז ופתחתי את המים, בלי לחשוב בכלל שאני שורפת את עצמי.. בבית לא קרה כלום... נשרפו קצת כמה כלים בכיור (מזל שלא היו הרבה) השכנה החמודה שלי ישר עזרה לי הביאה לי קרח ומים ועזרה לי להתאושש, לקח לי לפחות חצי שעה אם לא שעה עד שהבנתי שאני חייבת ליסוע למיון, כי אני פשוט עם כאבי תופת.. בהתחלה בכלל לא הרגשתי את הכאב.. זה בא בשבלים... ואז הראיתי שיד אחת שלי ממש שרופה, בוערת מבפנים.. (רשמו בגיליון שלפוחיות 8 ס"מ.. לא יודעת מה זה אומר) וביד השניה כוויות פחות חמורות אבל עדיין שורפות ולקח קצת זמן עד שקלטתי שנשרף לי השיער
.. לא הרבה, אבל עדיין... נשרפתי גם בגבה וגם בריסים בעין אחת... בקיצור הרופא עיניים אמר שהוא לא רואה משהו ממש חמור... וחבשו לי את שתי הידיים.. והיו ממש נחמדים אליי במיון. הגעתי ממש במצב שלא יכולתי לנשום מרוב כאבים וזה אחרי שלקחתי כדורים לכאבים. בכל מקרה הכל בסדר עכשיו, אני אצטרך בטח כמה ימים להחליף חבישות כל יום והרבה כדורים לכאבים, כי אמרו לי שם שיהיו לי כאבים ממש חזקים בימים הקרובים וביום חמישי יש לי תור לפלסטיקה.. שרק זה הפחיד אותי קצת.. כי זה אומר שיש ממש נזק לעור... בכל מקרה זה יכול היה להגמר הרבה יותר רע.. אם לא הייתי מספיקה לכבות את השריפה בזמן ואם העין שלי היתה סופגת ממש פגיעה וכמובן כוויות בפנים... בקיצור, יצאתי בנס... (צריך תמיד לראות את הצד החיובי בכל דבר). אז רייצ'ל תודה נשם ותודה למי שדאג, באמת שהכל בסדר, לא הייתי חושבת בכלל לספר לכם את כל זה.. אבל התחילו שאלות.. אז הנה כל התשובות אני מקווה בקשר למי ששלח לי מסרים, לא יודעת מתי אני אענה כי קצת קשה לי לכתוב, נראה מה יהיה מצבי מחר... שתבינו שבשיא הכאבים נכנסתי לפה לרשום לכם הודעה שאין תוכנית מחר כדי שאנשים לא יקומו סתם בבוקר.. אז שיהיה לכולנו שבוע שקט, בלי כאבים לילה טוב

יוו../images/Emo7.gif

מזל שזה כל מה שקרה, שמעתי על מקרים יותר גרועים.
|נשיקה
תרגישי טוב והחלמה מהירה
,
, צליל
.

ג ב ש ו ש

New member
מסכנה../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo88.gif

מקווה שתרגישי טוב יותר
העיקר שלא נגרם נזק ממש רציני לעצמך ולבית שלך.. החלמה מהירה

n i t z a n15

New member
תרגישי טוב ../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

תנוחי
הרבה חיבוקיםם
ונשיקות

I מ י ר ב I

New member
טל-ליהיא!!!

שראיתי שא בבית חולים ממש נלחצתי... אני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב!!! תנוחי הרבה ואני בטוחה שיהיה בסדר.בעז"לנ... אני מאמינה שממש כואב לך,אבל את שורדת... החלמה מהירה,מהירה

razpg

New member
מסכנה!!!../images/Emo201.gif

רפואה שלימה!
חיבוקים...
ממני
רז

למעלה